• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayır bi de o listedekilerin bazılarını ben başka topiklerde görüyorum yenilerden değil çok eskilerden olanlar.ya kardeşim başardın mı ne yaptın egsersizde ne aşamadasın gel yaz işte burda adam mı yiyolar.hele ki başardıysan gel güle oynaya paylaş bizlerle.eminim listedekilerden bazıları başarmıştır bile ama işleri bitti ya gelip söylemiyolar bile halbuki biz ne kadar mutlu oluyoruz biri başardığında.insanoğlu nankör işte:47:

başaranların fantazi topiği gibi oldu:51:

evet ya bende goruyorum :20:ya simdi egzersiz yapanlar bu lafima basardinya kolay gelir diyecek ama gercekten bu kadar kolay birsey icin zevk aldigimiz icin bu kadar senelerce bekliyoruz ya iste o buraya iki kere yazip gidenlerde kesinlikle oyle dusunuyor.amann ne kadar kolay bisey alisirlar yaparlar deyip kendi yasadiklarini unutuyolar.gerci kimse mecbur da degil buraya habire gelmeye o ayri mesele...

ilk denememde başarmıştım kulak çöpünü almayı sizin sayenizde sonra moralim bozukken denedim inanınki yapamadım mum hazırladım, 2 tane kulak çöpü hazırladım yok bir türlü ilerlemiyor hafta sonu zaten yoğun misafir vardı ve ne dinlenebildim ne de egzersiz yapabildim. Eşimde böyle olucan hep boşladım.

hadi kizlar egzersiz yapanlar canlarim anlatin hangi asamalardasiniz ona gore bundan sonra neler yapmaniz gerekiyor onlari konusalim.:34:

canım kaç aydır okuyorum baktım zaman geçtikçe bişey olmuyo bu ay önce deliği buldum sonra kulak çöpünü denedim sonra kalemide aldım ama regl günüm geldi gergin hissediyorum 2-3 günde gecikti reglden sonra devam etmeyi düşünüyordum. bugün kendimi hazır hissettiğimde eşimle deneme bile yapmayı düşünüyorum olmazsada üzülmücem reglden sonra egzersize devam

Ben egzersiz yapmak isteyipte yapamayanlardanım :( malum destek bir var bir yok.

canım destek herzaman var yeterki sen paylaşşş.biz nöbet tutuyoruz resmen burdaaa.burda egzersiz yapandan çok yenen arkadaş var.sıkıntılı biri olduğunda hemen yardım edeyim diye yarışıyor arkadaşlar.sen ne yaptın bu arada moralin nasıl.en son kötüyün sana yazarken int.giitti ulaşamadım tatlım.ne yaptın nerede zorlanıyosun anlat bakalım

Ben egzersiz yapmak isteyipte yapamayanlardanım :( malum destek bir var bir yok.

evet canm eşinin durumu belli ama peki ya hep böyle devam ederse eşin o zaman boşa geçirdiğin günlere yazık olucak.o düzelsin diye beklerken kendi psikolojin altüst olucak.sen düzelir diye ümit ediyosun ama en kötüyü de düşün ona da hazırla kendini.zaman su gibi akıp geçiyor

Şüphedeyim bunu başarınca düzelir mi bilimez :: Kumar gibi dene ve gör ben hep evlenmeden önce diyordum çok seviyordum ama içimden hissediyordum ben hayatımn üzerine bir kumar oynadım ya çok mutlu olucam ya da ömür boyu mutsuz benim herşeyim mutsuzlukla başladı bu saaten sonra nasıl güveneyim ki o insana çok yıprandım çok gören arkadaşlarım sana ne olmuş böyle die soruyor 4 ayda nasıl çöktüysem çok mutsuzum kızlarrrrrrrrrrr çok :((((

