- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.081
merhabalar , daha önce buradan bi kaç kez yazmıştım ara arada takip ediyorum siteyi benim size bi sorum olacak . bende evde sürekli egz.yapıyorum bu aralar falus kullanıyorum ve 3. boy fallusdayım 1ve 2. de sorun yok tamamını çok rahat yapıyorum eşimlede deniyorum bi sıkıntı yok ama 3 boy fallu yarısı giriyo daha devam edicem aslında kasma falan yok hiç ama aşırı bi yanma oyuyo devam edemiyorum ne yapmam gerek bi kezde p... denemesi yaptık oda biras oldu ama daha fazla devam etmedik yanma olur diye bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden
canım yarıya gelince zaten bi yanma oluyo herkesde o noktada biraz bekletip beklersen o yanma hissine alışıyosun ve hissetmiyosun bi süre sonra.tabi yanmanın boyutu da önemli çok fazlaysa belki de mantar ya da enfeksiyon olabilir ya da kayganlaştrıcıyı az kullandıysan ondan da olabilir kuruluktan dolayı.mesela bende yanma oluyodu ama dayanılmıycak bişey değildi kesinlikle bi de hep milim milim ilerletiyoduk o zaman etkisini daha az hissediyodum bi de yanmanın etkisini azaltmak için daha az hissetmek için eşin klitorisine masaj yapabilir ya da sen kendine yap bnece faydasını görürsün bi dene istersen