- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #44.541
adamı muzdan da soğutcaklar![]()
aboww biri muzmu dedi odamı girdimi listeye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adamı muzdan da soğutcaklar![]()
aboww biri muzmu dedi odamı girdimi listeye![]()
yaw kızlar topiğe nazarmı değdi ne venüs gidince neşemiz söndü sankim serende yok fink fink geziyor. egz. yapanlar silkelenin ayol aaaaaaaaaa
ya ne muzu bisey kacirdim kesin bennnnnnnnnn![]()
arkadaşlar ben 2 cm den fazla p..... alamıyorum ya okadarda ıkınıyorum nefes çalışmalarını yapıyorum ama ileriye gidemiyoruz çıldırma raddesindeyım artık ...![]()
çikita muzzzzzzzz muzzzzzz muzzzzzzzz
çikta çikta çikta çik çik çik çikitaaaaaajdarımız saolsun
![]()
al işte muzdan soğumam için bi sebep daha ajdaaaaaaarrrr![]()
arkadaşlar ben 2 cm den fazla p..... alamıyorum ya okadarda ıkınıyorum nefes çalışmalarını yapıyorum ama ileriye gidemiyoruz çıldırma raddesindeyım artık ...![]()
ya ben altta olduğum pozisyondan başka bi pozisyon deneyemiyorum ama kastığım kesin herşey güzel başlıyo p.... yi alıyorum ama 2 cm den fazla ilerletemiyorum ,canm sen farkında olmadan kasıyosundur bence ya da yön mü yanlış acaba ben de yarısında çok takılmıştım 1-2 haftada falan oldu.hep aynı pozisyonda mı deniyosunuz değişiklik yapsanız belki daha rahat olduğun bi poizyon bulabilirsin.
ya ben altta olduğum pozisyondan başka bi pozisyon deneyemiyorum ama kastığım kesin herşey güzel başlıyo p.... yi alıyorum ama 2 cm den fazla ilerletemiyorum ,canm sen farkında olmadan kasıyosundur bence ya da yön mü yanlış acaba ben de yarısında çok takılmıştım 1-2 haftada falan oldu.hep aynı pozisyonda mı deniyosunuz değişiklik yapsanız belki daha rahat olduğun bi poizyon bulabilirsin.
amin canim rabbim tasiyamayacagimiz yuk vermesin insallah.
canim pozisyon degisseniz nasil olur oyle bir denesen:44:arkadaşlar ben 2 cm den fazla p..... alamıyorum ya okadarda ıkınıyorum nefes çalışmalarını yapıyorum ama ileriye gidemiyoruz çıldırma raddesindeyım artık ...![]()
kizzzz sabahtan beri bisey yazmiyon gene duydun muzu falan nasil yaziyon fantazi guzeli seniiiiiçikita muzzzzzzzz muzzzzzz muzzzzzzzz
![]()
aaaa nıye soguyacan kız ne güzel muz işte. peki sana anamur muzu versek olur mu canım![]()
ya ben altta olduğum pozisyondan başka bi pozisyon deneyemiyorum ama kastığım kesin herşey güzel başlıyo p.... Yi alıyorum ama 2 cm den fazla ilerletemiyorum ,canım filen acımıyo ama içime bi türlü tamamını alamıyorum acil yardım lütfennnnnnnnnnnn
![]()
hmmmm dogruhe valla topik iyice söndü eski tadı tuzu yok venüs de yok zatiserenin de eltisi doğum yapmış onunla ilgilendiği için giremiyomuş
cnm evet hangi poz. deniyorsun bak bacaklarını iyice aç karnına dogru çek acık şekilde o poz. anlamıyosun bile girdiğini hemde sonuna kadar giriyo vaji çok açılıyor o poz. öle dene cnm ben test ettim inan girdiğini bile hissetmedim o derece yani belinin altına da yastık koy cnmcmarkadaşlar ben 2 cm den fazla p..... alamıyorum ya okadarda ıkınıyorum nefes çalışmalarını yapıyorum ama ileriye gidemiyoruz çıldırma raddesindeyım artık ...![]()
çikita muzzzzzzzz muzzzzzz muzzzzzzzz
![]()