• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acaba diyorum malum gün gelmeden ufak ufak nişanlımla alıştrmamı yapsam diyorum ama adamı hiç yaklaştırmıyorum bile :66:[

yok şimdi bişi yapmaaaaa o gün gelsin gerdek gecesii gelsinn en seksiii iç çamaşırlarını giyyyy oluruna bırak herseyiii zevkle yaşaaa hiç birşey düşünme sadece ikinizi ve aşkınızı düşün...ben ne salakmişimmm yaaa:60::60::60: 6 sene sonra evlendik severek evlendik utanıp çekinmiştimmmm ahh şimdiki kafam olsaydıı ogün neler olurdu nelerrrrr:60::60::60::60:

selam güzeller bu aralar sizlerle beraber olamıyorum :59: aklım hep burda ama bır yanım hep bos kalıyor. cok özledım sızlerı basaran var mı bu arada gecmısı okuyamadım :95::95:

mart ayııı kedileri deil bizimmm karılara yaradııı ne oluoo lennn kelebekle sen neol seksi kadın olmussunuzzzz:60::60::60::60: cimbomcum ben yendim demeyyiii çok isterdim ama malesefffff yaaaaa:25::25::25::25:

sendekii birazda heyecan...korkulacak hiç birşey yokkk sadece kendini rahat bırakcaksın ve derin nefes alıp verip ıkınacaksın ıkındın zaman zaten kolaylıklaa oldunu göreceksin daha düğünneee var sakın böle düşünmee pozitif düşün bak biz ot gibi gerdeğe girdik yapamadık kimsede bize bişi demediii soradan anladıkkk nasıl yapılcanııı...uleynnn bizde zamanında girip sorup fikir alsaydık bee şimdi bu durumlarda olmazdık insan gerdeğe girerken geline damataaa bi açıklama yapar fikir sunaaaarr nasıl yapılcanı neler yapılcanı der eskiden öleydii şimdi yok öle bişi ....

özümcüm aynen şekerim..... benim eşimde annesine kızdı insan bi anlatır eder sağdıç denen bişey olur yok anam nerdeeee kimse bize bişi anlatmadı mal gibi girdik mal gibi çıktık gerdekten :1:

diyorum ya ya en tepede yaşıyoruz ya da ben ordan aşağı düşüp çakılıyorum bi anda dün geec o kadar iyidik ki sabah tartıştık 6,30 da falan alakasız bi konudan ama zaten bu boşanma lafları bir süredir dolaşıyodu daha öncede ben açmıştım ama gitmemiştik ama bu laflar bir söylenmeye başladı mı bi sonraki sefer daha da kolay söyleniyo emin olun eşim dedi bu sefer adliyeye gidicez diye 7,30 gittik tabiki kapalı geldik 9,00 da gittik oyle sıradan olduki ne bir konuşma ne bir kavga tartışma verdik dilekçe yazdırdık dilekçeyi yazan adam deid kimi davacı olarak göstereyim eşimden ses çıkmadı ona bile cesareti yok bende dedim beni gösterin sonra yazdı imzaladık şaka gibi... adam sordu hayırdır ne oldu faaln ben zaten patlamak üzereydim çıktım dışarı ağladım iki yabancı gibi verdik dilekçeyi sonra çıktık ben arabaya binmedim işe geldim sabah çok kötüydüm ama okudukça moralim yerine geldi artık benim için anlamı olmasada... şimdi ne olacak bilmiyorum akşam eve gidicem mecburen anneme falan söyleyemem akşam gördü bizi içiçeyiz inanamaz kadın akşam o haldeyken sabah bunu yaptığımıza..

çok üzüldüm,vaji yüzündenmi boşanıyosunuz? tek sorun buysa tedavisi oldugu için boşanmanıza izin vermezler,vaji olup da yenemiycegini düşünen herkesin aklından geçmiştir sanırım bu,inşallah en kısa zamanda halledersiniz sorunlarınızı...

önere bileceginiz krem ve kayganlaştırıcı varmı daha rahat olması için

S'xtiva diye bi jel kulandım ben süperdi,çok kolaylaştırıyo p...s girişini...

kızlaaaaaaaaaaaarrr

facebook ta kadınlar kulübünün sayfasını buldum.... orda toplaşmaya ne dersinizzzzzzzzz ??????????????????????? bu sitenin facebook versiyonu ??????

..................................................................

bende gelmek istiyorum tam adresi ne? zaten 2 hafta giremedim herkes birbirine msn vermiş,kıskandımmmm :2: :2: :2:

ranasena teşekkür ederim cevaplamışsın o gün.çalışıyorum hep giremiyorum kusura bakma.gerçekten deişik bi durum ilkini atlattık eşimi askere gönderdim 18 gün oara bende korku yeniledimi ne anlamadım.şimdi öle beklioruz kendiliğinden olsun die çünkü muyenedende korkuyorum ben.işalah geçerde herkes kurtulur bu illetten

biz dün annemlerde kaldık deneyemedim ,ama dün akşam ultrason jeli aldım bol bol sürücem artıkk :) gleit gelen vardı o çok azdı fazla süremiyodum alırken utanmıştım eczanenden çünküü :)

biz dün annemlerde kaldık deneyemedim ,ama dün akşam ultrason jeli aldım bol bol sürücem artıkk :) gleit gelen vardı o çok azdı fazla süremiyodum alırken utanmıştım eczanenden çünküü :)

ohhh artık bahanende kalmadı bol bol jelinde var :66: artık egzersizlerde hızlanma zamanın geldi farkındasın değilmi ?

Back
X