• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arada oluyo işte tatlım bebişiniz de olursa hayırlısıyla eviniz şenlenir dert tasa kalmaz inşallah

canm o baskıdan oluyo bi de çişinin gelmesi doğru yaptığını gösterir işte orgazm noktasından kaynaklanıyor bu durum

o esnada üstte ben olsam nasıl olur?koyvermeye çalışsam, uzun uzun şu parmaklarla uğraşmasam, egzersizleri yaparken bi yandan korkuyorum eşimin hakkı falan filan ..diye

nazlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııdan özümee özümden nazlıyaaaa sesim geliomu deneme 1 2 :60: kız nazlıı benim günüm 3 gün geçtiiiiiii ben yumurtlama döneminde 1 keresinde içime boşaldı p...s yarıya aldımdaaa..şimdi benim günüm 3 gün geçikti amaa araada adet olcakmısım gibi karnım ağrıoo sonra geçiooo hiç bişi yokmus gibi sonra kasık batmasıı oda geçio sonra hiç bişi olmamış gibiii 4 gündür böleyim strestenmi acaba yoksa gebemiyim...inşallah gebeyimdirrr.... nazlıcım aydınlat beniiii........ hamile olsam adet ağrısı gibi olurmikiiii

Valla canım...yumurtlama döneminde olunca ihtimal daha fazla,ayrıca benim ilk belirtilerimde regli belirtisi gibiydi...Şimdi kesin birşey demek yanlış olur ama strestende olabilir,çünkü kelebektede aynı belirtiler vardı ama kan testi negatif çıkmıştı...Sanırım herkeste bu belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor,bence birkaç gün bekle ve sonra idrar testi yap..Aslında vajiyi yenmeden hamile kalma taraftarı değilim,yani ben olsam düşünmezdim ama tabi kısmet...olacak olduktan sonra yapacak birşey yok...herşeyin hayırlısı tatlım...:16::54:

ya içeriye bişey soktukça çişim geliyor gibi oluyor sizce neden?Bir yandan bişeyler sokma derdinde oluyorum sonra orayı rahat bıraktığımda çişim kaçacakmış gibi hissediyor, kendimi rahat bırakamıyorum

vaji ile çiş bölümü çok yakınlar içerden baskı olunca o his oluyor ilk başlarda ilişkide de aynısını hissedeceksiniz bana en sonunda kociş dediki yapta kurtul gittim yaptım tekrar devam ettik eeee yine geldi dedim hiç bi yere gitmiyosun dedi bırakmadı sanki yatağa kaçırcam gibi hissettim bide gaz oluyo ilk zamanlar utanıyodum ya gaz çıkarsa diye eşim dedi yap artık bu işin kaçarı kalmadı adamda bıktı benden amma mızmız hatunlarız biz vajililer :10:

nazlııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııdan özümee özümden nazlıyaaaa sesim geliomu deneme 1 2 :60: kız nazlıı benim günüm 3 gün geçtiiiiiii ben yumurtlama döneminde 1 keresinde içime boşaldı p...s yarıya aldımdaaa..şimdi benim günüm 3 gün geçikti amaa araada adet olcakmısım gibi karnım ağrıoo sonra geçiooo hiç bişi yokmus gibi sonra kasık batmasıı oda geçio sonra hiç bişi olmamış gibiii 4 gündür böleyim strestenmi acaba yoksa gebemiyim...inşallah gebeyimdirrr.... nazlıcım aydınlat beniiii........ hamile olsam adet ağrısı gibi olurmikiiii

kız ben her ay psikolojik gebeydim vajiyi yendikten sonra :9: bak şimdi bi yıllık psikolojik gebeyim ama çocuk yok ortada olursun yakında regl vajiyi yenmeden yok sana bebiş :9::9::9::9::9:

Valla canım...yumurtlama döneminde olunca ihtimal daha fazla,ayrıca benim ilk belirtilerimde regli belirtisi gibiydi...Şimdi kesin birşey demek yanlış olur ama strestende olabilir,çünkü kelebektede aynı belirtiler vardı ama kan testi negatif çıkmıştı...Sanırım herkeste bu belirtiler kişiden kişiye farklılık gösteriyor,bence birkaç gün bekle ve sonra idrar testi yap..Aslında vajiyi yenmeden hamile kalma taraftarı değilim,yani ben olsam düşünmezdim ama tabi kısmet...olacak olduktan sonra yapacak birşey yok...herşeyin hayırlısı tatlım...:16::54:

nasibimdeeee varsa olur yoksa olmazzz...ama istiorum çok istiorum eşim için özellikleee ...vajiyi artık yenmiş gösüyle bakıorum yarısını aldım yaniii korkum yokkk..geçenlerde eşimm seni artık gerçekten karım gibi hissediorum içine alabiliosun dioo...erkekler içinde ne kadar zor bişii aslındaa baksana benimkisiniii sadece içine girmesiii onaa dünyalara bedel olduu...neysee dedim gibi hayırlısı hakkkımdaaaa...

o esnada üstte ben olsam nasıl olur?koyvermeye çalışsam, uzun uzun şu parmaklarla uğraşmasam, egzersizleri yaparken bi yandan korkuyorum eşimin hakkı falan filan ..diye

canm zaten genelde bi çok kişi üstte başarıyor.ben üstte başaranlardanım mesela.sanki üstte daha kolay giriyor.canm egsersiz yapmadan da olabilir tabi sonuçta herkes egsersiz yapmıyo ama başarı oranı daha düşük olur tercih senin.bi de kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum senin korkularına bağlı az mı çok mu.kendine güvenin tamsa cesaretin varsa olabilir de.herşey sende bitiyor

canm zaten genelde bi çok kişi üstte başarıyor.ben üstte başaranlardanım mesela.sanki üstte daha kolay giriyor.canm egsersiz yapmadan da olabilir tabi sonuçta herkes egsersiz yapmıyo ama başarı oranı daha düşük olur tercih senin.bi de kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum senin korkularına bağlı az mı çok mu.kendine güvenin tamsa cesaretin varsa olabilir de.herşey sende bitiyor

annem sanaa elektirikmiii çarptı yafyummmm o saçlar ne öleeee:60::60::60::60::60:

nasibimdeeee varsa olur yoksa olmazzz...ama istiorum çok istiorum eşim için özellikleee ...vajiyi artık yenmiş gösüyle bakıorum yarısını aldım yaniii korkum yokkk..geçenlerde eşimm seni artık gerçekten karım gibi hissediorum içine alabiliosun dioo...erkekler içinde ne kadar zor bişii aslındaa baksana benimkisiniii sadece içine girmesiii onaa dünyalara bedel olduu...neysee dedim gibi hayırlısı hakkkımdaaaa...

Allahım herşeyin hayırlısını hayırlı zamanda versin,inşallah...Bilmiyorum aslında net birşey söylemek yanlış olur strestende olabilir,gebeliktende...Birkaç gün sonra test yap bakalım belli olur,ozaman...:70:

artık kafamın arkasında kangren olmuş bir konu, cesaretim falan yok sadece sıkıldım, sakinleştirici almayı bile düşündüm, sıktı artık yawww

bende ıstıyom banane

inşallah anofelcim. desteğiniz için çok teşekkürler. umarım hepimiz en kısa sürede başarırız...

bende yarın jel alıcam şimdilik eşime bişey demicem, adamı her defasında heveslendirip eli boş döndürmekten utanıyorum, yarın son sürrat bende jelle denicem(kendimden umudum olmadığından eşime şimdilik ses etmedim), bugün bebe yağıyla denicem, yapabiliriz inş, zafer nidalarıyla bekliyorum

Back
X