• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm benimde öyleydiii...niye egz denemiyorsun ...bilinç altın oyun oynuyor..egz ler bunu yönetmeyi
öğretiyor...:1:yapabilirsin herkes yapabilir...:1:

ben sevişmeden yapamıyorum egzersiz megzersiz bide bacaklarımı sonuna kadar açamıyorum anlıycağın oanda sakın olamıyorum hep koruma iç güdüsü var :43::43:

kızlar,biraz önce egzersiz yaptım kendi 1 parmağım ve 2 parmağım.sonra eşimin 1 parmağını tam yapabiliyorum hiç ağrı yok.eşimin 2 parmğında ise yarıya kadar aldım ama gitgel yok çok yanma oldu bıraktım...çok heyecanlıyım şimdi ne yapmalıyım yarın eşimin 2 parmğına mı devam edeyim?

tebrikler tatlımmmm:nazar:azmini kaybetme tatlımmm..devam et şeker ama
gel gitlerde yapın bu kasılma sürecini yarı yarıya indirir...:nazar::nazar:

ben sevişmeden yapamıyorum egzersiz megzersiz bide bacaklarımı sonuna kadar açamıyorum anlıycağın oanda sakın olamıyorum hep koruma iç güdüsü var :43::43:

beyin işte aynı sözleri bende söylüyordum yemin ederimmm..önce yapamıyorum açamıyorum
olamıyorum demeyi bırakıyorussss..sen de bende hepimiz dünyanın en olağan şeyi için uğraşıyoruz
ve doğaya karşı gelme lüksümüz yokkkk...ve şuna inan ben bacaklarımı hala açamıyorum ama oluyor
bazen hala kendimi kasıyorum ama oluyorrr...egz de öğrendim ki kasılabilirsin ama oraya girmeme
şanşı yokkk...kendini rahatlatmayı öğrenmek..bunu p...le öğrenmek en zoru be tatlımmm..
öyle başaranlarda var...zaten bi başlasan 2-3 günde yapabilegini düşünüyorummm...p...in başı giriyorsa sen bi çok zorlu yeri geçmişsin zati...bence dene tatlım...korkuyu yenmek kasılmayı yenmek
en zoru bizzat yaşadım...ama yeniliyorrrr işte...:1:

beyin işte aynı sözleri bende söylüyordum yemin ederimmm..önce yapamıyorum açamıyorum
olamıyorum demeyi bırakıyorussss..sen de bende hepimiz dünyanın en olağan şeyi için uğraşıyoruz
ve doğaya karşı gelme lüksümüz yokkkk...ve şuna inan ben bacaklarımı hala açamıyorum ama oluyor
bazen hala kendimi kasıyorum ama oluyorrr...egz de öğrendim ki kasılabilirsin ama oraya girmeme
şanşı yokkk...kendini rahatlatmayı öğrenmek..bunu p...le öğrenmek en zoru be tatlımmm..
öyle başaranlarda var...zaten bi başlasan 2-3 günde yapabilegini düşünüyorummm...p...in başı giriyorsa sen bi çok zorlu yeri geçmişsin zati...bence dene tatlım...korkuyu yenmek kasılmayı yenmek

:5:selam ben zeynep siteye yeni üye oldum çokta kullanmayı bilmem aslında ama inşallah birbirimize derman oluruz.

p.... Nin başı hemdehiç zorlanmadan giriyo hatta ileri geri yapabiliyoruz ama kayıp aşağı inince bidaha denemiyoruz canım ya şu bacaklarımı kasmasam olucak ta oan bana bişi oluyo kasıyorum işte :44::44:

hoş geldin zeynep....:1::1::1::1::1:
çok iyi yaptın gelmekle ...derman bulucaksın ....emin ol tatlım...:1::1::1:

ben yaklaşık 1 yıl oldu bu siteyi takip ediyorum.dip not 1.5 yıllıkta evliyim bende vajinusmusum.bunu kendime itiraf etmek aylarımı aldı. kabullenemedim birtürlü.2 aylık evliyken psikoloğa gittim tabi parasını peşin psikoloklara kesin çözüm dendi parmak egzersizi dendi ayna dendi 2 seans sonra sağolsun psikolğum bizi yarış atına çevirdi.sonra sen nasıl yapamadın deyip beni ezdi karşısında.oradan ağlayarak çıktım birdaha da ilgilenmedim o işle.

