• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende başardımmmmmmmmmmm yazmak istiyorum bende hamileyimmmmmmmmm demek istiyorum bende sizler gibi diğer arkadaşlara yardımcı olayım istiyorum ne olurALLAHIM BİZLERE YARDIM ETSİN

sen bu hırsla çözüceksin....tatlımmm...:nazar::nazar::nazar:
allaha bu illetle uğraşan herkeze güç versin.....:nazar::nazar::nazar:
sonra hepimize sağlıklı bebişler versinnnn...:1::1::1::1::1:

oooo bebişim sen 2,5 ayda kaynatmaya bile başlarsın sıkı çalış zaten diyeceksinki aaaa bu kadar kolaymıymış yuhhhh bana meğer ne çok kafamda büyütmüşüm ben bunu diyeceksin :69: baharı yatağınıza taşıyın bebişim 4 elle sarılın şu işe siz istedikten sonra yapmamanız mümkünmü bebişim biz kadınlar şeytana pabucunu ters giydirmiş hatunlarız yawww vajide neymiş :32::32::32:

:69::69:ewet cnm. haklısın:70::71::90:inşallah o güne yetişirim:nazar::kkk::kkk::kkk:

ayna aşamasındayım hala... psikiyatriye gidiyodum ben yarın 3. gidişim olacak.. egzersiz demedi ama sanırım yarın diyecek gibime geliyo... yarın sabah dr. gitcem eğer egzersiz derse bırakıcam gitmiycem...
dr. u biraz da eşim gerçekten egzersizle çözüm olacağını anlasın diye gidiyorum.... çünkü eşim ilk başlarda egzersize sıcak bakmıyodu ama şimdi çözüm varsa yap diyo.... bende dokunmaya çalışıyorum ama elimle ufak ufak etler geliyo çok acağp oluyorum.. .sanırım ben kendi elimi deilde
oraya bişi sokarak başlıycam

sen kime gidiyorsun bebişim ? psikolog telkinlerle seni ve eşini rahatlatıyorsa gitmenin faydası olur bebişim...ayyy ilk başlarda olur tabi karıncalanma gibi bi şey olur sonrasında hiç anlamıyosun bile sen ne kadar meraklı bi hatunsun bebişim merak et vajinin içini heveslen parmakla yapmanı tavsiye ederim çok acayip farklı bi keşif oluyor ama yapmak istemiyorsan tabiki diğer alternatifleride değerlendirebilirsin :29:

bende başardımmmmmmmmmmm yazmak istiyorum bende hamileyimmmmmmmmm demek istiyorum bende sizler gibi diğer arkadaşlara yardımcı olayım istiyorum ne olurALLAHIM BİZLERE YARDIM ETSİN

yawru kuşum şu an bizi ne kadar çok gözünde büyütüyorsun değilmi ? bende egzersiz yaparken imrenirdim yaaa bi gün bende diyebilecekmiyim bunları diyordum yeterki iste egzersiz yap ucundan yakala başla bi işe gerisi geliyor yawrum :69:

oooo bebişim sen 2,5 ayda kaynatmaya bile başlarsın sıkı çalış zaten diyeceksinki aaaa bu kadar kolaymıymış yuhhhh bana meğer ne çok kafamda büyütmüşüm ben bunu diyeceksin :69: baharı yatağınıza taşıyın bebişim 4 elle sarılın şu işe siz istedikten sonra yapmamanız mümkünmü bebişim biz kadınlar şeytana pabucunu ters giydirmiş hatunlarız yawww vajide neymiş :32::32::32:

hadi bakalım tatlım allah kolaylık versin. bizimde izne gitmemize 1.5 ay var bende ondan önce başarmak istiyorum. hadi bakalım eller vajiyeeee egzersizeeeee:21::21::21::21::21:

amin canım hepimize inşallah.inşallah belirlediğimiz hedeflerde başarabiliriz.benim eller ancak:69: yarın başlayacak daha egzersize

