- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.541
kızlarrrrrr çok mutluyum BAŞARDIM :))))))))
tey tey
listeye benide ekleyın :)))![]()
TEBRİKLERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nasıl oldu yeni başaran biri olrak bebeğim ne olur anlat nasıl oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tey tey
tey tey
tey tey
mminnoslarimmmm ben geldimmmmmm
cok ozledim hepinizi ama 1 ay boyle idare edecez artik yatmadan size bakayim dedim basaran oldumu biri soylesin gecmisin okumaya calisacam azcik ama merak ediyom.
yeni katilan arkadaslar sizlere sadece sunu soyleyeyim ben 5 yila yakin evliyim ve daha yeni burda cozdum cok sukur bu isi.ben vajinama birakin dokunmaya bakamiyordum bile.orasini sadece cisyapilan bir organ olarak goruyordum cok sukur rabbime tam doktora gidecekken o kadar para dokecekken burayi buldum ve 1,5 ayda cozdum ben calisiyorum aksamlari cok vaktim olmuyordu ama daha da cabuk cozenler var.sadece bir kac gun surekli takip edin burayi ne demek istedigimi anlayacaksiniz.ben onceden burda yazilanlari sadece okurdum ve basaranlara inanamazdim onlar benim gibi degil ben en kotusuyum derdim ben bile yaptim ama cok sukur hicbir sorun da yok su anda ve gercekten ne aci ne sizi hic birsey.sadece beynimizle alakali.sizlerdde yeneceksiniz allahin izniyle.kendinize guvenin,cesaret edin ve burayi asla birakmayin...
burda basaran arkadaslar gece gunduz yardim etmeye calisiyor.akliniza ne takilirsa hic cekinmeden sorun.
tey tey
çok heyecenlıyım ayrıntılı yazamadım öncelıkle herkeze coktesekkur ederım burdakıler sayesınde basardım. doktora feln gıtmedım gerekde yok zaten doktorlara paza dokmeye cok basıt bır sey.
ıkı aksamdır egzersız yapmıyordum bu aksam bıraz halsızdım esımle hadı bıras ask yapalım denemıyces felan dedı
sonra bıras kaynastık derken ıcerı almaya basladım azıcık alıyordum zaten orda sorun yoktu sonra bıras kaptıdık kendımızı derken hıc anlamadım bır baktım ıcerde devam ettık rahat oldum. derken oldu. :)))
kızlar rahat olun hıc bır sey yokmus acı sızı felan yok :)
![]()
haiyr canim yasamiyorsun cunku egzersiz yaparak zaten herseyin farkina variyorsun.beynim kabulleniyor gercketende oranin icinin bos oldugunu.hayir tatlim orasi zaten acik kayganlik saglamasida gerekiyor cunku rahatca kayiyor iceri.parmak egzersizlerini sirasiyla yapmaya baslayacaksin.zaten iki parmaga gecince anliyorsun icinin ne kadar genis oldugunu.aklina ne takilirsa sor aramizda ayip yok canim.bu isi cozmek icin ayip yok.unutma bak rabbim oraya gore p...isi yaratmis vajinin ici cok genis ve uzun gerisi bizim aklimizdan uydurduklarimiz.başardıktan sonra olmuyor değilmi yine aynı korkuları yaşıyormu insan ecrincim. yani kayganlık sağlansa yetiyormu orası hemen açılıyormu açılmasını bekliyormusunuz.yoksa ayyyyyyy çok açık oldu bu soru kusura bakma.açılmadan girse birşey olurmu.sen egzersiz neler yaptın ne kadrı yetiyor canımmmmmm
tatlim bak anitbiyotik de yendi iyiki sormsuumhenüz kimse yok tatlımmmm...olmuştur belki yarın haberler gelir inş....
sen nassın? iyimisin?
tey tey
tatlim bence cok az var cunku p...isin yarisindan fazlasini aliyyorsan artik her an her sey olabilir bence reglin bitsin allahin izniyle bu isi bitmis bil.cunku bende senin su anki durumunu cok az yasadim o andan sonra p...is kayiyor zaten bak gor halay cok yakin canimbaşaran yok sanırsam yada ben görmedim. ahhh ahhhh bende koca harflerle başardım diye ne zaman yazacam acabaecrinecrin ben şuan mumun tamamını ,p..... inde yarısından biraz fazlasını alabiliyorum ,şuan regliyim bişe yapamıyorum.sence ne zaman başarırım
bir fikrin varmıi,biraz umutlanayım
![]()
bebişim ayağın uğurlu geldi![]()
çok heyecenlıyım ayrıntılı yazamadım öncelıkle herkeze coktesekkur ederım burdakıler sayesınde basardım. doktora feln gıtmedım gerekde yok zaten doktorlara paza dokmeye cok basıt bır sey.
ıkı aksamdır egzersız yapmıyordum bu aksam bıraz halsızdım esımle hadı bıras ask yapalım denemıyces felan dedı
sonra bıras kaynastık derken ıcerı almaya basladım azıcık alıyordum zaten orda sorun yoktu sonra bıras kaptıdık kendımızı derken hıc anlamadım bır baktım ıcerde devam ettık rahat oldum. derken oldu. :)))
kızlar rahat olun hıc bır sey yokmus acı sızı felan yok :)
![]()
mminnoslarimmmm ben geldimmmmmm
cok ozledim hepinizi ama 1 ay boyle idare edecez artik yatmadan size bakayim dedim basaran oldumu biri soylesin gecmisin okumaya calisacam azcik ama merak ediyom.
yeni katilan arkadaslar sizlere sadece sunu soyleyeyim ben 5 yila yakin evliyim ve daha yeni burda cozdum cok sukur bu isi.ben vajinama birakin dokunmaya bakamiyordum bile.orasini sadece cisyapilan bir organ olarak goruyordum cok sukur rabbime tam doktora gidecekken o kadar para dokecekken burayi buldum ve 1,5 ayda cozdum ben calisiyorum aksamlari cok vaktim olmuyordu ama daha da cabuk cozenler var.sadece bir kac gun surekli takip edin burayi ne demek istedigimi anlayacaksiniz.ben onceden burda yazilanlari sadece okurdum ve basaranlara inanamazdim onlar benim gibi degil ben en kotusuyum derdim ben bile yaptim ama cok sukur hicbir sorun da yok su anda ve gercekten ne aci ne sizi hic birsey.sadece beynimizle alakali.sizlerdde yeneceksiniz allahin izniyle.kendinize guvenin,cesaret edin ve burayi asla birakmayin...
burda basaran arkadaslar gece gunduz yardim etmeye calisiyor.akliniza ne takilirsa hic cekinmeden sorun.
ne güzel canım tebrik ederim.![]()
![]()
![]()
![]()
nasıl oldu anlatsana,en son hangi aşamadaydın??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biz üç dört defa ben üst pozisyonda iken p... içime neredeyse yarıya aldım ama hiç birşey hissetmedim sonra panikledim kalktım
canım ben p.. denemesındeydım yarısına kadar alıyordum ama ılerletemıyorduk bu aksam tamamı oldu :)
canimmmmmmmmmmmmmmoyyyy minnoşşumuuzzz gelmişşş.
hoşgeldin canım..![]()
inşallah canım Allah ağzından duysunsağolasın reglimin bitmesini iple çekiyorum
![]()
tey tey