- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.121
nerdeeeeeeeeee ben hamıle kalmak ısteyenlerdenım![]()
Rabbim hepimize nasip eder inşallahhhhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerdeeeeeeeeee ben hamıle kalmak ısteyenlerdenım![]()
selam kızlar nasılsınız ben geldim alese başvurdum kuaföre gittim geldim siz ne ler yaptınız bakem ...![]()
selam kızlar nasılsınız ben geldim alese başvurdum kuaföre gittim geldim siz ne ler yaptınız bakem ...![]()
selam arkadaslarım nasılsınız bugunlerde cok sık gıremıyorum yazılı haftam cok yogunum beynım sısıyor resmen.esımle de pek ıyı degıl cok sık tartısıyoruz vajıyı yendıkten sonra cocuk denemelerı bızı dahada strese soktu bu dert benı seker hastası ettı zaten yetmedı dahasıda olur
canım biz burda herşeyi konuşuyoruz konuşabiliriz de kimsenin tapulu yeri değil öyle düşünme sakın.sadece vaji için birleşmekse amaç o çıkar amaçlı bişey olur zaten.hem sen içinden ne geliyosa onu yapsan daha iyi olmaz mı ki?sarılmak istiyosan sarıl ne var gurur yapma.onun da istemeyerek yaptığı belli.hem şöyle düşün belki de bu barışmadan sonra hayatın çok daha olumlu yönde değişicek çünkü sen egsersiz yaparak vajiyi aşmış olucaksın belki de.inan ki insanın hayatı çok değişiyor vajiden öncesi ve vajiden sonrası diye.her şerde bi hayır vardır belki bu durum seni daha çok tetikler azmini daha çok arttırır ve kısa sürede başarırsın
Rabbim hepimize nasip eder inşallahhhhhh![]()
hoşgeldin telebeiiim
hayırdır midyem size nolduuuu ???? nazarmı değdi kızlar topiğimize bi nazar boncuğu takalım
amınnnnnnnnnnnn canım sagol kız ozum bı dur gız ben yoruldum valla habıre zıplıyonnnnnnnn![]()
hoşgeldin süslü kokona:108:
canm arada olur öyle şeyler ama stres yaptıkça daha kötü olur bebek çalışmaları.oluruna bırakın canm vallahi nazar mı değdi ne kk nın meleklerine:nazar:
canım ultrason jeli kullanabilrsin ucuz ve büyük boyu var... onun dışında femolub diye bi jel var borusu sayesinde taaa içlere sürebiliyorsun ha bu arada kuruluk varsa ondanda yanma oluyodur kuruluk için verdei bana doktor femolubu
slm minik kuş hoşgeldin![]()
günaydın cnmcm kesinlikle vazgeçmeyin kızlar burayı bulmuşken hele yenmeniz yakındrı kesinlikle...günaydın melekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm. herkes nasıl bugün? aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz lütfen vazgeçmeyin hepimiz allahın izniyle kurtulacağız bu dertten yeterki vazgeçmeyinnnnnn![]()
leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn noluyoooooooooooooooooo hamişmisin yoksam bende bu ay 4 gün geç oldum strestendir 3 gün daha olmassan yap idrar testi cnmcm[/COLOR]
gebelik testi alsammıı die düşünüorummm boşuna para verip hayal kırıklığınada uğramak istemiorum varsadaaa hemen çıkarmı onuda bilmiorummmmm:95::95::95::95::95:
canım umutsuzluk yok mumuda popo yönüne dogru yapacaksın canımcım direk karsıya ittirme gitgel rahat yapmaya başladıgında mumu pamukla biraz daha kalınlastır cnmBu akşam tariflediğiniz şekilde başarana kadar çaba göstereceğim yapmadığım şey kalmadı sanırım panik yapınca kasıldım doğal olarak mum ilerlemedi. Başka tavsiye edeceğiniz şeyler var mı ? parmaklarımı kesinlikle deneyemiyorum çünkü daha çok kasılıyor ve korkuyorum. Rabbimin izni ile bu aşamadan da geçeceğim kulak çöpünden bile ne çok korkardım 3 tanesi ile birlikte yapabildim kısa sürede biliyorsunuz mum aşaması ilk aşamada çok zorlandım bu gece kesin çözmeliyim dua edin.
