• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

randevum Dr Ulusoy da ben başka bir doktora daha gittim 1 seansta bıraktım parmak egzersizlerini falan duyunca ama şimdi kendi iki parmağımda gayet rahatım ve aynı şekilde eşiminkindede ama daha ileri gidemiyorum malesef

randevum Dr Ulusoy da ben başka bir doktora daha gittim 1 seansta bıraktım parmak egzersizlerini falan duyunca ama şimdi kendi iki parmağımda gayet rahatım ve aynı şekilde eşiminkindede ama daha ileri gidemiyorum malesef

gülüm ya...azıcık kalmış sona....burdaki tüm arkadaşlar yardım eder sana...paranda cebinde kalır...
:54::54::54::54:

merhaba bende bugün üye oldum 5 yılı geçti evliliğm ama hala vajinismusla uğraşıyorum :( 18 martta doktor için randevu aldık bakalım hayırlısı... ve bu arada son adetim 4 şubat ama hala regl olmadım bu ay hadi şubat 28 çekiyo diye 3 gün atladı desek yinede olmuş olmam gerekirdi
gebelik testi yaptım bi ihtimal ama o da neagtif sanırım stresten :S

hoşgeldin canım.2 parmağı alabiliyomuşsun neden doktora gitme gereği duydun ki doktor da anca dilatör vericek biraz daha kalın hali parmağın bence doktorsuz da başarabilirsin.psikoloğa gitmen daha faydalı olur gibi o kadar parayı vericeğine

Son düzenleme:
Gülsem ne yapayım yine yedik birbirimizi yatağa gelince ne sevişmesi direk oraya odaklanıyor beni sinir ediyr rahatladı bi şekilde kıçını dönüp uyudu olan bana oldu

hiç kafana takma tatlımmmmm...ne olur kıssssss...şu egz.lerini düzenli bi yapabilsen anlayacaksın
niye bu kadar söylendiğini...şevkin artacak moralin düzelicek...hırslanacaksınnnnn...:1::1::1:

aşağıda birsürü yeni kişiler var.umarım birazdan buraya yazmaya başlarlar.eğer vajinismus iseniz canlarım mutlaka yazın.okumak biryere kadar yardımcı oluyor çünkü:71::71:

kıslaaaarrrr....oldu işte bu gece....jasmin kelebek venüsteeeeennnn kimseler yok mu yahu...
dün almayınca kızmıştım kendimeeeee....küsmüştümmmmmm...halime......
doğru söylemişlerrrrr...tesellidir sandım....hihihi mutluyum şuannnnn çokkkkk...
:1::1::1::1::1:
anam cok sevndim tatlim simdik bu is bitmistir yaniii cok sukur:46::46::46:
ikinci denemeyide yaptım çok şükür darısı sizlerin başına
ohhhh :nazar::nazar::nazar:
Herkese Selam ben geldim.. Nasılsınız ? gene çok geri kalmışım dün akşam hiç egzersiz yapamadım :(((

