• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlarrrrrrrrrrrrrrr
biraz kendinize gelin nolursunuz olacak allahin izniyle insallah.ozellikle p..is denemesinde olanlar sona cok yakinsiniz kendinizi baska nedenlerle uzup bu sureyi uzatmayin hic beklemediginiz bir anda olacak.burda kac kisi basardi bisey diyolarsa inanin lutfen.kendinizi uzmeyin ben de tam yapacagim zaman surekli misafir geliiyodu.en cok hatirladigim ozlemin de hep misafiri geliyodu araya biseler girdi ama zamani gelince oluyor.bakin burda daha kulak cubugunu bile sokamayan arkadasalr var belkide sessiz sessiz okuyolar.boyle yapmayin canlarim benim biliyorum sizi cok iyi anliyorum insan sona yaklasinca bir an once olsun bitsin kurtulayim istiyor haklisiniz sonuna kadar ama ilk buraya geldigimiz gunu hatirlayalim su an yaptiklarimiz bile bir mucize gibiydi.
hadi minnoslar opuyorum sizi :71::71::71:

ağzına sağlık tatlım evet nerdeyse hergün misafirim geliyodu o aralar demek ki başarıya yaklaşmışım ki engeller çıkıyodu sürekli sonra da kendiliğinden oldu zaten.nerden nerelere geldik şükredin bu günlerinize

eşimle aram iyi elhamdülillahhh o beni teselli etmeye çalışıooo halbuki onunda teselliye ihtiyacı varrr...dün beni gene mutsuz bunalımda suskun gözleri dolu dolu görünceee yatakta sarıldı bana saçımı okşadı ben sensiz yapamam geçecek bunlar Rabbim bizi ayırmasın yeterki önemi yok o işin felan dediii o an moralim düzelio ama ertesii gün kalktığındaa herşey aynııı oluo bende :43::43::43:

canım bak ne güzel eşine sımsıkı sarılmalı ve daha inatla bu işin üstüne gitmelisin. artık ödül verme zamanı eşlerimize değilmi ama. şeytanın vesveselerinden kendini bunaltan bu durumdan bi çırpıda silkelen bitanem son aşamadasın zaten senin gibi bu aşamaya gelmiş güçlü bir kadına yakışmıyor. hiçbir şey eşinle mutluluğundan daha önemli değil. kaynananlar bu durumu bildikleri halde seni tınlamıyorsa sende onların varlıklarını tınlama ve kendi mutluluğun için başar güzelim. hadiiiiiiiiiiiiiiiii kendine geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllll:34::34::34::34::34::34:

anam acık ayrıldım nolmuş buraya kız napıonuz siz bakam özlemcim senin kinin parmacıklarını gördüm barnakkkkkkk tatlısı yapam dedim bebiş yok yiyemiyoz barik tatlısını yesinde coşsun kocişim dedim

özüm bak bende kızcam kız hiç bişey yapmadan da geçiniyoduk kocişlerle bak birazdan mum yapıcam eğer olmassa napayım kalem aldım ben delik bile yoktu orda hepsi olacak Allahın izniyle :16:

sardunyacım canım bu adamı boşayabilecekmisin kimi insanlar kolay sinirlenir maddiyat çok önemli sorun evliliklerde bak bizim de tek kavgamız maddi ama Allah bugünlerimizi aratmasın canım int ara geçim duaları var okuyuver bakam değişecekmi sen kötü bişey istemiyosun ki eşinle geçinmek istiyosun iyi dualar kabul olur canım osinirlenin ce sen sus üstüne gitme

gerçi bizde cadı olan benim ama eşim susar gerçi daha deli olurum susunca ama kıyamam sonra yapcanı yapar çözdü beni :69: sen de çözüceksin yıllar geçtik çe hayırlısı canım:69:

bacum sen nerelerdesin yaaaaaaaaa bak beraber ilerliyoduk benim regl falan derken biraz gecikicem bak yol vedim hadi geç banada aşama aşama rapor ver bekliyorummmmmm her gün her egzersizden sonra raporunu özelime mesaj atcaksın yoksa böle saçından tutarım:4::4::4::4::4::4::4:

eşimle aram iyi elhamdülillahhh o beni teselli etmeye çalışıooo halbuki onunda teselliye ihtiyacı varrr...dün beni gene mutsuz bunalımda suskun gözleri dolu dolu görünceee yatakta sarıldı bana saçımı okşadı ben sensiz yapamam geçecek bunlar Rabbim bizi ayırmasın yeterki önemi yok o işin felan dediii o an moralim düzelio ama ertesii gün kalktığındaa herşey aynııı oluo bende :43::43::43:

ayy bak eşin ne güzel destek oluyor sana bu ne kadar güzel bişey . her eş anlayış göstermiyor. bu bakımdan şükredip bi kendine gelmelisin . sonuna gelmişken olmıcak die bişey yok Allahın izni ile.
aç elini et duanı oku kendini bak Rabbim yardımcın olacaktr. yılma hemen nolur.
bende çok yıldım yıkıldım ama olmıcak bişey değil dedim tekrar ayaklandım. lütfen sende üzülme yıpratma kendini .