ben yaklaşık 1 yıl oldu bu siteyi takip ediyorum.dip not 1.5 yıllıkta evliyim bende vajinusmusum.bunu kendime itiraf etmek aylarımı aldı. kabullenemedim birtürlü.2 aylık evliyken psikoloğa gittim tabi parasını peşin psikoloklara kesin çözüm dendi parmak egzersizi dendi ayna dendi 2 seans sonra sağolsun psikolğum bizi yarış atına çevirdi.sonra sen nasıl yapamadın deyip beni ezdi karşısında.oradan ağlayarak çıktım birdaha da ilgilenmedim o işle.

olsun cnm hiç bunları düşünme..burda çözümlersin diye düşünüyorum bir dolu arkadaş
çözdü...parmak egz.yaptın mı ya da hangi aşamadasın tatlım...

sadece misyoner pozisyonunda rahat ediyorum ben başka pozisyonda yapamıyorum zaten :69::69:

kıssss aynı ben gibisin heeee....:1::1::1::1:

bak tatlım..en zor çözüleni bu gruppp ciddi söylüyorummm bende böyleydim..
hissettiklerini çok iyi anlıyorummm yemin ederim...şunu dene bence
altına yastğı al bacaklarını göğsüne doğru çek ellerinle diz kapaklarından tut hani biz açamıyoruz ya
ordan güç alıcaksın.ben kocama yıllarca aynı cümleleri söyledimmm...sen pek bişey yapmıyosun
sadece onu yönlendir yeter ...derin nefesler ve ıkınma yla cup içerde....

arkadaşlar bu hastalık egzersiz yapmadan olmazmı.ben parmak denildiğinde o kadar irite oluyorumki sormayın. Yani pe... Denerken bile o kadar tedirgin olmuyorum desem yeridir

aynen bende öyleyım parmakla yapamıyorum çok itici geliyo ama p.... Le rahatça iki cm alıyorum içime ama sanırım gevşeyemiyorum kendimi rahat bırakamıyorum

aynen bende öyleyım parmakla yapamıyorum çok itici geliyo ama p.... Le rahatça iki cm alıyorum içime ama sanırım gevşeyemiyorum kendimi rahat bırakamıyorum

biz üç dört defa ben üst pozisyonda iken p... içime neredeyse yarıya aldım ama hiç birşey hissetmedim sonra panikledim kalktım

arkadaşlar bu hastalık egzersiz yapmadan olmazmı.ben parmak denildiğinde o kadar irite oluyorumki sormayın. yani pe... denerken bile o kadar tedirgin olmuyorum desem yeridir

irite olma tatlımmmm...egz siz bana göre olmasss tatlımm..
irite olmamızın nedeni derinde ki korkumuz ...olağan bişey,
bu kasma kendini yeter be tatlım...p...s denemesinde
ne kadarı giriyor minnoş

kıssss aynı ben gibisin heeee....:1::1::1::1:

bak tatlım..en zor çözüleni bu gruppp ciddi söylüyorummm bende böyleydim..
hissettiklerini çok iyi anlıyorummm yemin ederim...şunu dene bence
altına yastğı al bacaklarını göğsüne doğru çek ellerinle diz kapaklarından tut hani biz açamıyoruz ya
ordan güç alıcaksın.ben kocama yıllarca aynı cümleleri söyledimmm...sen pek bişey yapmıyosun
sadece onu yönlendir yeter ...derin nefesler ve ıkınma yla cup içerde....[/QU EVT DAHA ÖNCEDE BAYAN ARKADAŞLAR BU YÖNTEMİ DENE DEDİLER İNAN TEK VE SON ÇARE BU POZİSYONDA OLUCAK BACAKLARIMI SONUNA KADAR AÇIP TUTUCAM EŞİM ŞUAN GRİP BİR HAFTA FİLEN KENDİNE GELEMEZ ...BU YÖNTEMLEDE OLMAZ İSE BEN YAPAMAM BU İŞİ:43::43:

derin,karahilal,venüsten,kelebek zerr ençokta aypar ablaya o kadar özeniyorum ki.ya ben bıktım hergün biri beni arıyor müjde teyze oluyosun müjde oğlum oluyor müjde kızım oldu ya ben bunları duymaktan bıktım.

Back
X