canim tabiki de anlatirim ben bunun icin burdayim zaten birisine yardimim dokunursa cok mutlu olurum.:70:
bak tatlim ben ilk oraya bakamiyordum bile dokunamiyordum o yuzden calistigim icin aksamlari cok az vakit ayirabiliyordum ilk gun vajinama aynayla baktim ordaki deligi buldum kulak cubugunu da sadece o delige degdirmeye calistim sokmadim ama sadece degdirdim.ertesi gun kulak cubuguna ameliyat eldiveni gecirdim ultrason jelini surdum(bu arada gecen kadin doktoruna gittim ultrason jelinin zararsiz oldugunu soyledi)sonra aynaya bakarark sadece pamuklu yeri varya orayi yerlestirdim delige ondan sonra derin nefes aldim ve nefesi verirken ittirdim.zaten nefesi verirken vajina icine cekiyor ister parmak olsun ister aparat fark etmez.bu arada ben ikili koltukta denedim sirtimizi bir kosesine koydum bir bacagim yerde birini de koltugun ustune attim.ayna da onumdeydi cok rahat oldu.ama bir diger aparata gecmeden hep oncekini eger icimde git gel yapabiluyorsam digerine gectim.sonra iki tane kulak cubugunu yan yana koydum oyle denedim.daha sonra aparat yapmistim onu denemeye calistim ama olmadi sokamadim.ve ben parmagi hayatta yapamam diyordum burdakilere ama bir cesaret parmagimi soktum sonra esimin parmagi sonra iki parmak en son da mum ve son gunde muma pecete sardim buyuttum boyutunu onu denedim o gun de p....isi yaptim.ben bu egzersizleri yaparken hic p...is denemedim.cunku olmayinca cok etkileniyorsun.canim benim calistigim halde azim ettim bir gun bile birakmadim ama egzersizi evde oldugum gunlerde sabah oglen aksam denedim.seni cok iyi anliyorum moralman aslinda iyi degilsin bu seni etkiliyor tatlim.ama bir sekilde esin de evde yokken hazir buraya gir konusalim.biraz rahatla oyle baslarsin belki.cunku ben ilk egzersize basladigim gun moralim cok bozuktu ben yapamam asla diyordum bir daha buraya gelmemeyi dusundugum gun basladim.cok dua ediyorum sana ttalim.her zaman yardima hazirim.bisey takildigi an aklina hemen yaz mutlaka birimiz burda oluruz.

Gülsem ne yapayım yine yedik birbirimizi yatağa gelince ne sevişmesi direk oraya odaklanıyor beni sinir ediyr rahatladı bi şekilde kıçını dönüp uyudu olan bana oldu
canim benim birde yeni evli olunca oyle oluyor daha birbirini tam tanimadan boyle bir problemle karsilasiyor insan sen bosever tatlim esini dusunup de moralini daha cok bozma bak hepimiz yanindayiz ve inaniyoz ki sende basaracaksin canim benim:70:
canim ya dr.a gidince de bir buyuk dilatore gecirecek seni tabiki senin kararin ama burda biraz takilsan bence paran cebinde kalacak tatlim:kkk:

KIZLAR BAKIN SİZE ne anlatıcam ben evlenmeden önce muyane oldum doktor dediki kızlık zarı kalın bayağı ilk gece bayağı zorlanırsın salak doktor beni vajiye sürükledi ama öle olmasına rağmen hiç acımadı hemde hiç hadi kızlar artık sizinde halayınızı çekelim
canım tebrikler banada aynı söylediler doktora gittim ben omasaya çıkmaya korkuyrum oda bana senin zarın kalın oyüzden olmuyo dedi ya ogünden sonra iyice sogumuştum burayı bulana kadar çokşükür bulmuşum burayı sadece okumakla kalmayın vajili arkadaşlar paylaşın derdinizi
gerçekten hiç acımıyor.....acısaydı ki ben kendime bile yalan atmışımmmmm...acımyo ben anlamadım bile....
:64::64::64::64::64::64::64::46::46::46::46::46::46:
Herkese Selam ben geldim.. Nasılsınız ? gene çok geri kalmışım dün akşam hiç egzersiz yapamadım :(((
canım bak bu işte en önemli şey egz neolur üşenmeyin sonucunu düşünün 1 gün bile size neler kaybettiriyor
ulusoy 5 bin lira istiyor oysa buraya 1 haftanı ayır oda cebinde kalsın sonuçta durumun kötü degil 2parmak yapabiliyosun senden daha kötü durumda olanlar yendi burda eminim sende yenersin

ya biz çok yıprandık bu zamanda ben boşanma davası falan açtım sonra ayrılamadık falan filan...
dr ulusoy da hipnoz olacak olması beni biraz rahatlatıyor ya da içinizden ona giden var mı hiç bana sadece al bunlarla dene olacak derse tabiki para vermemin anlamı yok

anam cok sevndim tatlim simdik bu is bitmistir yaniii cok sukur:46::46::46:

ohhhh :nazar::nazar::nazar:

