• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öyle hipnozu yapıp otele gönderiyormuş sırayla küçükten büyüğe dilatör veriyomuş ertesi günde penis aşaması.haa bide şu var kendin yapamazsan aparatla doktor muananesinde kendi yapıyomuş sana.bide tedavi bitince 10 gün adet öncesi 10 gün adet sonra aparatlarla çalışın alışmak için diyomuş.demekki cuk diye olmuyoki egzersizle alıştırın diyo.tabi bu alışma süreci vajinismusun derecesine göre değişiyodur.gidip zorlananda var zorlanmayanda.

hımm sen yavaş yavaş egzersiz olayına sıcak bakmaya başladın anlaşılan.bak eşime bende parmak olayına sıcak bakmıyoruz diyodun heryerde aynı çözüm varmış şeker.hadi o zaman vakit kaybetmeden egzersizlere başalıyosun:34::34:

kizlar bu bir hastalik degil.cunku tamamen psikolojik beynimiz bize bir oyun oynuyor resmen bizi yonetiyor.bunu ben demiyorum gecen gittigim kadin doktoru dedi.ve bu sitede cozdugumu anlatinca hic sasirmadi cunku moral herseyin basi dedi.ordaki birbirimize verdiginiz destek sizi basariya ulastirmis ve yanliz olmadiginizi anlamissiniz dedi.
birde kizlar dunyanin neresine giderseniz gidin bu isin cozumu egzersiz yani ben zannetmiyorum sadece hipnozla cozecek bende senelerimi kendime buna inanarak gecirdim ama su anda isin aslini biliyorum.hepsi hipnozla diyor ama gidip gelen arkadaslar dilatorlerle egzersiz yaptiklarini soyluyorlar.eee birde o kadar para sayinca insan mecbur yapiyor heralde ya bende cunku boyle dusunuyordum o yuzden boyle soyluyorum yanlis anlamayin sakin.

ya biz çok yıprandık bu zamanda ben boşanma davası falan açtım sonra ayrılamadık falan filan...
dr ulusoy da hipnoz olacak olması beni biraz rahatlatıyor ya da içinizden ona giden var mı hiç bana sadece al bunlarla dene olacak derse tabiki para vermemin anlamı yok

cnm ben dr. gittim hipnoz oldum .sıkıntını ya da hangi durumdasın bilmiyorum..ama sana ayrıntılı yazacağımmm...kararını ona göre verirsin....bence burayı dene derim bennnn...kesin çözersin diyorum
ama senin ne dediğin en önemlisi...şimdi etrafım çok kalabalık bi gönderiyim şunlarıııı...
görüşürük....:1::1::1:

hımm sen yavaş yavaş egzersiz olayına sıcak bakmaya başladın anlaşılan.bak eşime bende parmak olayına sıcak bakmıyoruz diyodun heryerde aynı çözüm varmış şeker.hadi o zaman vakit kaybetmeden egzersizlere başalıyosun:34::34:

yook canım sıcak bakıyorum demedimmm ama eşime bu egzersizlerden bahsedince işte şöyle yeniyolar böyle yeniyolar diyorum hiç bişey demiyo yani anlaşılan desteklemiyo.ilaç yoluyla deneyelim öncede ondan sonra düşünürüz.tabi bide şu var p... denemelerindede ilerlemeye başladık bi süre daha olmazsa yardımlarını isterim :26:

ben cevapları alıntı yapmadan direk yazıyorum kusura bakmayın işteyim regl olmadığımı mail attım doktora o da pazara kadar bekleyelim dedi zaten gebelik varsa gitmiycem sonuçta ama ben bu parmak olayını ilk yapışımda yaptım
hatta şimdiye kadar neden denemedim diye çok kızdım kendime
kayganlaştırıcıyı bile alalı 2 ay oldu nasıl bu kadar boşvermişlik yaptım bu kadar sene anlamıyorum. bu parayı da patronuma erkek olmasına rağmen konuyu açarak istedim oda vermeyi kabul etti allah razı olsun ve parmak egzersizini ilk denememde yaptım sonra ikisini denedim hatta bi kaç kez spermleri kendi elimde yerleştirdim resmen içime hamile kalayım diye ama işte bu kadar diğer denemeye geçemiyorum bi türlü hep hüsran :17:

yook canım sıcak bakıyorum demedimmm ama eşime bu egzersizlerden bahsedince işte şöyle yeniyolar böyle yeniyolar diyorum hiç bişey demiyo yani anlaşılan desteklemiyo.ilaç yoluyla deneyelim öncede ondan sonra düşünürüz.tabi bide şu var p... denemelerindede ilerlemeye başladık bi süre daha olmazsa yardımlarını isterim :26:

hadi bakalım o zaman tatlım.sen denemelere devam et p... ilede yenen var sende onlardan biri olabilrisin elbette.yardım herzaman var şeker sen yeterki burda bizimle ol:71::71:

yok ben haydara gitmiycem zaten ama ilaçlarını deniycem bi kere deniyimde içimde kalmasın en azından ondan sonra olmazsada başka yollara bakarız ama denemezsem çatlarım :17:

tamam canm yap o zaman içinde kalmasın ama olmazsa paşa paşa egsersize göndeririz seni söyliyeyim.eşin desteklemiyosa da ondan gizli yap.ha diyosan ki kırmızı gelirse falan egsersizlerde gelen olmadı sanırım hiç ben ilişkiye giriyorum hala gelmedi.