sardunyacımm bende eşimle severek evlendimmmm benimde eşim ilk zamanlar böleydiii deli gibi seven adam bir anda bambaşka olduuu çok seyler yaşadım beni hırpalıoduuu dövüodu demiyim ama bu yüsden hırpalıodu dayak bile yedim tokat yedim gereksizağlıormusummm yalandan yapıomusummm YAŞAMAYAN BİLEMEZ...ama sen suan yenisinnnoyusden böle eşin kendine yediremio neden böle oldu diooo zamanla düzeliolarrr eşim şimdi bambaşka biri hasta olan biri gibi davanıo tabi aradaa sinirlenio oda yarısını alıodun şimdi nie alamıosun gibisinden eşin düzelir seni anlar biraz sabrettt ....asla yaşadıklarımın bi başkasının yaşamasını istemem...okadar zor kiii o kadar çaresiz bırakıookkii insanıı....ben defalarca intiharıı bile düşündümm...boşanmayı düşündüm evden gittiimm kapıdan yakaladıı biraz sabret bak gör eşindeeeee anlayacak düzelecekkkkkk....

ilk denememde başarmıştım kulak çöpünü almayı sizin sayenizde sonra moralim bozukken denedim inanınki yapamadım mum hazırladım, 2 tane kulak çöpü hazırladım yok bir türlü ilerlemiyor hafta sonu zaten yoğun misafir vardı ve ne dinlenebildim ne de egzersiz yapabildim. Eşimde böyle olucan hep boşladım.

peki önceki gibi kulak çubuğu tek olarak denedinmi canım ?

o şekilde ilk dene gene sonra geçersin kalına alışsın önce bi o şekilde diğerleride olacak emin ol canım

bozma morelini nolur dua edelimm düzelecek inşallah eşinlede aran bu durumuda atlatacaksın inşallah yeterki buradan ayrılma illaki birileri oluo cevap verecek.

canım kaç aydır okuyorum baktım zaman geçtikçe bişey olmuyo bu ay önce deliği buldum sonra kulak çöpünü denedim sonra kalemide aldım ama regl günüm geldi gergin hissediyorum 2-3 günde gecikti reglden sonra devam etmeyi düşünüyordum. bugün kendimi hazır hissettiğimde eşimle deneme bile yapmayı düşünüyorum olmazsada üzülmücem reglden sonra egzersize devam

canım sen iyi gidiyosun ama reglin daha da gecikirse vakit kaybetmiş olmayasın.ben de ranadan duymuştum regle yakın daha kolay oluyomuş ilişki diye ben de reglime yakın başarmıştım.sanırım o dönemler daha kolay oluyor.gerginlik konusunda haklısın ben de reglime yakın çok gergin sinirli olurum ama egsersziler de daha kolay oluyor

tamam canim moralin cok bozuk anliyorum tatlim seni ama bu olayi once kendin icin cozmeyi hedef al kendine.esin olsun yada olmasin omur boyu boyle yasamak istemezsin cunku.sen kendini iyi hissettigin bir anda (ama bu an cabuk gelsin)ilk once gene kulak cubuguyla dene eger kendini iyi hissedersen iki tanesiyle dene.ama vakit kaybetme tatlim bak gece gunduz burdayiz mutlaka birimize rastlarsin :34:
ok tatlim cok iyi gidiyorsun bunu bil cunku konu zaten egzersize baslayabilmek gerisi geliyor.kalemi aldigin gunu iyi hatirliyorum ne kadar sevincliydin regli bittikten sonra hemen basla egzersize sogukluk girmesin araya bide kalemi almissin p..ise cok az kalmisken zamani uzatma canim.

canım sen iyi gidiyosun ama reglin daha da gecikirse vakit kaybetmiş olmayasın.ben de ranadan duymuştum regle yakın daha kolay oluyomuş ilişki diye ben de reglime yakın başarmıştım.sanırım o dönemler daha kolay oluyor.gerginlik konusunda haklısın ben de reglime yakın çok gergin sinirli olurum ama egsersziler de daha kolay oluyor

eveet eveet evett bende regl den öncee yapmışştımmm :53:

