• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evt ne güzel gene dokunduğun bir gün elini çekme hemen vajinin üstünde olsunn 10 dakika falan çekme elini ve endişen gidecek emin ol

sonra kulak çubuğunu streçleyip başlayabilirsin korkma hiç korkulacak birşey yok o kadar kolay ve rahat oluyorki . jelde kullan kayıp gitsin içerisi çok kaygan oluo o zaman

he birde bacaklarını açmayada alıştır kendini hep bacakların iyice açık olsun o şekilde dokun

cumaya kadar ayna ve mesaaj yapıcam cuma akşamı kulak çöpünü deniycem inşallah burda arkadaşlar ultrson jelini önerdi hem uygun hem bolca kullanırsın dediler zararsızmış da internetten sipariş versem olur mu acaba sizin bildiğiniz bi site varsa bana özelden yazar mısınız

sakın böyle bişeye kalkışma canım sonra hayal kırıklığı oluyor malesef egzersiz aşamalarından geçmedikçe o anda yapamıyoruz.

kulak çubuğunu alınca başını derin nefes al verirken ıkın ve ittirmeye çalış bak gör nasıl alacak iiiçine korkulacak hiç birşey yok

inanki hiç acı duyulan bir yer değill.

çok kolay oluyor bende inanamamıştım ilk ittirdiğimde nasıl ya demiştim oluomu şimdi

popo yönüne doğru ittir emin ol olacak endişeni at üstünden cesaretini topla ve düşün

orada canını yakacak bir şey yok yemin ederim

Yapıcam arkadaşlar bende haklısın acı yoktur orda olsa herkes nasıl yapar, sadece cesaret eksiklğim var.bazen diyorum erken mi ewlendim. 24 yaşında evlendim, 25 oldum. ama bunun yaşlada ilgisi yok kafada bitiyo tabi.
burdaki arkadaşların yardımlarını boşa çıkarmamak için uğraşıcam arkadaşlar.sağolun.
bi gün bende yapıcam...

Arkadaşlar ben evlendikten 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk önce şunu söyleyim HİÇ AĞRIMIYOR!Size tavsiyelerim şunar:
-Kendinizi kesinlikle kasmayın.Küçük çişinizi nasıl yapıyorsanız kaslar aynen o şekilde olmalı.Çişiniz geldiğindeki gibi tutarsanız olmazzz...Kendinizi işer gibi bırakın:)
-Parmak egzersizleri yapın..İnternette nasıl yapılacağı bolca var.Acele etmeyin.Önce kendiniz ve sonra eşinizle beraber yapın...Eşinizin parmağını içinizde iyice hissedin...
-kayganlaştırıcı jel kullanın.Kayganlaştırıcı jeller işinizi çok kolaylaştırır.Su bazlı olanlardan alın.İnternetten ve eczanelerden bolca bulabilirsiniz.
Ben ilk başlarda çok ağrı hissediyordum.Hiç yapamayacağım sandım.En güçlü kas gevşeticiler,alkol vs.denedim.Ama iş kendinizde bitiyor unutmayın.Hatta kızlık zarım çok kalın ondan ağrıyor diye düşünüp doktora bile gittim.Kadın doğumcu zarımın kalın olmadığını söyledi.1 krem,bir de kas gevşetici verdi.İnternette parmak egzersizleri var dedi.Ben de parmak egzersizlerini yaptım..İnternette parmak egzersizlerini bebe yağı ile yapın yazıyor ama kayganlaştırıcı ile çok daha kolay oluyor ikisini de denedim ben...Kadın doğum uzmanının verdiği ilaçların poşetini bile açmadım çekmecede duruyor halen...Hiç olmadı hemen bir PSİKİTAYRİSTE gidin...
!!!Parmak egzersizleri çok işe yarıyor...Darısı tüm yapamayanların başına:)))):36:

haklısın canım yaa.. hayal kuruyoırum bazen denicez ve olucak egzersiz yapmadan diee:) umut fakirin ekmeğii:)

umudun olsun tabi ki canım ümitsiz olma hiçbi zaman.o da olmazsa naparız bugün bu dert biter yarın başka bi dert başlar hayat mücadeleyle geçiyo işte.o yüzden umudun herzaman olsun:71:

Arkadaşlar ben evlendikten 1 ay sonra ilişkiye girebildim.İlk önce şunu söyleyim HİÇ AĞRIMIYOR!Size tavsiyelerim şunar:
-Kendinizi kesinlikle kasmayın.Küçük çişinizi nasıl yapıyorsanız kaslar aynen o şekilde olmalı.Çişiniz geldiğindeki gibi tutarsanız olmazzz...Kendinizi işer gibi bırakın:)
-Parmak egzersizleri yapın..İnternette nasıl yapılacağı bolca var.Acele etmeyin.Önce kendiniz ve sonra eşinizle beraber yapın...Eşinizin parmağını içinizde iyice hissedin...
-kayganlaştırıcı jel kullanın.Kayganlaştırıcı jeller işinizi çok kolaylaştırır.Su bazlı olanlardan alın.İnternetten ve eczanelerden bolca bulabilirsiniz.
Ben ilk başlarda çok ağrı hissediyordum.Hiç yapamayacağım sandım.En güçlü kas gevşeticiler,alkol vs.denedim.Ama iş kendinizde bitiyor unutmayın.Hatta kızlık zarım çok kalın ondan ağrıyor diye düşünüp doktora bile gittim.Kadın doğumcu zarımın kalın olmadığını söyledi.1 krem,bir de kas gevşetici verdi.İnternette parmak egzersizleri var dedi.Ben de parmak egzersizlerini yaptım..İnternette parmak egzersizlerini bebe yağı ile yapın yazıyor ama kayganlaştırıcı ile çok daha kolay oluyor ikisini de denedim ben...Kadın doğum uzmanının verdiği ilaçların poşetini bile açmadım çekmecede duruyor halen...Hiç olmadı hemen bir PSİKİTAYRİSTE gidin...
!!!Parmak egzersizleri çok işe yarıyor...Darısı tüm yapamayanların başına:)))):36:

