- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #45.681
haklısın kelebekcğim sanırım, ama ben panik yapıyorum yaş ilerliyor diye sonrasında olmazsa diye korkuyorum ..
Zaten oturmuş degil ilişkimiz VENUScüğüm ben hala emla kremsiz yapamıyorum...bunu aşmam gerek şimdi aslında..Birde çok sık ilişkiye girmiyoruz çünkü krem bende tahrişe yol açıyor oda günlerce sürüyor iyileşmesi uzayıp gidiyor sonra...Sanırım ben yılardır tam ilişki yaşamadıgım için hazır içeri giriş sağlıyoruz belki bebek şansımız şimdi olur diye düşünüyorum..Eşimde kendini düşünüyosun sadece diyor gene,ooof ne zormuş ya kadın olmak yada bizmi buyutuyoruz...
hiiiiii bebişim şimdi sana geliyor terlik heeeee bu kadar zaman emla kullanmak sakıncalı olabilir yawrum napıyosun sen kendine böyleeee????? canım en az 20 defa yapmışsındır acı yokki hala neden tedirginsin ? ne olacak diye korkuyorsun ? bunu kendine yapma be güzelim bak anne olacaksın inşallah ama bunu düzene sokman gerek minik kuşum...bak şu önerdiğim jelden al ta içlere kadar sürülüyor çok rahat ediyorsun hem isteği arttırıyor hemde taa içlere kadar sıkıldığından çok rahat ıslaklık oluyor emla yerine bunu kullan emlayıda en azından azalta azalta bırak bebişim inan bana emlanın etkiside psikolojik zaten...