• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

$roosval6eh1ts.gif canım eklentilerden ekliyosun

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::96::96::96::96::96::96: Ohaaaa özlemm ohaaaaaaaaaaaaa one lennnnn ölme eşşeğim ölmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:60::60::60::60::60:

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::96::96::96::96::96::96: Ohaaaa özlemm ohaaaaaaaaaaaaa one lennnnn ölme eşşeğim ölmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:60::60::60::60::60:

ne bileyim kıs ben de eklentili olanı bilmiyorum nasıl yapılcağını onu da manodan öğreniris o daha kolay gibi ben venüsün yaptığını anlattım sana:9::9:

insan kendisi gibi yani aynı problemleri yaşayanları görünce rahatlıyor sanki
bu güne kadar anlattığım arkadaşlarım hep bana kendini sıkma rahat ol falan diyorlardı sinir oluyordum bunu yaşamayan bileme herşeyden çok sevdiğin kişiyi mutsuz etmek kimse anlamıyor anlayamazda zaten hatta benim gittiğim bi psikiyatrist bana millet bulamıyor sen bulmuşsun daha ne istiyorsun demişti

insan kendisi gibi yani aynı problemleri yaşayanları görünce rahatlıyor sanki
bu güne kadar anlattığım arkadaşlarım hep bana kendini sıkma rahat ol falan diyorlardı sinir oluyordum bunu yaşamayan bileme herşeyden çok sevdiğin kişiyi mutsuz etmek kimse anlamıyor anlayamazda zaten hatta benim gittiğim bi psikiyatrist bana millet bulamıyor sen bulmuşsun daha ne istiyorsun demişti

o psikolog da bulamayanlardan sanırım:9:ben kimseye anlatmamıştım çünkü anlamıycaklarını biliyodum.çok şanslıyız burasını bulduğumuz için hepimiz aynı sorunu yaşadığımız için herkes birbirini çok iyi anlıyor.öyle sıkma etme demekle olmuyo malesef bacaklarını açamıyosun ki neyini sıkcan.bu bi rahatsızlık ama çok şükür ki dermanı var.Allah dermansız dert vermesin

eklantilerden daha kolay oluyo venusede söyleyın uğraşmasın direk burdan eklesin ....çayda harika görünüyo sağol canm ellerine sağlık:61::61:

canm o bana söyleyeli baya olmuştu kesin o çoktan öğrenmiştir eklentiyi.araştırmacı gazeteci gibi kız zaten.afiyet olsun şekerim:16:

Lennnnn genede sizinkisi gibi olmadıııı :60::60::60::60::60::60::60:

kız ne yapıp edip yine bi farklılık yapıyosun yaa nasıl oldu da becerdin gene değişik senin ki neyse olmuş gene de hiç yoktan iyidir:9:

Back
X