• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar öncelikle destek olan herkesten allah razı olsun tabiki kimse buraya girip kimsenin derdini dinlemek zorunda değil ama önce allahın sonra sizlerin bize destek olan herkesin sayesinde ben egzersize başlayabildim. hakkınız kesinlikle ödenmez. kendi ailemizle paylaşamadığımız şeyleri sizinle büyük rahatlıkla konuşuyorum.lütfen desteğinizi bizden esirgemeyin sizlerde gitmeyin. yinede siz bilirsiniz allah destek olandanda razı olsun olmayandanda.

tatlım sen elinden geleni yapıyosun zaten üzerine alınma.hoş alınması gerekenler de girmedikleri için görmüycekler ama neyse

sardunyaaa daha 4 aylık evlisin sakınn bu işin peşini bırakmaaa umutsuzluğa kapılmaaaa bizim gibi senler kaybetme arkadaşım....ben senin gibiyken hiç kabullenemiodum egserisizi ama şimdiii aslaaaaaaaaaaaaaa ve aslaaaaaaaaaaaaaaa bu işi egsersiz yapmadan atlatılmaz diorum yaşadım gördüm bunun çaresi egsersizzzzz başka yolu yokkkk zaten kademe kademe başardını görünce anlıycaksınnn biraz sabrettttt sadece.....:nazar:

tatlım sen elinden geleni yapıyosun zaten üzerine alınma.hoş alınması gerekenler de girmedikleri için görmüycekler ama neyse

valllaaa bende üzerimeee alındımmmm ......ben venüsede söledim zaten listeden çıkar gelmeyenlereii dedimmm ..kırmızı liste dieee egseriz yapanlar vardı bidee morla yazdığı vardııı gelmeyenler kırmızıları ayır dedim en azından as kişi kalmışız ha gayret deyip azimlenirizz demiştimmm GİDENİN ARKASINDAN BAKARSAK GELENİ GÖREMEYİZ zaten.....

slm arkıdıslerrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız esra cımmmmmmmm cok tebrık edrım cok sevındım canım nazende cım tebrık mederım tatlımmmmmmmmmm darısı dıger arkadaslara

anlıyorum bebeğimde ne bileyim üzüldüm yinede zaten duygusal dönemlerimdeyim:14::14::14::14:

üzülme canımm. siz üzerinize nie alınıyorsunuz özüm naz siz elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.

buraya gelmeyenler gelipte haber vermeyenler durumundan onlardan bahsettik.

siz maşallah çok güzel ilerliyorsunuz elinizden gelenide yapıyorsunuz.

valllaaa bende üzerimeee alındımmmm ......ben venüsede söledim zaten listeden çıkar gelmeyenlereii dedimmm ..kırmızı liste dieee egseriz yapanlar vardı bidee morla yazdığı vardııı gelmeyenler kırmızıları ayır dedim en azından as kişi kalmışız ha gayret deyip azimlenirizz demiştimmm GİDENİN ARKASINDAN BAKARSAK GELENİ GÖREMEYİZ zaten.....

sen niye üzerine alınıyosun canım ya sen de farkındasındır zaten gelip yazıp yazıp kaçanların sözümüz onlara sen hep burdaydın zaten.senin farklı sebeplerin var duraklama dönemine girdin sen yoksa çoktan yapmıştın bu işi.hem sen başarmış olsan bi daha buraya uğramıycak mısın ki sanmıyorum ki öyle olasın o yüzden senin alınmanı gerektircek bişey yok ortada canım.ama ağlamasan da iyi edersin bak onu da söylemeden geçemiycem.biliyorum engel olamıyo insan kendine ama zor da olsa önce moralimizi düzgün tutmalıyız

işin özeti şu ki canlarımm bu siteyi bulduğumuz için şükredelim ve yardımı olan arkadaşlara hakettiği değeri verelim ve sımsıkı saralım birbirmizi.buraya gelmeden hastalıkla mücadle ederken hergün dua ediyordum Rabbim bitane biri çıksın benimle aynı sorunu yaşayn diye burayı buldum bir derken kaçkişiyle karşılaştımm.aslında bakın derdi veren dermanını da veriyor ne güzel.nankörlük edene değil tabi.onun için üzmeyelim kimseyi ve ciddiye alalım.emeklerinede yazık etmeyelim.burdaki herkes çok iyi niyetli ben buna inanaıyorum herkes çok hassas duygusal bu güzel ortamı bozmadan kaynaşmaya devam edelim.herkesi çok seviyoum ve herkesin bu illettn kurtulmasını istiyorumm..venüsümünde artık dönmesini istiyorummm:71::71::71:

