- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.101
bende çıkıom kıslar eşim gelecek yemek hazırlamam lasımm gelirim gene.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...EN KISA ZAMANDA BİZDE KURTULURUZ İNŞALLAHHHH.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım kociş eczaneden almış,depoya siperiş vermişler yarım satte gelmiş .ımm kaç demişti yaaafiyatına unutuum sorarım yarın aydınlatırım seni ok
ayyy bu çok güzel haber tatlım.çok sevindim senin adına.hadi hayırlısı ile bebiş heycanınıda yaşrsınız sorunsuz![]()
ayyyyyyyyy darısı başıma ya şöyle kocişimle çatır çatır çiftleşsem başka bişi istemiyom,bana ettiği zulumleri ona ağır ödeticem hiç inmiycem üstünden gece gündüz görür o![]()
[/color]
geçenlerdeee eşimin arkasındann iki poposunuuu elledimmm bişey oldudaaa oyusden elledim giyinik ama söyle arkasından iki elimle poposunu elledimmm baktım sıkıooo kasıoooooo ...bana yaptığıı gibi kasmasanaaaa rahat bırakkk nefes al ver diommm neyse tekrar elliom poposunu kasıo sıkıooo kasma derin derin nefes allllll ver nefes al verrr dedimm dalga geçiom onla bana yaptını yapıommm..bak görüonmuuu demekkii sen vajınusmus olsan sende kasacakmıssınnnn bide bana kızıosun dedimmm... Sen vajinusmussan bende götüsmusum tammaı dio banaaaaa
![]()
ben iki parmaktayım ama çok kasılıyorum ve iki gündür çok feci gribim inşallah hafta sonu devam edicem
hosgeldın canım ya melek venus senı gormeden cok sevdım![]()
kızlar cok sukur dun gece guzel gectı kendıme ınanamıyorum 1 haftada rayına oturdu onceden derdım yapsam bıle en az 3-4 ay acılı olur dıye ama cok sukur bı gram agrı olmuyor esımde dıyor sankı yıllardır yaparmıs gıbı rahatız dıye...bu arada cok sukur jelsız oldu ve jel surmus gıbı cok rahattım bebek ıcın kullanmıyorum yımırtlamam vardaaaaa
1saat okudum herkezin kocişi gelmiş yemeğe gitmişler ama benim kocişim 11 buçukta geliyorrrr
ben de gezentiydim buğün ve yemek te yedim kimse yokken acık çalışam bari![]()
canım hıc pas atmıyosun bılmeden kırdım mı senı melegım
benim kociş yok karnım aç yalnız bişey canım istemiyor ne yicem ben[/B][/COLOR]![]()
wuuuuuu cok kudurmus gördün seni![]()
benim kociş yok karnım aç yalnız bişey canım istemiyor ne yicem ben[/B][/COLOR]![]()
canım nasılsın senı burda görmek çok güzelbende yalnızım karnımda aç gel birlikte yıyelım.
![]()
iyi yapmışın ben bu aralar nete fazla gıremedım o gun gırdıımde venus yok falan dedıler üzülmüştüm bende..baktımkı gelmişin cok sevındım. canım ben kayserıdeyım hemen gel ...yoksa ben koçişi beklerken açlıktan bayılıcammm..
gız ben kuduruk ötesindeyımde ,hala vajılıyım yawww hele bi yeneyım varya 40 gün burda halayçekecem ha![]()
gız ben kuduruk ötesindeyımde ,hala vajılıyım yawww hele bi yeneyım varya 40 gün burda halayçekecem ha![]()
oyyyyy kayserimi dedin pastırma canım istediben geldim memleketinize çok beğendim az kalsın size gelin oluyodum son anda direkten döndüm
şahin pastırmalarını çooook yedim nefistiiii
erciyesede çıktım alışveriş merkezinde sinemayada gittim
şimdi patronumda gayserili
gel o zaman pastırma yıyelım canım bende buraya gelın geldım dırekten dönemedımburası gercekten cok güzel ...yıne beklerız....patronun kayserılıyse hiç bi yorum yapamıcam valla.ama eminimkı iyi bırı sende orda çalışıosun