sen kime gidiyorsun bebişim ? psikolog telkinlerle seni ve eşini rahatlatıyorsa gitmenin faydası olur bebişim...ayyy ilk başlarda olur tabi karıncalanma gibi bi şey olur sonrasında hiç anlamıyosun bile sen ne kadar meraklı bi hatunsun bebişim merak et vajinin içini heveslen parmakla yapmanı tavsiye ederim çok acayip farklı bi keşif oluyor ama yapmak istemiyorsan tabiki diğer alternatifleride değerlendirebilirsin :29:

yawru kuşum şu an bizi ne kadar çok gözünde büyütüyorsun değilmi ? bende egzersiz yaparken imrenirdim yaaa bi gün bende diyebilecekmiyim bunları diyordum yeterki iste egzersiz yap ucundan yakala başla bi işe gerisi geliyor yawrum :69:

ben marmara üniversitesi araştırma hastanesi psikiyatri cinsel işlev bozukluğu bölümüne gidiyorum çok ilgileniyo doktorum saolsun.... en az yarım saat konuşuyoruz..... zaten bu işle ilgili istanbul da bir bakıköy ruh ve sinir hastanesi bir de bu hastane devar... araştırma hastanesi olduğundan çok iyi ilgileniyolar özel de bu kadar ilgi görmedim ....... tavsiye ederim....

bir arkadaşım yeşim yerçok u sordu.... ona gittim evet fakat senaslarına girmedim 2000 tl. istedi para için deil de eşime kızlık seans esnasında gidecek dedi eşimde istemedi.

.....

ben marmara üniversitesi araştırma hastanesi psikiyatri cinsel işlev bozukluğu bölümüne gidiyorum çok ilgileniyo doktorum saolsun.... en az yarım saat konuşuyoruz..... zaten bu işle ilgili istanbul da bir bakıköy ruh ve sinir hastanesi bir de bu hastane devar... araştırma hastanesi olduğundan çok iyi ilgileniyolar özel de bu kadar ilgi görmedim ....... tavsiye ederim....
.....

canım doktor hasta ilişkisi özellikle psikolojik durumlarda çok önemli bana kadın olmayı doktorum öğretti diyebilirim en azından kabullenmeyi...her takıldığın noktayı doktoruna sor bize sor üzerine düştüğün anda herşey kendiliğinden çözülecek zor sandığın herşey kolay gelecek ilk başlarda her şey dünyadaki en imkansız egzersizi yapıyormuş gibi geliyor ama sadece bizim totişimizden uydurmamız yoksa zor olduğundan değil hayatımızda hiç yapmadığımız bişeyi sanki yapmışız da biliyormuşuz gibi ön yargı ile yaklaşıyoruz denediğimiz zamanda hiç bizim sandığımız gibi zor bir tarafının olmadığını anlıyoruz...gelişmelerden bizi haberdar et bebişim :7:

ben çok kuruyum vajim onu içiyo sanırım p...sle git gel yapınca jel p...se falan bulaşıyo gidiyo zaten ben duştada sadece su ile içleri iyice yıkıyorum sonra pamuklu bir bezle kuruluyorum nemli kalmasın diye bebek poposuna bakar gibi özeniyorum açıkçası...bebişim sen hele bi o jeli sık vajinana egzersizini yapta o çıkar kendisi suyla...naptın egzersizlerini ??????
arkadaslar vajina temziliği tahrat alır gibi önden arkaya dogru sadece yüzeysel yapılır içeri su tutarsanız mantar olursunuz mantar suyu sever biliyorsunuzki vajian yapı olarak kendini temzileyen bir yapıya sahiptir.
http://www.uzmantv.com/cinsel-iliskiden-sonra-vajina-nasil-temizlenmeli

Son düzenleme:
hadi yaa bu ses kayıtları falan hikaye yani gerçi şimdiye kadar dinledikelrimde hiç başardıktan sonra dinlediğim yok genelde 1. seans sonu 2. seans sonu

onların çoğu çözen deil tatlımmm...seans biter bitmes ağzına cihazı dayıyor...
o gazla yenmeye yakınsın ya...anlat babam anlat...burda yazmam doğru olmaz
herhalde tavsiye etmem kimseye...yöntemi doğru dur...ama ben başka yerde
çözdümmmm aynı yöntemleeee....:36::36::36:

Back
X