ayy bak eşin ne güzel destek oluyor sana bu ne kadar güzel bişey . her eş anlayış göstermiyor. bu bakımdan şükredip bi kendine gelmelisin . sonuna gelmişken olmıcak die bişey yok Allahın izni ile.
aç elini et duanı oku kendini bak Rabbim yardımcın olacaktr. yılma hemen nolur.
bende çok yıldım yıkıldım ama olmıcak bişey değil dedim tekrar ayaklandım. lütfen sende üzülme yıpratma kendini .

canım sen nasılsın alıştınmı artık ilşkiye rahat mısın?

bacum sen nerelerdesin yaaaaaaaaa bak beraber ilerliyoduk benim regl falan derken biraz gecikicem bak yol vedim hadi geç banada aşama aşama rapor ver bekliyorummmmmm her gün her egzersizden sonra raporunu özelime mesaj atcaksın yoksa böle saçından tutarım:4::4::4::4::4::4::4:

anam kız napıon benim canışım nasıl tatlı biri yanlışlıkla çarpsa 1saat ağrır 1de saçımı yoluyo :1:
ay ben bi gün yapıp bi gün dinleniyom mide bulantısı ve çarpıntılarım oluyo kız lar ben yenersem sanırım herkez yener dicem ama herkez öyle dioo :27:

anam kız napıon benim canışım nasıl tatlı biri yanlışlıkla çarpsa 1saat ağrır 1de saçımı yoluyo :1:
ay ben bi gün yapıp bi gün dinleniyom mide bulantısı ve çarpıntılarım oluyo kız lar ben yenersem sanırım herkez yener dicem ama herkez öyle dioo :27:

ya gülom regl regl diyom bende inadına gecikti yaaaaaaaa sen böle yavaş yavaş yap gelip vınnnnnlıcam seni görürsün sen :1::1::1::1:

ya gülom regl regl diyom bende inadına gecikti yaaaaaaaa sen böle yavaş yavaş yap gelip vınnnnnlıcam seni görürsün sen :1::1::1::1:

ay ben çıkam hemen kız kaç gün sürcek bu :16:

venüssssssss kıs kimlere küstün sen bırakma bizi listemizi kim yapcak kim bizi zorlucak hem yenincede lazım sın sen bize kim bize fantaziler ve ilaçlar bulcak :54:

kizlar farkindaysaniz eger bugun buraya venus hic gelmedi ve su anda gelmek de istemiyor onun hepimizin uzerinde cok emegi var hem calisiyor hem bizimle ilgileniyor (tablolar yapiyor,bilgiler ekliyor vs.vs.vs.)uzerimizdeki manevi desteginden bahsetmeye hic gerek yok.sozum basaripta burda olanlara degil onlar zaten hep burdalar surekli yaziyolar ama basaranlarin cogu iki gun sonra bir daha ugramiyor buraya bu kadar kolaymiydi aylarca senelerce cektigim sey deyip iki gun sonra cekip gidiyolar.ama venus yeneli 1 sene oldu ve hep burdaydi onun ustunden kimler geldi kimler gecti.bence onu daha cok dikkate almamiz gerekiyor.biz bunlari yasadik baskaalri yasamasin istiyoruz o yuzden burdayiz elimizden geldigi kadar da yardim etmeye her zaman haziriz.ama venusun dediklerinin pek dikkate alinmamasi kabaca sallanmamasi hos degil.

bende öle diodum :1::1:

kız hergün nie yapmıon . mide bulantın nie oluo hayırdır canım :44:

kizlar farkindaysaniz eger bugun buraya venus hic gelmedi ve su anda gelmek de istemiyor onun hepimizin uzerinde cok emegi var hem calisiyor hem bizimle ilgileniyor (tablolar yapiyor,bilgiler ekliyor vs.vs.vs.)uzerimizdeki manevi desteginden bahsetmeye hic gerek yok.sozum basaripta burda olanlara degil onlar zaten hep burdalar surekli yaziyolar ama basaranlarin cogu iki gun sonra bir daha ugramiyor buraya bu kadar kolaymiydi aylarca senelerce cektigim sey deyip iki gun sonra cekip gidiyolar.ama venus yeneli 1 sene oldu ve hep burdaydi onun ustunden kimler geldi kimler gecti.bence onu daha cok dikkate almamiz gerekiyor.biz bunlari yasadik baskaalri yasamasin istiyoruz o yuzden burdayiz elimizden geldigi kadar da yardim etmeye her zaman haziriz.ama venusun dediklerinin pek dikkate alinmamasi kabaca sallanmamasi hos degil.

