• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aman yavyum bırak artık akışına öle ödev gibi oluyor bırak akışına zevk almaya başla aaaaaaaaaaaaakızıyorum bak anam sizinde ayarınız yok heee:27::27::27::27::27:

kıssss kızma .....bak bu akşamda böle yapayımmmm..yarın senin için senin şerefine :1::1: spontene
olmuş gibi yapçammmmm...kocişte şaşırsın dur sen durrrrr.....:74::74::74::74:

Yaaaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeer :84::84::84: Beni dinleyin ben kalça kaslarımıda sıkıyorum kegel yaparken başka türlü olmuyo siz nasıl yapıyonuz ya

hadi bu seferlik affettim ama yarına sopalarım he :10::10::10:

tamam beaaa kısmaaa ....önce yap yap diyonuzzzzz...sonra aaaaaa yapma diyonussss...yapmıcaz işte anlaştık şekerimmmm...çekince oluyo işte ondannnnn..geçiçek geçiçek bu da geçiçek...
hihihiiiii nası kendimi teselli edermişim yawwwww...balım benim saollll:1::1::1:

kızlar mrb..geçen haftadan regldim o yüzden deneme yapamadım:44: bugün deneme yaptım az önce..bi de farkettiğim bişey var ki,ben kendi parmaklarıma kulak çubuğu,kalem vs.. den daha rahat alışabiliyormuşum..kulak çubuğu ya da kalem sokarken hemen geriliyorum yabancı cisim olunca.bugün işaret ve orta parmağımı bebe yağı döktüm,bepanthenledim.birazcık da ayıp videolara baktım :69::69: parmaklarımla iyice duvarlarını genişletmeye,vajinamı tanımaya çalıştım.bi doktorun vajinismusla ilgili yazılarına bakmıştım da,orada da egzersizlerde bu tarz şeyler yapılması gerektiğini okumuştum..neyse,şimdilik iki parmağımın tam ortasına kadar gelebiliyorum.aslında tek serçe parmağımla daha da ileri gidebiliyorum ama parmağım yetişmiyor:1: diğer parmaklarım da kalın gelir diye deneyemiorum..ne garip bi durumdayım yahu :5:

Yaaaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeer :84::84::84: Beni dinleyin ben kalça kaslarımıda sıkıyorum kegel yaparken başka türlü olmuyo siz nasıl yapıyonuz ya

ne bagırıyosun kız edepsiz sankim cevap vermiyomusuz gibi keserim dilini :27::27::27:çiş yaparken yap dedikya yavrum kegele niye taktın ki sen bukadar ne takıntılı hatun oldunuz siz yawww egz. yap sen bırak kegeli

ne bagırıyosun kız edepsiz sankim cevap vermiyomusuz gibi keserim dilini :27::27::27:çiş yaparken yap dedikya yavrum kegele niye taktın ki sen bukadar ne takıntılı hatun oldunuz siz yawww egz. yap sen bırak kegeli

her dakka işemeye gitmiyoruz heralde siz bana wc ye gitmeden nasıl yapcaağım onu söyleyin, ya valla çok sıkıyorum bacak ve kalçamı ya, hayır egzersiz yapıcamda bununla biraz kendimi hazırlıyorum daha kolay oluyor egzersizim ondan yani

kızlar mrb..geçen haftadan regldim o yüzden deneme yapamadım:44: bugün deneme yaptım az önce..bi de farkettiğim bişey var ki,ben kendi parmaklarıma kulak çubuğu,kalem vs.. den daha rahat alışabiliyormuşum..kulak çubuğu ya da kalem sokarken hemen geriliyorum yabancı cisim olunca.bugün işaret ve orta parmağımı bebe yağı döktüm,bepanthenledim.birazcık da ayıp videolara baktım :69::69: parmaklarımla iyice duvarlarını genişletmeye,vajinamı tanımaya çalıştım.bi doktorun vajinismusla ilgili yazılarına bakmıştım da,orada da egzersizlerde bu tarz şeyler yapılması gerektiğini okumuştum..neyse,şimdilik iki parmağımın tam ortasına kadar gelebiliyorum.aslında tek serçe parmağımla daha da ileri gidebiliyorum ama parmağım yetişmiyor:1: diğer parmaklarım da kalın gelir diye deneyemiorum..ne garip bi durumdayım yahu :5:

aferin cnmcm harikasın tabi parmak daha kolay oluyor hissettiğin için ama dediğin gibi boyu kısa olsun kaslarda girişte zaten gerisi boşluk cnmcm aferin bu şekilde 2 parmagıda alabildigin kadar al sonra eşli tek pamaga geç onuda sen tut sok eşin serbest bıraksın sonra onun iki parmagına geç. sonrada p... boyutunda mumun etrafına pamuk sar streçle onla yap. sonrada p... geç cnm bu hızla haftaya çözlürü bak bebişim üstüne düş aferin sana. egz. rahatsan yazdıgım gibi bir sonraki aşamaya geç oyalanma cnm benim okey.

hiç korkma tatlımmm..karar verirsen yaparsınnnnn.....kalın filan gelmes cnm..biz kasıyoruz orayı...oranın doğasında var herşeyi alıyoooo ben inandım sende benim gibi inat etme ben çok direnmiştim benimki oluyoooo diye...yalan sölemişim...alıyomussss kıssss...:1::1:

her dakka işemeye gitmiyoruz heralde siz bana wc ye gitmeden nasıl yapcaağım onu söyleyin, ya valla çok sıkıyorum bacak ve kalçamı ya, hayır egzersiz yapıcamda bununla biraz kendimi hazırlıyorum daha kolay oluyor egzersizim ondan yani

valla bu şekilde öğrencen hangi kasının çalıştıgını sonra çişini yapmazkende heryerde aynı şekilde yapcan başka yolu yok idrar yaparken kastıgın gibi kasman lazım ama sen takıldın yine. yok öle bişey egz daha rahat diye yaw egz. yaparken kasmıcan ki ne diyom ben sabah beri aaaaaa:47::47::47::47::47::47:

ewt haklısınız kızlar..kocişko işten gelsin de ona da söyliimm..hep ben mi uğraşıcam biraz da ona da iş düşsün:27: ben moralimi bozmamak ve onun da canını sıkmamak için egzersizleri hep kendi başıma halletmeye çalışıyorum.malum,olmazsa filan ikimizin de canı sıkılır.o yüzden ben hazır olmadan p..s denemesi yapmıyorduk.benim bugün yaptığım egzersizi,onun parmaklarıyla deneyelim bakalım.belki o zaman daha da şevke gelirimmm :1::9:

ewt haklısınız kızlar..kocişko işten gelsin de ona da söyliimm..hep ben mi uğraşıcam biraz da ona da iş düşsün:27: ben moralimi bozmamak ve onun da canını sıkmamak için egzersizleri hep kendi başıma halletmeye çalışıyorum.malum,olmazsa filan ikimizin de canı sıkılır.o yüzden ben hazır olmadan p..s denemesi yapmıyorduk.benim bugün yaptığım egzersizi,onun parmaklarıyla deneyelim bakalım.belki o zaman daha da şevke gelirimmm :1::9:
aferin cnmcm sakin ol parmagını sen yönlendir kendi parmagınmıs gibi
kızlaaarrrr bıcır bıcırsınız yawww yetişemiyorumm.int hızı sönük kalıyor :4::4:
h.g. yavrukusum

Back
X