- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.761
iyi geceler canlarım görüşmek üzere![]()
iyi geceler canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masllah canım iyi olmana sevindim. sen yeni arkadaslardansın galiba?
he yaaaaaaa...hazır bugün dr.e tekbil vermiş ne güsel gaza gelcek dedimmmm
amaaaaaa nirdeeeeeeee.....hoşuma gitti dr.pofpof demiş sanırımmmmmmmmm
hhhhhiiiiii sessiz sessiz gülüyorummmmm..ne dilesem onu düşünüyorummmmmm.....
azıcıkın ben nazlancam yarıııııın görcekkkkk ooooooo.....
seni gidi seniiiibu fırsat kaçmaz taabii kız
en son gittiğiniz doktoramı tekbil vermeye gidiionz
gidemiyorussss koçiş arıyoooo dr.arıyoooo filannnn.....benlik kısım bitti yaaa
gerisi onlarda artıkkkkkk...koccaman şey başardımmmmm cilası onlar yapcek,
artıkkkkk.....azıcık pof pof azıcık çiçek azıcık gezme azıcık hedaye azıcık azıcık
yapsın yaniiiii...o kadan yoruldummmmm üstün başarıylan 6 yılı 1 günde yıktımmmmm
e kolaymı yani...yahu durdum kendimi övüyorum yaniiii...
ee yanii kolaymı mücadele ediyooz . vaalla doktorrunu çook sevdmm
benimkiyede diyimm barii
kız ben çıkıomm iyi geceler size. görüşmek üzere![]()
Allaha emanet olun
frd lee tacem beni sollarsaa hiç şaşırmammmm![]()
Herkese günaydın tatlışlarım Yoğun bir hafta geçiriyorum dün akşam kavınvalidemler çağrdı nerelerdesin yüzünü gören cennetlik dedi :) yemek falan yedik sonra evime geçtim sonrası malum uyumuşum üzgünüm canlarım ama egzersiz falan yapamadım((( mensim yaklatı karnım o kadar şiştiki kendimi rahat hissedemiyorum ara vermeyi düşünüyorum ne dersiniz doğru olur mu ?
günaydın meleklerimmmmmmmmmm
dün egzersiz yaptım yine 2 parmak bakalım ne olcak jelim de bitti zaten reglimde olmak üzere ara vercem 1 hafta acaba gerilermiyim eşimin 2 parmağının da yarısını almıştım..
ben geldiim. ödevimi de tamm yaptım hem de :) aynen dediğin gibi yaptım cnm. önce dünkü egzersizimi tekrarladım tek parmakla. sonra iki parmağa geçtim. önce olmadı, sonra prez. geçirdim jelledim. üç boğumuda hallettim :) 2- 3 kere tekarladım sorun yok yani :)))
ya baya yaklaştımmı ne :)![]()
ya gerçekten inanamıyorum. çok diil daha 20-25 gün önce bütün ümitlerim tükenmişti. Allaha şükür ki kk meleklerini buldum. önlar bana yol gösterdi, hem de en doğru yolu. ayıplayarak, küçümseyerek diil. güvenerek inanarak yok gösterdiler. çünkü onlar da yaşamıştı benzer şeyleri. aynı sıkıntıları, üzüntüleri... aynı gözyaşları onların da yanaklarından süzülmüştü zamanında... onlar başarmışlardı sonra yine başka meleklerin sayesinde belki de. ama başardık diye gitmediler burdan. bırakmadılar burda onların yardımını desteğini bekleyenleri. umut oldular bize. iyiki varsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin, güzel güzel bebişler versin hayırlısıyla hepimize![]()
biraz daha yazarsam ağlıcam :) ama gözyaşlarımı , şu derdimi aştıktan sonraki mutluluk için saklıyorum.
öpüyorum herbirinizi tatlişkolarım :)![]()
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
özüm regli oldun mu kıs
olmadımmm anammm bir haftadırrr regl ağrısı çekiom ama olmadımmm anlamadım gitti bu işiiii:95::95::95::95::95:
kuşum stresten oluyor heralde bekliyon ya olmaasını