ben cevapları alıntı yapmadan direk yazıyorum kusura bakmayın işteyim regl olmadığımı mail attım doktora o da pazara kadar bekleyelim dedi zaten gebelik varsa gitmiycem sonuçta ama ben bu parmak olayını ilk yapışımda yaptım
kayganlaştırıcıyı bile alalı 2 ay oldu nasıl bu kadar boşvermişlik yaptım bu kadar sene anlamıyorum. bu parayı da patronuma erkek olmasına rağmen konuyu açarak istedim oda vermeyi kabul etti allah razı olsun ve parmak egzersizini ilk denememde yaptım sonra ikisini denedim hatta bi kaç kez spermleri kendi elimde yerleştirdim resmen içime hamile kalayım diye ama işte bu kadar diğer denemeye geçemiyorum bi türlü hep hüsran :17:

canim ya ben inaniyorum burda cozebilecegine senin su anki durumun cok iyi cunku sadece p...is asamasina gecmen lagzim.p...is hic deniyormusunuz onu ne kadar alabiliyorsun???

hadi bakalım o zaman tatlım.sen denemelere devam et p... ilede yenen var sende onlardan biri olabilrisin elbette.yardım herzaman var şeker sen yeterki burda bizimle ol:71::71:

sürekli olamasamda arada girmeye çalışıyorum sınavlarım var çünkü boş vakitlerimde hemen burayı açıyorum zaten bi bakıyorum bir sürü sayfa olmuş oku oku bitmiyo geçmişi okurken yeni sayfalar ekleniyo :86:

tamam canm yap o zaman içinde kalmasın ama olmazsa paşa paşa egsersize göndeririz seni söyliyeyim.eşin desteklemiyosa da ondan gizli yap.ha diyosan ki kırmızı gelirse falan egsersizlerde gelen olmadı sanırım hiç ben ilişkiye giriyorum hala gelmedi.

valla olduktan sonra kırmızı önemli değil.zaten bizim ulusoyda randevumuz var oda p...den önce aparatla yaptırıyo ve bunuda biliyo.sorun olucak olsa randevu alda gidelim demezdi

bu arada vajınısmusun dıger bır adı da ''erteleme hastalıgı''bılmeyenlere onemle duyrulur ben 5 yıla yakın erteledım benden cok uzun zamanlarda ertleyenler var ama %100 cozumu olan psıkolojık rahatsızlık oldugu ıcın zamanın hıc onemı yok...

canim ya ben inaniyorum burda cozebilecegine senin su anki durumun cok iyi cunku sadece p...is asamasina gecmen lagzim.p...is hic deniyormusunuz onu ne kadar alabiliyorsun???

p... ile denemede çok sıkıyorum kendimi ağrı hissediyorum duvar gibi hissediyorum eşim aslında devam etmek denemek istiyo ama ben onunda bu kadar uğraşarak zevk almasını istemiyorum yani herkes normal yaşarken o neden bunları yapmak zorunda kalsın ki...

kızlar ben çıkmak zorundayım sizlere doyum olmuyo ama çok işlerim var bugün birde ders çalışmam lazım daha yemek v.s akşam olur zaten.görüşmek üzere :54:

valla olduktan sonra kırmızı önemli değil.zaten bizim ulusoyda randevumuz var oda p...den önce aparatla yaptırıyo ve bunuda biliyo.sorun olucak olsa randevu alda gidelim demezdi

ee canım daha iyi işte o zaman demek ki eşin de anlayışlı daha ne istiyosun.bence egsersizleri yapmaya çalış reçeteden sonra

bence sen burda biraz takılsan sorunun hemen çözülücek.sen zaten ilerki aşamadasın.o parayla da balayı yaparsınız işte ne güzel.

p... ile denemede çok sıkıyorum kendimi ağrı hissediyorum duvar gibi hissediyorum eşim aslında devam etmek denemek istiyo ama ben onunda bu kadar uğraşarak zevk almasını istemiyorum yani herkes normal yaşarken o neden bunları yapmak zorunda kalsın ki...

tatlım sanırım iki parmağa kadar rahat egzersiz yapıyosun o zaman canım aparatla dene p... boyutuna getirene kadar kalınlaştırarak yap.ben hepsini yaptım egzersizin en son p... boyutunda aparatla yapınca yendim..sen iyi yerdesin sadece biraz azim ve zaman ayırmakla çözceksin bu işi

Back
X