• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün yahşi cazibe var:))ya kızlar benim adetim ayın 15inde biraz önce yemek yapmak için mutfağa girdim kokudan acayip midem bulanıyo inşallah yanlış bişe olmamıştır.yenmeden hamile kalmak istemiyorum

merhaba venüsten hoşgeldin.ben iki parmak tam aldım geçen gün ama çok gergindi gitgel yapmadım içerde beklettim ondan sonra da bidaha yapmadım...15inde regl olcam regliden önce mi zor egzersiz oluyodu sonra mı

hoşbuldum bebişim :6: canım tamamen senin psikolojine bağlı kimisi regl öncesi zor gerginim diyor kimisi araya regl girdi ara verdim zor geldi diyor hiç belli olmuyor :8: ya bu bize vajinin bir oyunu yada bizim yine ne kadar ertelersek kardır mantığında bahanemiz...heee ben senin yerinde olsam denerdim bakalım nasıl olacak baktınki gerginsin olmuyor üzerine gitme ama bazı arkadaşlarda tam regl öncesi vajiyi yeniverdiler tüm kanallar açıktı oldu bitti dediler...bence dene bebişim en fazla 15-20 dk alır...olursa rahatlarsın olmazsada çay demler muhabbet ederiz.... egzersizleri takıntı haline getirmeyin eğlence haline getirin takıldıkça büyütüyorsunuz bak bizde çok büyüttük ne kadar pişmanız inan bana yawrum sen o işi yapppp gelip burada kendini paralayacaksın yuhhh bu kadar kolay olamaz bu iş diyeceksin gördün yenenlerin hepsi bende dahil şaşkaloz oluyoruz inanamıyoruz eşime 100bin milyon defa sordum o gece oldumu hepsi girdimi evet diyo 50 sn sonra tekrar eminmisin düşün bebişimmmm buna inanamıyouz ...hadi martta mavilen sende :24::24::24:

bugün yahşi cazibe var:))ya kızlar benim adetim ayın 15inde biraz önce yemek yapmak için mutfağa girdim kokudan acayip midem bulanıyo inşallah yanlış bişe olmamıştır.yenmeden hamile kalmak istemiyorum

yok canım bukadr erken mide bulantısı olmaz çünkü ayın 15indeyse bebiş keseye anca yerleşir ay benimde ayın 15inde reglim kız dua etde benim olsun bebişim sen önce bi yen hele

:60::60::60:leeen kimsenin kocişi yok bugün zaten dizide yok tv de bugün kitap okumaktan kafamda şişti en iyisi dagıtıym burda lan bu özüme gülmekten kırıldım ya kız napıyn kocanın popuşunda allah seni :60::60::60::60::60::60::60::60:kızlar hadi artık vajiye ölüm egz 1 2 1 2 1 2 hop

kocişleride kaçırdık sonunda yawwwww :74::92: ayyy özüm zaten tam bi deliiiii kaynanası gitsin çok merakediyom halini artık kocası kaçar bu kovalar :60::60::60::60::60:

gel o zaman pastırma yıyelım canım bende buraya gelın geldım dırekten dönemedım:48: burası gercekten cok güzel ...yıne beklerız....patronun kayserılıyse hiç bi yorum yapamıcam valla.ama eminimkı iyi bırı sende orda çalışıosun

walla canım çekti heeee :1::1::1::1: sen nerden gelin gittin :69: abowwww senin kociş zengindir o zaman hiçmi fakir yok bu gayserililerde :3: walla patronumu genelde severim ama maaşımı geciktirdiği zamanlar sevmiyorum :86::86::86::86:

kaçtımıki içe bişeyler ???? egzersiz yaparken p...s denemeyin diyoruzzz yawwww böle kaza kurşunu yersiniz :1::1::1::1::1:

hoşbuldum bebişim :6: canım tamamen senin psikolojine bağlı kimisi regl öncesi zor gerginim diyor kimisi araya regl girdi ara verdim zor geldi diyor hiç belli olmuyor :8: ya bu bize vajinin bir oyunu yada bizim yine ne kadar ertelersek kardır mantığında bahanemiz...heee ben senin yerinde olsam denerdim bakalım nasıl olacak baktınki gerginsin olmuyor üzerine gitme ama bazı arkadaşlarda tam regl öncesi vajiyi yeniverdiler tüm kanallar açıktı oldu bitti dediler...bence dene bebişim en fazla 15-20 dk alır...olursa rahatlarsın olmazsada çay demler muhabbet ederiz.... egzersizleri takıntı haline getirmeyin eğlence haline getirin takıldıkça büyütüyorsunuz bak bizde çok büyüttük ne kadar pişmanız inan bana yawrum sen o işi yapppp gelip burada kendini paralayacaksın yuhhh bu kadar kolay olamaz bu iş diyeceksin gördün yenenlerin hepsi bende dahil şaşkaloz oluyoruz inanamıyoruz eşime 100bin milyon defa sordum o gece oldumu hepsi girdimi evet diyo 50 sn sonra tekrar eminmisin düşün bebişimmmm buna inanamıyouz ...hadi martta mavilen sende :24::24::24:
ya ben hala inanamıyorum olduna hatta tam başlıyoruz eskisi gibi zannediyrm kendimi taki p..si içimde bulana kadr
eyyyyt bende made in gayseriliyim az öncede mantı yidim söylemesi ayıptır:66::66:

aloooooooooo noluyo yag açız ulennnnn ne mantısından bahsediynz bu akşam aç takılcaz lütfen yemek olayına girmeyelim :63::63:

valla canım ya aynen oyle bende makarna yapıım barı dıom ama icrate gecemedım bır turlu:36::36:[/QUOTE]

aynen canım bende makarna dusunuyorum ama usenıyorum su makarna ne mubarek yemek ya her zaman kurtarıcı

ya ben hala inanamıyorum olduna hatta tam başlıyoruz eskisi gibi zannediyrm kendimi taki p..si içimde bulana kadr

aloooooooooo noluyo yag açız ulennnnn ne mantısından bahsediynz bu akşam aç takılcaz lütfen yemek olayına girmeyelim :63::63:

yavrucuklar aç karına idmana nasıl çıkıcaksınız valla olmaz bu işler aç karnına yiyinki baynınıze kan gitsin :27::27:

ben kahvaltı yapcam sucuklu yumurta yiyem pastırma yok onla idare edem yok yemesemmi acaba kociş erken gelirde kıpraşırsa kaçmasın :60::60::60::60::60: yok ben sade kahvaltı yapayım ekmek kızartıp tereyağ peynir zeytin reçel olsun yawwww yeter :29:

ben kahvaltı yapcam sucuklu yumurta yiyem pastırma yok onla idare edem yok yemesemmi acaba kociş erken gelirde kıpraşırsa kaçmasın :60::60::60::60::60: yok ben sade kahvaltı yapayım ekmek kızartıp tereyağ peynir zeytin reçel olsun yawwww yeter :29:

sucuk yeme tatlım itici bir kokusu oluyor en doğrusu kahvaltı etmek :46::46:

Back
X