• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi be neresinden?anammmmm benim orda bir dolu akrabammmmm varrrrrr...kıssss

kızzzz sen bizim gelinlerden biri olmayasın :16:kız seninkiler ne zaman gelmiş ?

hadi yaa o zaman söyle hemşerimize iyi baksın sana yoksa çekeriz kulaklarını dimi kız venüsss:20:

he yani hemşerimize dikkat et anaaaa kız biz hala olduk teyze olalım derken :13:

Anammm ben herkesle akraba çıkcam sanırım..:60::60::60:Bütün gizli sırlarım açığa çıkacak yaa..:70:

:60::60::60::60::60:kız hakkaten heeeeee akrabamıyız acaba :9::9::9::9:

bizde göçmenizzzzz...babamın tüm akrabalarıda bursadaa....anamki ne anammmmmm....

oyyyyy oyyyyy bi hemşo daha çıktı :27:

ahan da bi tane daha.kız venüsle ben de göçmenim akrabalar tanıdıklar falan mı var len hep burda:9::9::9:

anam walla bak yakında burda tanıdıklar raslantılar olursa şaşırmam :9:

kızzzz sen bizim gelinlerden biri olmayasın :16:kız seninkiler ne zaman gelmiş ?

korktum heee...olabilirimde ....ne bilem tatlım...eski çok eski 1972

he yani hemşerimize dikkat et anaaaa kız biz hala olduk teyze olalım derken :13:

:60::60::60::60::60:kız hakkaten heeeeee akrabamıyız acaba :9::9::9::9:

oyyyyy oyyyyy bi hemşo daha çıktı :27:

anam walla bak yakında burda tanıdıklar raslantılar olursa şaşırmam :9:

vallaaaa ben hiç şaşırmam ....

Özlemcim Teşekkür ederim hamd olsun ALLAH' a daha da iyiyim Sen nasılsın ? çok uzak kaldım sizden ya evde nete pek giremiyorum sistem siteyi açmama izin vermiyor nedense önceden açılıyordu şimdi açmıyor dün gece çok ihtiyacım oldu size fakat ulaşamadım belki o an sizinle yazışsaydım aşardım ilki öyle olmuştu sayenizde :( ne olursunuz bana destek olun başka çarem yok ya aşıcam ya aşıcam bu sorunu moral bozukken de insanın içinden gelmiyor ki dua edin nolursunuz ?

ben de iyiyim canım sağolasın.arada bir sistem takılıyo evet bi de bazen bakıma giriyo site belki öyle bi ana da denk gelmiş olabilirsin.canım destek olmaz mıyız hiç bunun için burdayız zaten.gerekirse msn adresini ver bize sitede sorun olduğunda ordan yardımcı oluruz.bence senin psikolojik desteğe ihtiyacın var yoksa çok rahat aşarsın bu sorunu.istediğin zaman yardımcı olmaya hazırız canım ama üzülme yeter ki sen lütfen kendini toparlamaya çalış

Özlemcim Teşekkür ederim hamd olsun ALLAH' a daha da iyiyim Sen nasılsın ? çok uzak kaldım sizden ya evde nete pek giremiyorum sistem siteyi açmama izin vermiyor nedense önceden açılıyordu şimdi açmıyor dün gece çok ihtiyacım oldu size fakat ulaşamadım belki o an sizinle yazışsaydım aşardım ilki öyle olmuştu sayenizde :( ne olursunuz bana destek olun başka çarem yok ya aşıcam ya aşıcam bu sorunu moral bozukken de insanın içinden gelmiyor ki dua edin nolursunuz ?

dularım seninle tatlımmmm...ne olur üzülmeeee...yılmaaa.hırs yappp...

Back
X