Özleme,jasmine,ecrine katılıyorum kızlar...Bende eskilerden sayılırım artık sanırım ama venüs ben ilk girdiğim zamanlardan bile çok daha önce vardı...onun için lütfen biraz daha dikkate alın venüstenin düşüncelerini...Bu şekilde devam edersek kaybederiz böyle samimi ve yardımsever bir arkadaşımızı...Bize yardım etmek zorunda değil,buna mecburda değil ama o yinede kendi yaşadıklarını başkasının yaşamaması ve üzülmemesi için elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor...fakat karşılığında çaba gösteren olmayınca biz ne dersek diyelim başarı olmaz...Siz kendiniz çaba göstermezseniz,biz ne kadar yardımcı olabilirizki...Lütfen kızlar silkelenin biraz ve kendinizi motive etmeye çalışın...bizlerde elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışalım...

evet tatlım rana banada aynı şeyi söyledi kuruluk oluyo ama onuda jelle halletmeye çalışıp denerim tatlım

Özleme,jasmine,ecrine katılıyorum kızlar...Bende eskilerden sayılırım artık sanırım ama venüs ben ilk girdiğim zamanlardan bile çok daha önce vardı...onun için lütfen biraz daha dikkate alın venüstenin düşüncelerini...Bu şekilde devam edersek kaybederiz böyle samimi ve yardımsever bir arkadaşımızı...Bize yardım etmek zorunda değil,buna mecburda değil ama o yinede kendi yaşadıklarını başkasının yaşamaması ve üzülmemesi için elinden gelen yardımı yapmaya çalışıyor...fakat karşılığında çaba gösteren olmayınca biz ne dersek diyelim başarı olmaz...Siz kendiniz çaba göstermezseniz,biz ne kadar yardımcı olabilirizki...Lütfen kızlar silkelenin biraz ve kendinizi motive etmeye çalışın...bizlerde elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışalım...

nazlı bile hamile haliyle giriyor normalde radyasyon nedeniyle hamilelere pc ye girmeyin denir.daha ne diyeyim ben size

ok tatlim cok iyi gidiyorsun bunu bil cunku konu zaten egzersize baslayabilmek gerisi geliyor.kalemi aldigin gunu iyi hatirliyorum ne kadar sevincliydin regli bittikten sonra hemen basla egzersize sogukluk girmesin araya bide kalemi almissin p..ise cok az kalmisken zamani uzatma canim.[/QUOTE]

tamam canım desteklerinizle başarıcam inşallah:71::71::71::71::54::54::54::54::54::54:

ahhh bu eşler ahh.ne kadar anlıyoruz deselerde malesef çokta anlayamıyorlar.başta hepsi naz zannediyor ne yazııkki.aslında bizimle birlikte onlarında psikolojik destek almalrı gerekiyor ama bi diyin bakalım beni sen hasta ediyosun der çıkarlar.hoşşş yumurta dayanmadan kimse doktora gitmiyor ki psikoloğa gidilsin.onun için canlar bazen onalra çokta aldırmamak gerekiyor.onuda çekmek malesef bize düşüyor.Allahım hepsine şefkat anlayış versin dua edelimde.sardunyacım seninkide geçiş dönemi tatlım inşallah bu yaşadıkların güzel günlerin sancıları olarak kalır canımmm:71::71:

kızlar öncelikle destek olan herkesten allah razı olsun tabiki kimse buraya girip kimsenin derdini dinlemek zorunda değil ama önce allahın sonra sizlerin bize destek olan herkesin sayesinde ben egzersize başlayabildim. hakkınız kesinlikle ödenmez. kendi ailemizle paylaşamadığımız şeyleri sizinle büyük rahatlıkla konuşuyorum.lütfen desteğinizi bizden esirgemeyin sizlerde gitmeyin. yinede siz bilirsiniz allah destek olandanda razı olsun olmayandanda.

Back
X