• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yavaş yavaş kalınlaştırıyorsun ya yavaşça başlayarak ittiriyorsun orası açılıyor zaten gittikçe .
yani oradan çocuk çıkıyor düşün o kadar açılabilen biryer endişe etme canım kalına geçince yavaşca başla tıkandığın yerde bekle açılıyor emin ol canım
[/QUOTE]

teşekkürler canım inşallah :71::71::71:

aşağıdaki arkadaşların bi çoğuu meraktan okuoo herhaldeee aslındaa evli olupta bu sorunu yaşamayan insanlarında yardımcı olabilceni yardımcı olmasalr bile kendilerini tanıtıp neden burda olduklarını yazmaları gerekirrrbence serpil arkadaşımız gibi saolsun..

:74::74::74::74:

biri özümün tavuğunu durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:95::95::95: :62::62::62:

leynnn ben bi başarimmm adımı burda altın harflerle yazdırmak az kalır mahalleye ilçeyee pankart asacam vajınusmusu yendim uleynnn diyeeee:60::60::60::60::60:

kıslar ben çıkıommm yemek hazırlıcam Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn....benim mutfakta radyom vardır hep bayram fm dinlerim sizede tavsiye ederimm...Rabbim en sevdiği Rasülüne hastalık vermiş bizemiii vermicekkk ...eğer başımıza birşey gelmiorsa Rabbim bizi unuttu ilgilenmio imtihandan geçirmio dememiz lazımmışşşşşş..:25::25:

bu arada bugün ecrincimi hiç göremedimmmm nerelerdee bu kıssss ecrin armut dersem çık elma dersem çıkmaaa ..karpuz...:60::60::60::60::60:

leynnn ben bi başarimmm adımı burda altın harflerle yazdırmak az kalır mahalleye ilçeyee pankart asacam vajınusmusu yendim uleynnn diyeeee:60::60::60::60::60:

kıslar ben çıkıommm yemek hazırlıcam Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn....benim mutfakta radyom vardır hep bayram fm dinlerim sizede tavsiye ederimm...Rabbim en sevdiği Rasülüne hastalık vermiş bizemiii vermicekkk ...eğer başımıza birşey gelmiorsa Rabbim bizi unuttu ilgilenmio imtihandan geçirmio dememiz lazımmışşşşşş..:25::25:
tabi cnm astır bencede hazır seçimde yaklaşıyor belki saglık bakanı yaparlar seni :9::9::9::9::8::8::8::8
yaw ben geldim herkes nereye gidiyor aç kalın bu akşam banane yawww ilgi istiyorum ben :19::19::19::19::19::19::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bu arada bugün ecrincimi hiç göremedimmmm nerelerdee bu kıssss ecrin armut dersem çık elma dersem çıkmaaa ..karpuz...:60::60::60::60::60:

kızlar egzersiz yaparken ıkınıyorum vaji deliği açılınca kalemi falan sokmuştum ama daha kalın şeyleri sokarken delik o kadar açılabilecekmi????? delik kalemden daha geniş oluyodu öyle sokabiliyordum ama kalın aparatlarda nasıl olacak canlarım bilgilendirebilirmisiniz????:53::53::53::53::53::53:
[/QUOTE]
cnm delik dısardan okadar büyük görünmezki soktugun şeyin kalınlıgınıa göre şekil alır o merak etme canım esniyor

Son düzenleme:
[/COLOR]

benim tavukk biraz mesir macunu yemiş galiba yerinde duramıoooooo hiç bana çekmemişşşşşş yawwwww :60::60::60::60::60::60:
:60::60::60::60::60::60::60:
ben streç eldiven varya onu kullanıyorum hep egzersizlerimde çok şeffaf kalıyo gerçi ama çok canım yanıyo, ya bide mumun sivri köşeleri zedeliyo heralde, hala orada bi şişlik hissediyorum bugünde egzersiz yapamıcam gibi görünüyo, tabiki beyin hazır olmalı ama bitürlü hazır olmuyo bi beyin zıkkımı
mumla egz. yapan arkadaslar etrafına pamuk sarın streçleyin prez. geçirin mikrop kapmış olabilirsin cnm
Başaran arkadaşlarımız var sanırım tebrik ediyorum darısı bizlerin başına esracım sanırım bilgilerine ihtiyacım olacak. Gene sıfırdan başlayacağım güvenim çok azaldı , çok korkuyorum :(((((((
korkacak bişey yok canım hiç bir zaman geri dönüş yok. ogün yorgun ve stresliysen ondan yapamamış olman normal bende de oluyordu birgüğn rahat alıp ertesi gün hiç alamadıgım olmustu ama ondan sonraki gün yapmıstım p... oldugu zaman zaten hiç bu sorunlar olmuyor canım en küçükten başlayıp tekrar büyüterek git canımcım başaracaksın yeterki düzenli egz. yapın .
10 tane başaran var 2 tane egzersiz yapan biz kimin için burdayız acaba ????? yenen arkadaşların size yardım ettiği kadar sizde çabalasanız tenezzül edip yazılanları okusanız yeter zaten :31: yaaa gelip buraya yardım edin yazıyosunuz ama bi daha ortada kimse yok halbuki o kadar kişi işini gücünü bırakıp bu sayfada bekliyor yardımcı olmak için :20: bu işin 1. kuralı bu işi yapacağına inanmak en ufak bi şeyde pes etmeyin madem bi yola çıktınız sonuna kadar gidin umutsuzluğa kapılmayın yüzlerce örnek var başarmış siz neden başaramayasınız ???? başaranlar azmedip düzenli gelenler sizin bizden ne eksiğiniz var ???? hem hayatınızın en önemli sorunu dünyanın sonu olduğunu yazıp hiç oralı olmamak ara sıra gelip başaranları tebrik etmekle olmuyor bu işler malesef....hele yenipte bi haber vermeden çekip gidenlere diyecek laf bulamıyorum :47:bu kadar insan vakit harcıyor yazık günah hiçmi değeri yok bu insanların size yardımcı olmalarının ????? sözüm meclisten dışarı anlayan anladı silkelenin artık şu kış uykusundan uyanın herşey sizin elinizde bunun farkına varın artık :84:
kesinlikle katılıyorum cnm sana
kızlaaarrr artık bu gece deniycem inşallah olur artıkk çoook umutluyum...:44::44::44::44:

aferin canımcım dualarımız seninle canımcım inşallah hayırlısıyla olcak

Back
X