canım çoook teşekkür ederim ilgin için:71::71::71:harika bi paylaşım

cumaya kadar ayna ve mesaaj yapıcam cuma akşamı kulak çöpünü deniycem inşallah burda arkadaşlar ultrson jelini önerdi hem uygun hem bolca kullanırsın dediler zararsızmış da internetten sipariş versem olur mu acaba sizin bildiğiniz bi site varsa bana özelden yazar mısınız

evet ultrason jeli çok iyi ve uygun . ben eczaneye getittirmiştim nette pek yok ama medicallerden de alabilirsin.

Yapıcam arkadaşlar bende haklısın acı yoktur orda olsa herkes nasıl yapar, sadece cesaret eksiklğim var.bazen diyorum erken mi ewlendim. 24 yaşında evlendim, 25 oldum. ama bunun yaşlada ilgisi yok kafada bitiyo tabi.
burdaki arkadaşların yardımlarını boşa çıkarmamak için uğraşıcam arkadaşlar.sağolun.
bi gün bende yapıcam...

evet tabiki yapacaksın ama düzenli egzersizlerle kısa sürede başaracaksın emin ol bırakma bu işin peşini ben bıraktım boşa geçen zaman oldu.
cesaretini topla yaşın gayet normal canım . dediğin gibi kafada bitiyor korkunu yenmeye çalış hergece gözlerini kapattığında sadece düşün ilişkiyi aslında rahat ve zevkli birşey olduğunu düşün
bu rahatlatıyor insanı ve inanmaya başlıyorsun ..

mirage canım bak burdaki arkadaşlardan yardım alabilirsin herkes yardım etmeye hazır istersen bi tanıt kendini paylaş derdini canm

Motivasyon Beyinde Başlar

İnsanlar motivasyonsuz yaşayamaz. Depresyon ve yaşamın normal hale gelmesi için kişinin motivasyonunun olması gerekiyor.

Kişi kendindeki motivasyona hükmedebilir bir yapıya sahiptir. Bu kişinin elinde tutabileceği ve yönlendirebileceği aktif bir süreçtir. Motivasyonu sağlamak için kişi aynı kaslarını kullandığı şekilde beynini de kullanabilir. Bu kişinin becerisi dahilinde gerçekleşir. Beynin sol bölgesinin aktifleşmesini engelleyen durum motivasyonu bozar. Depresyon durumu ise motivasyonu en çok bozan şeylerden biri olarak görülüyor. Depresyonda yaşanan mutsuzluk, keyifsizlik, isteksizlik ve enerji azlığı motivasyon da ileri derecede düşüyor. Olumsuz algılar ve inanışlar ise insanı hayata küstğren ve hayatın algılamasını bozan şeyler.

Peki, motivasyonu güçlendirmek için ne yapılmalı. İste size bazı öneriler:
* Beyin hayale de gerçekte olmuş tepkisi verir. Geleceğinizi hayallerle süsleyin, ancak gerçekten kopmayın.
Bazen geçmişle bugünün kıyası insanı motive eder.
* En iyi iyinin düşmanı
* Mükemmeli istemek, büyük düşünmek motive eder.
* Donanımınızı artırın, işinizi bilin: İletişimi, yönetmeyi iyi bilenler ve tecrübeli olanlar kolay kolay demotive olmazlar.
* Motivasyon algınızı uyaracak sembolleriniz, eşyalarınız, müzikleriniz v.s. olsun. Bunlar iyi birer motivasyon kaynağı olur.
* Yardım kuruluşlarına ve gönüllü projelerine katılın. Bu size işe yaradığınızı hissettirir.
* Mizahı, gülmeyi ve şakayı unutmayın.
* Beyin fırtınası beyninizi harekete geçirir.
* Kendinizi ödüllendirin.
* İyimser olun.
* Dedikodulardan uzak durun.

Son düzenleme:
ya arkadaslar artık fazla musaıt olamıyorum cok ozluyorum sızı bu aralar bı yogunluk var kı sormayın eltım dogum yaptı musaıt olamıyorummmmmmmmmmm:14::14::14::14::14::14::14::14::14: sızı cooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ozledııııııııımmmmmmmmmmmmm:14::14::14::14::14::14::14:

aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
bazen kendi kendime bunları hiç denemeden eşimle denesem zorlasam acaba olurmu diyorum??
sizce böyle şansım olur mu

canım once ınanmak gerekır yapacagına tabı egzersızler cok ıyı de cesaret te lazım canım ben egzersız yapamadım esım ızın vermadı dırek penıs le yendım yapacam dedım herkes yapıyo sen neden yapamıyısun dedım kendı kendı me ılk bıraz baskı oluyo bıraz sabr ettım gırdıgını bıle anlamadım 7 aylık cektıgım cıle 2 dakıkalık sabr la cok sukur sona erdı basarılar tatlım:70::70::70::70::29::29::29::29:

venusssssssssssssssssssssss hala yok muuuuuuu :53::53::53::53::53::53::53::53: hepımız gardasızz bu öfke ne dıyeeeeeeee venusuuuuuum sen yokkkkkkennnnnn bu topııııııııııııkkkkkkkkkk aglıyooooooooo ooooooyyyyyyyyyyy venüüssssss oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy gek hadı oyyyyyyyyyyyyy venus oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyy özledıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Back
X