• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet yaaa...bu konudada katılıyorum,üstelik o hala aktif görünüyor...Buraya giremiyor şimdi ama kimbilir hangi topikleri birbirine katacak..

ALLAHım sen büyüksün diorumm başka birşey demiorumm...biz neyin derdine düşmüşüzzzzz elalem neyin derdine düşmüşşşşşşş

yokkkk cnm daha neler?bunu yaşayıpta çözüpte aynısı yaşayan insanlarla dalga geçmek...
bu nasıl bişeydir ya?

canm işte yeni olduğun için önceki olayları bilmiyosun.kız kendisi da yaşamış ama demek ki yeterince önemli bişey değilmiş kendisi için ki bizimle dalga geçme cürretini gösteriyor.bazıları için demek ki havadan sudan bi sorun bu

canm işte yeni olduğun için önceki olayları bilmiyosun.kız kendisi da yaşamış ama demek ki yeterince önemli bişey değilmiş kendisi için ki bizimle dalga geçme cürretini gösteriyor.bazıları için demek ki havadan sudan bi sorun bu

:44::44: ya kızlar forum karışmış baya neler oluyorr kim bu bizle dalga geçen:44::44:

:44::44: ya kızlar forum karışmış baya neler oluyorr kim bu bizle dalga geçen:44::44:

canım baya oldu o olay olalı geçen ay olmuştu.malum arkadaş hem vajiyi daha önce yaşamış biri ama gidip başka topiklerde yok mum sokuyolar yok bilmem ne sokuyolar diye dalga geçmişti neyse kapandı konu zaten konuşmaya değmez

sana mesaj atmıştım o dönem o mesele yani

Son düzenleme:
canım baya oldu o olay olalı geçen ay olmuştu.malum arkadaş hem vajiyi daha önce yaşamış biri ama gidip başka topiklerde yok mum sokuyolar yok bilmem ne sokuyolar diye dalga geçmişti neyse kapandı konu zaten konuşmaya değmez

vay be gerçekten...şaşırdımmmm....hemde çok...allah akıl fikir versin.. ne diyelim ki...
yazık...valla yazıkk...

sana mesaj atmıştım o dönem o mesele yani

evet tatlım hatırladım..gördüm o mesajı ..ben de başka bişe oldu sandım ..neyse ya gerçekten konuşmaya değmeyecek bi konuymuş :61:

iyi akşamlar güzeller görüşmek üzere ben de gideyim artık sıcak evime bu havada kaç saatte gidicez bakalım.öptüm hepinizi:54:

sardunyaaa daha 4 aylık evlisin sakınn bu işin peşini bırakmaaa umutsuzluğa kapılmaaaa bizim gibi senler kaybetme arkadaşım....ben senin gibiyken hiç kabullenemiodum egserisizi ama şimdiii aslaaaaaaaaaaaaaa ve aslaaaaaaaaaaaaaaa bu işi egsersiz yapmadan atlatılmaz diorum yaşadım gördüm bunun çaresi egsersizzzzz başka yolu yokkkk zaten kademe kademe başardını görünce anlıycaksınnn biraz sabrettttt sadece.....:nazar:

Özüm doğru söylüyorsun da işte moral sıfır olunca insanın içinden hiç bişey yapmak gelmiyor ki eşimin sorunu bunu anlamk için önce bu sorunu halledip sonra duruma bakcaz eğer gene devam ederse bana yol gözüküyor yapacak bişey yok Bu da rabbimin bana verdiği bir sınav işte nolursunuz hepiniz benim için dua edin nete giremiyorum buna da moralim bozuluyor evdeki herşeye giriyor kadınlar klübüne girmiyor ta :(

sardunyacımm bende eşimle severek evlendimmmm benimde eşim ilk zamanlar böleydiii deli gibi seven adam bir anda bambaşka olduuu çok seyler yaşadım beni hırpalıoduuu dövüodu demiyim ama bu yüsden hırpalıodu dayak bile yedim tokat yedim gereksizağlıormusummm yalandan yapıomusummm YAŞAMAYAN BİLEMEZ...ama sen suan yenisinnnoyusden böle eşin kendine yediremio neden böle oldu diooo zamanla düzeliolarrr eşim şimdi bambaşka biri hasta olan biri gibi davanıo tabi aradaa sinirlenio oda yarısını alıodun şimdi nie alamıosun gibisinden eşin düzelir seni anlar biraz sabrettt ....asla yaşadıklarımın bi başkasının yaşamasını istemem...okadar zor kiii o kadar çaresiz bırakıookkii insanıı....ben defalarca intiharıı bile düşündümm...boşanmayı düşündüm evden gittiimm kapıdan yakaladıı biraz sabret bak gör eşindeeeee anlayacak düzelecekkkkkk....

Benim yaşadıklarımı yaşamışsın yaşanılanlar hemen ehemen hep aynı neredeyse demek ki bundan kaynaklı çoğu bazen melek gibi oluyor ben hep senin yanındayım dior bazende şeytana dönüşüyor ağlamaktan göz pınarların kurudu. Başka çarem yok bu sorunu çözmeden bana rahat yok napayım elimden geleni inanınki yapıyorum ilk seferde kulak çubuğunu başardım kısa sürede başarırım aslında psikoloim ii olsa bana yardım edinnnnnnnnn

Back
X