canim tabiki de anlatirim ben bunun icin burdayim zaten birisine yardimim dokunursa cok mutlu olurum.:70:
bak tatlim ben ilk oraya bakamiyordum bile dokunamiyordum o yuzden calistigim icin aksamlari cok az vakit ayirabiliyordum ilk gun vajinama aynayla baktim ordaki deligi buldum kulak cubugunu da sadece o delige degdirmeye calistim sokmadim ama sadece degdirdim.ertesi gun kulak cubuguna ameliyat eldiveni gecirdim ultrason jelini surdum(bu arada gecen kadin doktoruna gittim ultrason jelinin zararsiz oldugunu soyledi)sonra aynaya bakarark sadece pamuklu yeri varya orayi yerlestirdim delige ondan sonra derin nefes aldim ve nefesi verirken ittirdim.zaten nefesi verirken vajina icine cekiyor ister parmak olsun ister aparat fark etmez.bu arada ben ikili koltukta denedim sirtimizi bir kosesine koydum bir bacagim yerde birini de koltugun ustune attim.ayna da onumdeydi cok rahat oldu.ama bir diger aparata gecmeden hep oncekini eger icimde git gel yapabiluyorsam digerine gectim.sonra iki tane kulak cubugunu yan yana koydum oyle denedim.daha sonra aparat yapmistim onu denemeye calistim ama olmadi sokamadim.ve ben parmagi hayatta yapamam diyordum burdakilere ama bir cesaret parmagimi soktum sonra esimin parmagi sonra iki parmak en son da mum ve son gunde muma pecete sardim buyuttum boyutunu onu denedim o gun de p....isi yaptim.ben bu egzersizleri yaparken hic p...is denemedim.cunku olmayinca cok etkileniyorsun.canim benim calistigim halde azim ettim bir gun bile birakmadim ama egzersizi evde oldugum gunlerde sabah oglen aksam denedim.seni cok iyi anliyorum moralman aslinda iyi degilsin bu seni etkiliyor tatlim.ama bir sekilde esin de evde yokken hazir buraya gir konusalim.biraz rahatla oyle baslarsin belki.cunku ben ilk egzersize basladigim gun moralim cok bozuktu ben yapamam asla diyordum bir daha buraya gelmemeyi dusundugum gun basladim.cok dua ediyorum sana ttalim.her zaman yardima hazirim.bisey takildigi an aklina hemen yaz mutlaka birimiz burda oluruz.

sardun ya bak ne güsellll yazmışşşş dikkatli okuuuuu ve denemeye çalış....bak ne kadar çok istersen
o kadar çabuk sonuç alırsınnnn..bak ben 6 yıl bekledim sadece sonra cidden karar verdim bir sabah 10,30 denemeye başladım diğer sabah 11,30 da p...nis denemesine geçtikkkk...4.dilatöre ben bile inanamadım...sen düşün...bu kadarcıkkk.kararlı ol sadece...vazgeçme..gel gitlerimiz oluyorrr bu çok normalmiş inandım artıkkk..vazgeçme tatlım hepsi bu....

merhaba cnm bende doktor ulusoydan randevu almıştım ama yüksek ücreti yüzünden gidemedim ertelettim.ama giden bi arkadaşka konuşmuştum.ulusoyun sitesinde aydınlatılmış onam belgesi diye bi bölüm var orayı okursan ayrıntılı anlatıyo tedaviyi.

ya biz çok yıprandık bu zamanda ben boşanma davası falan açtım sonra ayrılamadık falan filan...
dr ulusoy da hipnoz olacak olması beni biraz rahatlatıyor ya da içinizden ona giden var mı hiç bana sadece al bunlarla dene olacak derse tabiki para vermemin anlamı yok

