diyorum ya ya en tepede yaşıyoruz ya da ben ordan aşağı düşüp çakılıyorum bi anda dün geec o kadar iyidik ki sabah tartıştık 6,30 da falan alakasız bi konudan ama zaten bu boşanma lafları bir süredir dolaşıyodu daha öncede ben açmıştım ama gitmemiştik ama bu laflar bir söylenmeye başladı mı bi sonraki sefer daha da kolay söyleniyo emin olun eşim dedi bu sefer adliyeye gidicez diye 7,30 gittik tabiki kapalı geldik 9,00 da gittik oyle sıradan olduki ne bir konuşma ne bir kavga tartışma verdik dilekçe yazdırdık dilekçeyi yazan adam deid kimi davacı olarak göstereyim eşimden ses çıkmadı ona bile cesareti yok bende dedim beni gösterin sonra yazdı imzaladık şaka gibi... adam sordu hayırdır ne oldu faaln ben zaten patlamak üzereydim çıktım dışarı ağladım iki yabancı gibi verdik dilekçeyi sonra çıktık ben arabaya binmedim işe geldim sabah çok kötüydüm ama okudukça moralim yerine geldi artık benim için anlamı olmasada... şimdi ne olacak bilmiyorum akşam eve gidicem mecburen anneme falan söyleyemem akşam gördü bizi içiçeyiz inanamaz kadın akşam o haldeyken sabah bunu yaptığımıza..