Mum egze. ne kadar süre il yapmam gerekiyor ?
bende panodyu cok merak ediyorum inş. yenmiş olarak gelirpandoyuuuu çok merak ettim ne yaptı ne ettiii acabaaaaa![]()
cnm egz. başla derim ben psikiyatrı sevmediysen olmuyor çünkü dr. çok öenmli benim dr. çok oyaladı beni halbukli ben çok çabuk çözebilecekmişim ama kk sayesinde bir haftada çzödüm önemli olan kafanıza ben bunu çözeceğimi yerleştirip egz. başlamak cnmcm eşinin yanında bencde yapma eşliye geçince yaparsın cnmcm biran önce başla bence.kızlar selammmmmmm
bugün psikiyatriste 3.senasıma gittim..... dr. ayna ile inceleme aşamasında eksiklikler gördüm dedi....
ben eşim aynayı tuttu ben dudakları iki elimle açıp baktım dedim..... ama elimle tam dokunamadım ufak ufak dokunuşlar yaptım dedim... çok hassas bi bölge olduğunu farkettim dedim....falan filan derken konuştuk bi 10 dk. sonra bana bir hafta boyunca tek başına bakmanıi istiyorum ynaında eşin veya başkası olmıycak dedi... tek bakıcaksın dedi ve elinle klitorise, idrar deliğine falan dokun dedi.....
ancak bunu yaptıktan sonra hafta eşinle birlikte geliceksin o zaman önereceğim şeyler var dedieşim artık gitmek istiemiyorum parmak egzersizimi yapıcan ne ise onu yap kendi kendine kurtul dedi.... zate işyerinden de zor izin alıyoruz dedi.... psikiyatrise sıcak bakmıyo anlacağınız.... ben vajimi gördüm elimle de dokundum küçük dudaklara ama dr. yetersiz buldu
(( bir hafta sonra gidebileceğimi hiç sanmıyorum
ya direk parmakla başlıyvam daha dr.a gitmiycem.... ya da 1 hafta daha bakıcam...... ikisinden biri
kızlar ben zara bişi olur diye korkuyorum yani bişi olsun istemiyorum açıkçası ....
eşim yapsın istiyorum![]()
olcak bebişim azcık cesaretle başladınmı gerisi gelcek üstüne düş bebişim olacak.venüzcüğüm benide yaz oraya aynaya bakmaktan parmağını sokamadı daha keşif yapıo die ayy bugün neşem iyi sizlerin sayesinde :))
slm cnmcm nasılsın annemmmmmmheyyyy slm milletttt![]()
egzersiz anında kızlığı bozulan var mııııııııııııııııııııııııı:97:
ya içeriye bişey soktukça çişim geliyor gibi oluyor sizce neden?Bir yandan bişeyler sokma derdinde oluyorum sonra orayı rahat bıraktığımda çişim kaçacakmış gibi hissediyor, kendimi rahat bırakamıyorum
ya içeriye bişey soktukça çişim geliyor gibi oluyor sizce neden?Bir yandan bişeyler sokma derdinde oluyorum sonra orayı rahat bıraktığımda çişim kaçacakmış gibi hissediyor, kendimi rahat bırakamıyorum
valla canım nsanın elınde degıl bazen ıkımızde barut gıbıyız arada patlamalar oluyor yınede cok sukur su vajı bıttı en azından aman napım kendılıgınden olmazsa tup olur dıyorum ama o bı umut var ya ınsanı mahvedıyormus
o bana da oluyordu bende merak ediyorum