çoook haklısınn canımm

ya bende onu düşünüyordum venüs gerçekten kızdımı neden gelmiyor :44:

ya onun emeği çok var burada hakkını nasıl ödicez diye düşünmemiz lazım bizim gerçekten.

bigün girmedi sayfa sanki bomboş yemin ederimm.

kızlar gerçekten ciddiye alın. burada kimse durmak zorunda değilken venüs uzun zamandır burda

ve herkese yardımcı olmaya çalışıyor

venüsü kim kızdırdı canım bi tartışma falan mı geçti yoksa ?

sevgi pıtırcıklarımmmm bu int.deli ediyor beni sürekli düşüyorummmmm.napıyosunuz bakimmm..güzel haber varmııı.hadi şekeler pamuk eller vajiyeee egzersizleri ihmal etmeyinnnnnn:16::16::16:

vayyyyy beeeeeeeeeeeeeeee şimdi okudumda bi kaç arkadaş geldi aklıma yenmeden önce hergün burda olup yendikten sonra haftada birr burayaa uğradıklarıı şimdi düşündümde aklıma geldi bi kaç isimmmm helal olsun ne diyelimmm Allah mutluluklarınıda daim etsinnnn canları saolsunnnn.....VENÜSCÜMünde psikolojisi bizim yüsünden bosuluooo garibimm atlattıı bide bizle uğraşıoo hakkını helal etsin oda ne diyeliiiimmm oda haklııı kıs kıçını yırtıooo burda kim için biz içinnn ne dielim hakkını helal etsinnn odaa:43::43::43::43::43::43::43:..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

kızlar biraz kendinize gelin artık ya size faydası dokunan insanlara haksızlık yaptığınızın farkında değil misiniz?ki venüsün hakkını zaten ne yapsak ödeyemeyiz.ben 4 aydır bu topikteyim kimler geldi kimler geçti eskilerden bi venüs var bi de nazlı,bocus mazeretli zaten.bu insanlar buraya girip size yardımcı olmak zorunda değiller ki ama yine de ellerinden geleni yapıyorlar.çünkü onlar da sizin yaşadıklarınızı yaşadı.ama bazı arkadaşlar gerçekten boşa çıkarıyor bu yardımları.ya bi kere yazıp kaçıyolar bi daha araki bulasın ya da başarıp işini görüp kaçıyorlar.venüs gibi vefalı bi insana yapılır mı bu ya.biraz toparlanın silkelenin artık.elinden geleni yapanlara lafım yok ama bazıları o kadar isteksiz ki yapsam mı yapmasam mı havasında.resmen zorla yaptırıyoruz egsersizleri.bize ne ki sizin evliliğinizden cinselliğinizden ama bi faydamız dokunsun istiyoruz.bişey yazıyosun tenezzül edip de cevap bile veren yok.bu kadar nankör olmayın lütfen çalışan insanlarız hiç girmesek yeri var aslında.burda o kadar güzel bi ortam var ki bi ara herkes birbiriyle yardımlaşma yarışındaydı şimdi kimsede tık yok.ağlayıp sızlamakla hiçbişey çözülmüyo ağlıycağınıza gidin biraz egsersiz yapın ya lütfen kendinize gelin artık

sevgi pıtırcıklarımmmm bu int.deli ediyor beni sürekli düşüyorummmmm.napıyosunuz bakimmm..güzel haber varmııı.hadi şekeler pamuk eller vajiyeee egzersizleri ihmal etmeyinnnnnn:16::16::16:

ben iyiyim tatlişkom sen nasılsın ?? regl regl diye bekliyorum inadına gecikiyo ihtimal olsa bebiş var dicem:1::1::1::1::1:

ben iyiyim tatlişkom sen nasılsın ?? regl regl diye bekliyorum inadına gecikiyo ihtimal olsa bebiş var dicem:1::1::1::1::1:

bilirim tatlım stresten oluyordur.ama sana sıkıntı vermiyorsa egzersiz yapabilrisn şeker.o sırada vajide açılıyor reglden birgün önce ben p...denemştim yarısından fazlası olmuştuu aklında bulunsun.ben iyiyim tek sorun int.bozuk sürekli düşüyorum..:71::71:

Back
X