- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #43.301
Allah yardımcınız olsun kızlar,kendinize iyi bakın,mutlaka aşacaksınız bu sorunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız tacem nasıl gidiyor bakem ne aşamadasın bakem rappor görmedim ben ne zamandırsahara, beste kızlar siz nasılsınız varmı bi durum
![]()
kelebek00;18032685]üste hiç yapamıorum... altta ben üstte eşim oluo belime yastık koyuyorummm denemeden önce 1 kere egsersiz yaptım ozaman rahat oldu bu aralar pek öle yapmadık zamansız denedik hep ben denemielim dedimde denedik oyusden konsatre olamadımmm bugün işlerimi bitirim egsersiz yapacam akşamada kendimi hasırlıycam inşallah Allahın izniylee /SIZE]
ozum tatlım biz senle başabaş gidiyorduk aslında sende çoktan yapmıştın ama senin şu kaynanalar bozdu bu işi.sen hazır olduğun anda yapacaksın canım .ben gibi p.. korkun varsa aman hepsini alırsam ne olur ki diye bir telaşın varsa hiç dert etme beni biliyosun nekadar tırstığımı ama bak yaptım ve sadece kendimi korkutmuşum boşyere diyorum.ben tersten yapmıştım ilk ama öncesinde tabi egzerszi yapmıştım bu çok iyi hazırlıyor.hadi tatlım bitir artık bu işi ben senden bekliyorum bu gece sende inansan tamamdır bu iş.hadi canım hayırlısı ile inşalllah.
günaydın meleklerim nasılsınız ben mi çok iiimmmmmmmmmm çünkü BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İNANAMIYORUM HALA İNANAMIYORUM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOK MUTLUYUYM ÇOK SEVİNÇLİYİM![]()
kız tacem nasıl gidiyor bakem ne aşamadasın bakem rappor görmedim ben ne zamandırsahara, beste kızlar siz nasılsınız varmı bi durum
![]()
canım biz eskidik ya hafta sonu denemek yerine gezmek istiyo kociş
buhafta cmt evdeydi ama biz evde değildik bakalım birazdan venüs sopasıylan gelmeden kaçam popom davula döncek böyle giderse benim :18:
çok sevindim arkadaşım açar açmaz senin haberini gördüm, şimdi baştan okuyacağım hafta sonuda evde yoktuk, pek bişey takip edemedim, bizlere buraya geldiğinden itibaren başarma öykünü egzersizlerini hepsini detaylı bi şekilde anlatırsan çok memnun oluruz,inan birazcık daha umutlanabilmek birazcık daha cesaretlenebilmek için şu küçücük bilgisayar ekranından hiç ayrılmayan ben ve hala başaramayan arkadaşlarımıza ümit oluyosunuz,yaaa bizde bi halay çekelim artıııık
valla ben gıdım gıdım ilerliyrm egzs. yok malesef bende p..s sadece biraz daha bi kısmı giriyr tamamını alamıyrm
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:esra tatlım anlatsana bitanem nasıl yaptın ne hissettin egzersiz yapan arkadaşlara moral olur.öle sevindimki senin haberini.dur ben gene halay çekecem vallaaaaaa![]()
Canım beniiiiiiiim çok tebrik ederim......
Çok sevindim yaaaa ama bu haftasonu yapacağından emindim...bekliyordum senden bu güzel haberi..Ayy ilk geldiğin günü hatırladımda çok umutsuzdun ve hep acıyacak mı diye soruyordun....Bak kendinde gördün acı olmadığını,şimdi halay zamanı taze gelinimiz şerefine...
:92::92::92:
:92::92::92: Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın inşallaaaaah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...
![]()
esra tatlım anlatsana bitanem nasıl yaptın ne hissettin egzersiz yapan arkadaşlara moral olur.öle sevindimki senin haberini.dur ben gene halay çekecem vallaaaaaa![]()
başarıcaksınız canım gerçekten insan bumuymuş diyor inanamıyor sen egzersizlerden nerdesin canım
evet cnm zamanı gelince ne oldugunu anlamıyosun kasmayınca çok rahata giriyo kiranacım valla tatlım üstte çok heyacanlandım sonra altta böyle derin derin nefes alıp verdim ne zaman gircek diye düşünürken girmiş bile
canım ben işte olduğum biraz geç cevap veriyorum malesef, ben mumu p...s boyutuna getirip alıyorum orda sorun yok gayet rahat oluyo git gel de yapıyorum ama p..s denemesinde bi kere başarısız olunca bi daha denemedik. bi de benim eşim biraz nazlı öle sık sık deneme yapamıyoruz onunla. ama şimdilik mumu daha da kalınlaştırıp denemeye devam edicem. 15'inde regl olcam inşallah o zamana kadar başarırım bu işi.
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama uzaktan ilk defa yazıyorum.ben vajili değilim 4senelik evliyim bir tane oğlum var 9 aylık.sizleri takip ediyorum çünkü çook beğeniyorum birbirinize olan desteğinizi,arkadaşlığınızı,dostluğunuzu.kimsenin kimseye karşılıksız yardım etmediği bu günlerde karşılıksız yardımlaşmalarınızı ve daha bir çok şey.burda başardım yazısını okuduğum zaman sizler kadar çok seviniyorum.bugün başaran arkadaşı da çooook tebrik ediyorum.hepiniz başaracaksınız allahın izniyle inşallah.aslında çok şey yazmak istiyorum ama burayı fazla meşgul etmek istemiyorum.tanımasamda hepinizi çok sevdim.inşallah her gününüze bir tane değil bir kaç tane başarı haberi olsun.allah dermansız dert vermesin:)))
rica ederim canım içimden geldi.dediğim gibi uzun zamandır takip ediyorum venüsten,kelebek,ranasena,serenceylan ve daha bir çoğunuzu tanıyo gibiyim artık.nazlı 1982 yi unutmayayım başardığını yazdığı günü hatırlıyorum ve şimdi bebek bekliyo.allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
arladaslar tekrar tekrar yılmadan yazıyorum p... denemesiyle olmuyorsa zaman kaybetmeyin bırakın p... denemesini başlayın egz. kulak cubugu pasta mumu serçe parmak ama biyerden başlamalısınız p... zaman kaybetmeyin inanın egz. hem daha kolay hemde daha kısa sürüyor lütfen dinleyin bizi biliyorum egz. yapmak zor geliyor ama zamanı kısaltıyor tedavi sürecini kısa tutmanız lazım yoksa araya başka şeyler giriyor bende yaşadım biliyorum.
bu ne kız sana cez vercem dedinya :))) bende lavabo pompası sandım onu görünce ay yarıldımozumun vajisine pompa yapcan sandım açılsın diye ay çok güldüm
![]()
canım ben işte olduğum biraz geç cevap veriyorum malesef, ben mumu p...s boyutuna getirip alıyorum orda sorun yok gayet rahat oluyo git gel de yapıyorum ama p..s denemesinde bi kere başarısız olunca bi daha denemedik. Bi de benim eşim biraz nazlı öle sık sık deneme yapamıyoruz onunla. Ama şimdilik mumu daha da kalınlaştırıp denemeye devam edicem. 15'inde regl olcam inşallah o zamana kadar başarırım bu işi.
canım nasılsın yeğenim nasıl üzmüyor dimi tatlı annesini![]()
canım benim o korku yüzünden oluyor sana bir şey itiraf ediyim p.....ns aparattan daha kolay