• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Haklısın canım...Bir doğsun bebişimizde sonra acısınıda çıkarırız...:emir_bebek: Sizde belki tatilde başlarsınız bebiş için çalışmalara sinir,stres yok....ohh öyle bir ortamda kafaya birşey takmayınca dahada güzel olur..:4:

ben de öyle düşünüyorum zaten canım yumurtlama dönemlerinde gitmem lazım:9::9:

kızlar vaji zaten p.........ns vakum gibi çekiyor:17::17:

hmmmmmm gerçekten vaji aparattan daha mı kolay alıyo pe....i. şimdiden düşününce heyecanlanıyorummmm kızlar. egzersiz yaparken ıkınıyorum vaji deliği açılınca kalemi falan sokmuştum ama daha kalın şeyleri sokarken delik o kadar açılabilecekmi????? delik kalemden daha geniş oluyodu öyle sokabiliyordum ama kalın aparatlarda nasıl olacak canlarım bilgilendirebilirmisiniz????:53::53::53::53::53::53:

hmmmmmm gerçekten vaji aparattan daha mı kolay alıyo pe....i. şimdiden düşününce heyecanlanıyorummmm kızlar. egzersiz yaparken ıkınıyorum vaji deliği açılınca kalemi falan sokmuştum ama daha kalın şeyleri sokarken delik o kadar açılabilecekmi????? delik kalemden daha geniş oluyodu öyle sokabiliyordum ama kalın aparatlarda nasıl olacak canlarım bilgilendirebilirmisiniz????:53::53::53::53::53::53:

EVET TATLIM BAK ŞİMDİ APARAT SERT AMA P..........NS DAHA UYUMLU ORAYA VALLAHİ DAHA KOLAY ALIYOR:kkk::kkk:

kızlar evlenmeden önce eşimle bazen cinsellik konusunda konuştuğumuzda veya erotik bişiler gördüğümde vajimde bi kasılma ve hafif acı hissediyordum sizlerde hiç böyle birşey oldumu? hatta bazen bile oluyor ama eskisi kadar değil.

aaayyy o bende de oluoduuuu ama bilemedim o zamanlar yapamayacağımı genede :1::1:
egzersz yaparkende düşündükçe oram acıyordu ama sonra egzersizlerde ilerleyince geçti birden resmenn psikolojikmiş yaw

ya bak işte tatlım bütün arkadaşlar bunu anlatmaya çalışıyoruz buraya gelip sadece okumak sorunu çözmüyr ne yaptığını yazarsan sana yarayacak bilgiyi alıyosun.sende denedikçe yaz paylaş bitanem.yararlı yeni şeyler öğrenip ilerleme katedeceksin inşallah.hadi bakalım umut var umt sende söleyim doktora gerek kalmayacak:34::34:

inşallah canım yaaa inşallah.bi olsa öyle rahatlıycamki.doktora gidip jinekololojik muane bile olamıyo insan.doğum kontrol hapı almak için bile adet günümde gidicem alttan muane etmesin diye.

Back
X