haklısın canım kesinlikle katılıyorum gemeyenler bilgilendirmeyenler kendileri kaybeder listeyi temizleyip kim var kim yok bilelim. aramızda rekabet oluşturup daha güzel ilerleriz inşallah:54::54:

yahu kıslar siz zati herkese yardım ediyosunuz nie daha üzülüyorsunuz tamda anlamadım ama
ben çok eski filan değilim ama bildik bilmedik yendik yenemedik ne olursa yanii.. daha bir sorum cevapsız kalmadı şahsen benimmmm..hatta misal ben abarttıp bunalım yapan bi tipim o hallerime
bile herkescikler yardım etmeye çalışıyooo...az çok, gelen gelmeyen,neyse ne siz faydalı bişey
yapıyosunuz isteyen gelsin istemeyen gelmesin ...1 kişi bile olsa bu çabanız çok değerli..
karşılıığı ya da bedeli yok......:)))) bu yollar çok zor hepimiz yaşıyoruz anımız anımıza uymuyooo,
herkesin hikayesi bambaşka tüm bunlara rağmen siz bunları aşıp burda diğerlerine yardım için
bişey yapıyosunuz..benim için sadece bu önemli biliyomusunuz..onlar gelsin gelmesin...siz onlar anlamasada bu ciddi acının farkındasınız yardım etme çabanız burayı özel kılan.....bence hep böyle kalsın..sevgi pıtırcıkları sizi....

üzülme canımm. siz üzerinize nie alınıyorsunuz özüm naz siz elinizden geleni yapıyorsunuz zaten.

buraya gelmeyenler gelipte haber vermeyenler durumundan onlardan bahsettik.

siz maşallah çok güzel ilerliyorsunuz elinizden gelenide yapıyorsunuz.

teşekkürler canım:71:

ya arkadaslar 3 gun yoktum ortalık karısmıs ne oldu sayfalar cok ılerlemıs okuyamıyorummmmmmmmmmm venusume ne olduuuuuuuuuuuuuu kelebek te yoooooooookkkkkkkkk bırı bana da soylesın:95::95::95::95::95::95::95::95:

ya arkadaslar 3 gun yoktum ortalık karısmıs ne oldu sayfalar cok ılerlemıs okuyamıyorummmmmmmmmmm venusume ne olduuuuuuuuuuuuuu kelebek te yoooooooookkkkkkkkk bırı bana da soylesın:95::95::95::95::95::95::95::95:

Hakikaten kelebekte yok bugün....Dün eşini bekliyordu,belkide gece uzun olmuştur ama hapşuruyorduda rahatsızlandı mı yoksa?merak ettim şimdi yaa:70:

Son düzenleme:
kızlar öncelikle destek olan herkesten allah razı olsun tabiki kimse buraya girip kimsenin derdini dinlemek zorunda değil ama önce allahın sonra sizlerin bize destek olan herkesin sayesinde ben egzersize başlayabildim. hakkınız kesinlikle ödenmez. kendi ailemizle paylaşamadığımız şeyleri sizinle büyük rahatlıkla konuşuyorum.lütfen desteğinizi bizden esirgemeyin sizlerde gitmeyin. yinede siz bilirsiniz allah destek olandanda razı olsun olmayandanda.
canim rabbim hepimizden ragzi olsun ben elimden geldigi kadar hep burda olup yardim etmeye calisacam
işin özeti şu ki canlarımm bu siteyi bulduğumuz için şükredelim ve yardımı olan arkadaşlara hakettiği değeri verelim ve sımsıkı saralım birbirmizi.buraya gelmeden hastalıkla mücadle ederken hergün dua ediyordum Rabbim bitane biri çıksın benimle aynı sorunu yaşayn diye burayı buldum bir derken kaçkişiyle karşılaştımm.aslında bakın derdi veren dermanını da veriyor ne güzel.nankörlük edene değil tabi.onun için üzmeyelim kimseyi ve ciddiye alalım.emeklerinede yazık etmeyelim.burdaki herkes çok iyi niyetli ben buna inanaıyorum herkes çok hassas duygusal bu güzel ortamı bozmadan kaynaşmaya devam edelim.herkesi çok seviyoum ve herkesin bu illettn kurtulmasını istiyorumm..venüsümünde artık dönmesini istiyorummm:71::71::71:
bence konunun ozeti budur

kizlar cikmam lagzim iyi aksamlar hepinize byby

Back
X