canım ben hiç doktora gitmedim burası sayesinde yendim.keşke randevu almadan önce araştırsaydın.ben de giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla hipnozu yapıp ellerine dilatörü vermiş gidin yapın demiş.yani hipnozla belki sadece senin korkunu bi nebze olsun unutturabilir ama sonuçta yine yapıcaksın o egsersizleri başka yolu yok.oraya gittiğinde de anlatıcaktır mutlaka ama bence telefonda yapılan görüşmelerde yanlış anlatıyorlar ve biz de sanıyoruz ki hipnozu yapıcak sonra cuk diye uğraşmadan etmeden olucak.yok öyle bişey.onlar başka şeylerin derdinde o yüzden farklı anlatıyolar diye düşünüyorum.ama tabi ki yine de karar senin parayı vericek olan sensin.ne aşamada olduğunu,korkularını en iyi sen bilirsin.ayrıca burda 17 yıldan 8 yıldan işte 5-6 yıldan sonra yenen çok arkadaşımız var.bazıları doktora da gittiler ama sonuçta yine çareyi burda buldular.sonuçta psikolojik bi durum bu tek destek moral,motive bence.bak ecrin arkadaşımız daha dün gibi hatırlıyorum vajinasına bile bakamazken şimdi yaptı da zevk bile almaya başladı.sen jniye yapamayasın senden daha kötü durumda olan arkadaşlarımız bile başardı

canım ben hiç doktora gitmedim burası sayesinde yendim.keşke randevu almadan önce araştırsaydın.ben de giden arkadaşlardan duyduğum kadarıyla hipnozu yapıp ellerine dilatörü vermiş gidin yapın demiş.yani hipnozla belki sadece senin korkunu bi nebze olsun unutturabilir ama sonuçta yine yapıcaksın o egsersizleri başka yolu yok.oraya gittiğinde de anlatıcaktır mutlaka ama bence telefonda yapılan görüşmelerde yanlış anlatıyorlar ve biz de sanıyoruz ki hipnozu yapıcak sonra cuk diye uğraşmadan etmeden olucak.yok öyle bişey.onlar başka şeylerin derdinde o yüzden farklı anlatıyolar diye düşünüyorum.ama tabi ki yine de karar senin parayı vericek olan sensin.ne aşamada olduğunu,korkularını en iyi sen bilirsin.ayrıca burda 17 yıldan 8 yıldan işte 5-6 yıldan sonra yenen çok arkadaşımız var.bazıları doktora da gittiler ama sonuçta yine çareyi burda buldular.sonuçta psikolojik bi durum bu tek destek moral,motive bence.bak ecrin arkadaşımız daha dün gibi hatırlıyorum vajinasına bile bakamazken şimdi yaptı da zevk bile almaya başladı.sen jniye yapamayasın senden daha kötü durumda olan arkadaşlarımız bile başardı

aynen öyle hipnozu yapıp otele gönderiyormuş sırayla küçükten büyüğe dilatör veriyomuş ertesi günde penis aşaması.haa bide şu var kendin yapamazsan aparatla doktor muananesinde kendi yapıyomuş sana.bide tedavi bitince 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatlarla çalışın alışmak için diyomuş.demekki cuk diye olmuyoki egzersizle alıştırın diyo.tabi bu alışma süreci vajinismusun derecesine göre değişiyodur.gidip zorlananda var zorlanmayanda.

Ben burda gidenlerle konuşmuştum ama isimlerini hatırlamıyorum şimdi yeni üye olmuştum o zamanlar. Herkese ama hipnoz yapmiyomus. Görüştükten sonra karar veriyomus diye biliyorum tatlım. Senin ne zaman randevun?aslında senin su anda takıldığın yerde hepimiz takıldık. Fakat burda konustukca birbirimize öneriler vererek atlattık. Gene sen bilirsin tatlım karar senin ama bence buraya biraz takil derim ben.

aynen öyle hipnozu yapıp otele gönderiyormuş sırayla küçükten büyüğe dilatör veriyomuş ertesi günde penis aşaması.haa bide şu var kendin yapamazsan aparatla doktor muananesinde kendi yapıyomuş sana.bide tedavi bitince 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatlarla çalışın alışmak için diyomuş.demekki cuk diye olmuyoki egzersizle alıştırın diyo.tabi bu alışma süreci vajinismusun derecesine göre değişiyodur.gidip zorlananda var zorlanmayanda.

evet kişiden kişiye değişiyor sen ne yaptın canm haydardan vazgeçtin inşallah

Back
X