• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ben 2 cm den fazla p..... alamıyorum ya okadarda ıkınıyorum nefes çalışmalarını yapıyorum ama ileriye gidemiyoruz çıldırma raddesindeyım artık ...:27::27::27:

arkadaşlar ben 2 cm den fazla p..... alamıyorum ya okadarda ıkınıyorum nefes çalışmalarını yapıyorum ama ileriye gidemiyoruz çıldırma raddesindeyım artık ...:27::27::27:

canm sen farkında olmadan kasıyosundur bence ya da yön mü yanlış acaba ben de yarısında çok takılmıştım 1-2 haftada falan oldu.hep aynı pozisyonda mı deniyosunuz değişiklik yapsanız belki daha rahat olduğun bi poizyon bulabilirsin.

hiç çıldırma tatlım sakinnn.egzersiz yap öncesinde rahatla bir.yavaş yavaş eşini sen yönlendir rahatlayarak yapın.ne yaptın nasıl deniyosun anlat bakim.ona göre pozisyon önerelimm şeker:71::71:

canm sen farkında olmadan kasıyosundur bence ya da yön mü yanlış acaba ben de yarısında çok takılmıştım 1-2 haftada falan oldu.hep aynı pozisyonda mı deniyosunuz değişiklik yapsanız belki daha rahat olduğun bi poizyon bulabilirsin.
ya ben altta olduğum pozisyondan başka bi pozisyon deneyemiyorum ama kastığım kesin herşey güzel başlıyo p.... yi alıyorum ama 2 cm den fazla ilerletemiyorum ,:50::50::50::50:canım filen acımıyo ama içime bi türlü tamamını alamıyorum acil yardım lütfennnnnnnnnnnn:50::50::50:

ya ben altta olduğum pozisyondan başka bi pozisyon deneyemiyorum ama kastığım kesin herşey güzel başlıyo p.... yi alıyorum ama 2 cm den fazla ilerletemiyorum ,:50::50::50::50:canım filen acımıyo ama içime bi türlü tamamını alamıyorum acil yardım lütfennnnnnnnnnnn:50::50::50:

canim pozisyon degisseniz nasil olur oyle bir denesen:44:
çikita muzzzzzzzz muzzzzzz muzzzzzzzz
çikta çikta çikta çik çik çik çikitaaaaa:60::60::60::60: ajdarımız saolsun :60::60::60:
kizzzz sabahtan beri bisey yazmiyon gene duydun muzu falan nasil yaziyon fantazi guzeli seniiiii:9:

ya ben altta olduğum pozisyondan başka bi pozisyon deneyemiyorum ama kastığım kesin herşey güzel başlıyo p.... Yi alıyorum ama 2 cm den fazla ilerletemiyorum ,:50::50::50::50:canım filen acımıyo ama içime bi türlü tamamını alamıyorum acil yardım lütfennnnnnnnnnnn:50::50::50:

tatlım nefes egzersizini yapıyor musun

he valla topik iyice söndü eski tadı tuzu yok venüs de yok zati:43:serenin de eltisi doğum yapmış onunla ilgilendiği için giremiyomuş
hmmmm dogru
cnm evet hangi poz. deniyorsun bak bacaklarını iyice aç karnına dogru çek acık şekilde o poz. anlamıyosun bile girdiğini hemde sonuna kadar giriyo vaji çok açılıyor o poz. öle dene cnm ben test ettim inan girdiğini bile hissetmedim o derece yani belinin altına da yastık koy cnmcm
çikita muzzzzzzzz muzzzzzz muzzzzzzzz
çikta çikta çikta çik çik çik çikitaaaaa:60::60::60::60: ajdarımız saolsun :60::60::60:

aaaaaaaaaaaaa ben dinlemedim mannak böle şarkımı yapmış nane bitti sıra muza mı geldi hay allahım yaw :27::27::27::32::32::32::52::52::52::52::52:

Back
X