• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar
iyi akşamlar:16::16:
herkes nasıl bakayım:6::6:
keyifler yerinde mi
yenen arkadaş var mı
geçmişi okumadım daha:31::31:

iyi akşamlar nazende valla ben hemen hergün okuyorum buradaki yazılanları.ama daha egzersizlere bile başlamadım.sen yenmişin tebrik ederim darısı bizlerin başına.acı oldumu?olay yine kafandamı bitti?

iyi akşamlar nazende valla ben hemen hergün okuyorum buradaki yazılanları.ama daha egzersizlere bile başlamadım.sen yenmişin tebrik ederim darısı bizlerin başına.acı oldumu?olay yine kafandamı bitti?

canım biran önce egzersizlere başla
kulak çöpünden de olsa
ben kulak çöpünden başladım
ve 11. gün bu işi bitirdim
ve hiç acım olmadı
kızlık zarım bile yırtılmış kan gelmiş ben hiç fark etmedim
:32::32:

canım sende sessiz sessiz takılanlardansın anlaşılan ama yanlış olduğunu söylüyoruz hep.ne yaptın ne aşamadasın bunları bilmezsek yardımcı olamayız.herşey kafada bitiyor ama onu kafaya öğretmek için egzersiz yapmak gerekiyor.yaşadıklarını paylaşırsan sana yardımcı oluruz.

canım sende sessiz sessiz takılanlardansın anlaşılan ama yanlış olduğunu söylüyoruz hep.ne yaptın ne aşamadasın bunları bilmezsek yardımcı olamayız.herşey kafada bitiyor ama onu kafaya öğretmek için egzersiz yapmak gerekiyor.yaşadıklarını paylaşırsan sana yardımcı oluruz.

kulak çöpünden de olsa
ve hiç acım olmadı

evet sessiz takılankardanım arada yazıyorum sağolsunlar bilgilendiyorlar.ama ben vajinusmus değilim sanırım.nazende 11 günde çok güzel yenmişin.adet olucam geçsin bende başlayacağım.eşimde başla artık atlatırız belki diyor.ben 4 aylık evliyim.kızlık zarım septalı ve kalın olduğu için ilk denemeler acılı oldu bayağı bi sonra oprasyonla kızlık zarının ortasındaki et parçasıı aldılar.ama sanki denerken yine o acıları yaşayacakmışım gibi oluyorum.2 cm kadar alıyorum orada durdurabiliyorum.ama o boğumu geçemiyoruz bi türlü.doktora muayne oldum kulak çöpünden biraz daha kalın şerit soktu hissetmedim bile.kayganlıkta oluyor.ama o boğumdayken bi acı hissediyorum.acaba girse sadece o kadarcıkmı bi acı hissedicem yoksa egzersizlemi atlatayım.bi adet olduktan sonramı başlayayım.

venüs nerdesin ben kime tekmil vercem :59::59:
şamdan mumunun ucu giriyo ama ilerlemiyor bizahmet biri gelip itiverse :27::27:
ay kocacık ta geç geliyo gerçi adam gelse daha dokunsa ittin diye kavga ederdik :61:

kızlar o boğumu gectikten sonra gepgenişşşşş bir dünya orası..:30: moral tek destek asla moralinizi bozmayın azcık azimle 10 gunde bıtecek:46:

kulak çöpünden de olsa
ve hiç acım olmadı

evet sessiz takılankardanım arada yazıyorum sağolsunlar bilgilendiyorlar.ama ben vajinusmus değilim sanırım.nazende 11 günde çok güzel yenmişin.adet olucam geçsin bende başlayacağım.eşimde başla artık atlatırız belki diyor.ben 4 aylık evliyim.kızlık zarım septalı ve kalın olduğu için ilk denemeler acılı oldu bayağı bi sonra oprasyonla kızlık zarının ortasındaki et parçasıı aldılar.ama sanki denerken yine o acıları yaşayacakmışım gibi oluyorum.2 cm kadar alıyorum orada durdurabiliyorum.ama o boğumu geçemiyoruz bi türlü.doktora muayne oldum kulak çöpünden biraz daha kalın şerit soktu hissetmedim bile.kayganlıkta oluyor.ama o boğumdayken bi acı hissediyorum.acaba girse sadece o kadarcıkmı bi acı hissedicem yoksa egzersizlemi atlatayım.bi adet olduktan sonramı başlayayım.

hımm evet canım senin durum farklıymış normal şartlar altında dene bakalım regl bitince sonra bakalım duruma göre.umarım gerek kalmaz bize canım

slm kızlar nasılsınız derslerden dolayı giremiyorum foruma ama okuyabildim kadar okuyorum en on gnohokok yenmiş galiba tebrikler canım buarada venüse neoldu

venüs nerdesin ben kime tekmil vercem :59::59:
şamdan mumunun ucu giriyo ama ilerlemiyor bizahmet biri gelip itiverse :27::27:
ay kocacık ta geç geliyo gerçi adam gelse daha dokunsa ittin diye kavga ederdik :61:

canım venüscük gelene kadar yardımcı olayım.doğru açı ayarlarsan tıpkı diğerlerinde yaptığın gibi kayar gider.yavaş olmalısın nefesi unutma.kadem kademe ilerleteceksin tatlımm

[/QUOTE]
evet sessiz takılankardanım arada yazıyorum sağolsunlar bilgilendiyorlar.ama ben vajinusmus değilim sanırım.nazende 11 günde çok güzel yenmişin.adet olucam geçsin bende başlayacağım.eşimde başla artık atlatırız belki diyor.ben 4 aylık evliyim.kızlık zarım septalı ve kalın olduğu için ilk denemeler acılı oldu bayağı bi sonra oprasyonla kızlık zarının ortasındaki et parçasıı aldılar.ama sanki denerken yine o acıları yaşayacakmışım gibi oluyorum.2 cm kadar alıyorum orada durdurabiliyorum.ama o boğumu geçemiyoruz bi türlü.doktora muayne oldum kulak çöpünden biraz daha kalın şerit soktu hissetmedim bile.kayganlıkta oluyor.ama o boğumdayken bi acı hissediyorum.acaba girse sadece o kadarcıkmı bi acı hissedicem yoksa egzersizlemi atlatayım.bi adet olduktan sonramı başlayayım.[/QUOTE]

inan o kadarcık ben yeneli 4-5 ay oluyor eşim asker oldugu içinde ayda bir kere görüsebiliruz o zamanlarda bile hala acıcak sanıorum eskiyi düşünerek,artık eşim inanmıo :41: dioki 2 saniye sonra gecıo artık kandıramazsın dio:33:
kasmadığımda cok rahat oluyor ki..siz egzersiz yapıyorsunuz orası acılıo devamlı..az cesaret kızlar :92:

iyi geceler kızlar venüse ne oldu gerçekten..bu arada fazla egzersiz yapmayanlara kızmışlar ama benim özel durumlarım var kızlar..ben çok egzersiz yaptığım zaman kuyruk sokumu ağrım oluyor anismus yani..mesela 2 gün önce 2 parmağın hepsini aldım bugün ağrıdan popomun üstüne oturamıyorum çok tedavi gördüm ama nedeni belli değil en son psikolojik falan dediler ama anlamıyorum oyüzden egzersizlere fazla yüklenemiyorum daha önce de olmuştu yinede ağrım geçsin yapmaya devam edicem..

hımm evet canım senin durum farklıymış normal şartlar altında dene bakalım regl bitince sonra bakalım duruma göre.umarım gerek kalmaz bize canım

yani vajili değilmiyim sizce.deniyoruz valla ama bu aralar pek denemedik.en son denediğimizde koyu kan geldi.giriş sol tarafta çok acı hissediyorum.acaba yara falan oluşabilirmi.

yani vajili değilmiyim sizce.deniyoruz valla ama bu aralar pek denemedik.en son denediğimizde koyu kan geldi.giriş sol tarafta çok acı hissediyorum.acaba yara falan oluşabilirmi.

tatlım vajinismus hiçbirşekilde ilşkiye izin vermiyor yani p.... girişine ama sen öle değilsin senin fiziken problem varmış engel olan ona rağmen sen deniyorsun.büyük ihtimalle değilsin.önce sorunu bir hallet doktora görün tedavini ol sonra dene eğer kendini kasar yapamzsan o zaman bakalım çaresine

iyi geceler kızlar venüse ne oldu gerçekten..bu arada fazla egzersiz yapmayanlara kızmışlar ama benim özel durumlarım var kızlar..ben çok egzersiz yaptığım zaman kuyruk sokumu ağrım oluyor anismus yani..mesela 2 gün önce 2 parmağın hepsini aldım bugün ağrıdan popomun üstüne oturamıyorum çok tedavi gördüm ama nedeni belli değil en son psikolojik falan dediler ama anlamıyorum oyüzden egzersizlere fazla yüklenemiyorum daha önce de olmuştu yinede ağrım geçsin yapmaya devam edicem..

geçmiş olsun tatlımm.dinlen o halde çok yüklenme yavaş yavaş sende ara vererek yap egzersizlerini aman birnden kurtulayım derken diğeri çıkmasın Allah korusun.aferin bak zaten zor olanları yapmışın iki parmağı yapmış olman çok güzel canımmm

tatlım vajinismus hiçbirşekilde ilşkiye izin vermiyor yani p.... girişine ama sen öle değilsin senin fiziken problem varmış engel olan ona rağmen sen deniyorsun.büyük ihtimalle değilsin.önce sorunu bir hallet doktora görün tedavini ol sonra dene eğer kendini kasar yapamzsan o zaman bakalım çaresine

tamam çok sağolun inşallah bir an önce atlatırım.artık sıkıldım böle evlilik yaşamaktan :( hergün buradayım başka yerlerden bilgiler topluyorum deli gibi bişi oldum.bi belin alıtına yastık koyunca rahat olur diyorlar onu deniycem.popo yönüne ittirin diyorlar biz dümdüz deniyoruz o taktikleride deneyelim bakalım.inş.olursa sevinçle bende buraya yazarım.burdaki tüm bayanlarında Allah yardımcısı olsun dualarım hep buradakilerle insan başında olunca çok iyi anlıyor.

sağol canım hep böyle oluyor tam geliyorum bu hastalık çıkıyor..anismus adı.inşallah bende sizler gibi başarırım..2 parmağı aldım tamamen sadece gerginlik olmuştu bakalım aslında giriş çok küçük duruyo ama 2 parmağı aldı..

sağol canım hep böyle oluyor tam geliyorum bu hastalık çıkıyor..anismus adı.inşallah bende sizler gibi başarırım..2 parmağı aldım tamamen sadece gerginlik olmuştu bakalım aslında giriş çok küçük duruyo ama 2 parmağı aldı..

canım bikaçkez yaparsan oda rahat olacak .böle devam tatlımmm:34:sonra eş parmağına geçeceksin

Back
X