- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.781
efetttt laptopun sarjının içinee iyice ettimm şimdide hiç çalışmıooo ne yapcam bne yaaaa:84::84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yolunda şimdilik bu akşam regl biter (ben 3 gün oluyorum sonra 1 günde leke gelir)egzersizlere de başlarsam daha iyi olucam inşallaheminecim nasıl tatlım herşey yolunda değil mi
herkesegünaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
evet canım yolunda şimdilik bu akşam regl biter (ben 3 gün oluyorum sonra 1 günde leke gelir)egzersizlere de başlarsam daha iyi olucam inşallah
herkesegünaydınnnnnnnnn en sevdiğim çiçek......
olalalaa öalışkan talebem çok sevindim inanki azminden dolayı seni kutluyorum iişte bu kadar basit cnmcm şimdi muma pamuk sarıp p... boyutuna getir streçle sar ve prezervatif geçir. jelle. öncesinde tek parmak 2 parmak yap esnesin sonra aparatla yap aparatlada rahat olunca p... geçebilirsin halay yakındır cnmcm haftasonuna tamamdır bu iş olalaaben geldiim. ödevimi de tamm yaptım hem de :) aynen dediğin gibi yaptım cnm. önce dünkü egzersizimi tekrarladım tek parmakla. sonra iki parmağa geçtim. önce olmadı, sonra prez. geçirdim jelledim. üç boğumuda hallettim :) 2- 3 kere tekarladım sorun yok yani :)))
ya baya yaklaştımmı ne :)![]()
cnm bende kokulu prez. mantar yaptı o tip şeyler kullanmayın derim normalini al cnmcm. yapcaksın yok öle beynin oyunlarına yenilmek cnmcmdinleme iç sesini
ay ben denedim şimcik kalemi alabildim muma geçemedim geriledim demicem acık hastayım acık bakam yine deneyeyim
kızlar ben mumda yapsam mide bulantısı ve titreme geçmiyo hepsine alışsam buna alışamıcam sanırsam gerçi hastayım da
ay bide pre....if çikolatalımı kakoolumu ne ben bu burunla bukadar duydum sa düzgün burunla nasıl kokuyo bilemedim![]()
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederiz.ya gerçekten inanamıyorum. çok diil daha 20-25 gün önce bütün ümitlerim tükenmişti. Allaha şükür ki kk meleklerini buldum. önlar bana yol gösterdi, hem de en doğru yolu. ayıplayarak, küçümseyerek diil. güvenerek inanarak yok gösterdiler. çünkü onlar da yaşamıştı benzer şeyleri. aynı sıkıntıları, üzüntüleri... aynı gözyaşları onların da yanaklarından süzülmüştü zamanında... onlar başarmışlardı sonra yine başka meleklerin sayesinde belki de. ama başardık diye gitmediler burdan. bırakmadılar burda onların yardımını desteğini bekleyenleri. umut oldular bize. iyiki varsınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin, güzel güzel bebişler versin hayırlısıyla hepimize![]()
biraz daha yazarsam ağlıcam :) ama gözyaşlarımı , şu derdimi aştıktan sonraki mutluluk için saklıyorum.
öpüyorum herbirinizi tatlişkolarım :)![]()
canım paylaşımın için teşekkürler Allahım bir daha sıkıntı yaşatmasın mutluluklar....kızlar ben evlendıkten 2 ay sonra yendım vajınısmusu ınanın cok kolay ve sanıldıgı gıbı zor degıl ama bunu soylemek kolay tabı hep burda basardım yazanlara ımrenırdım demesı kolay derdım serce parmagımı bıle gırdıremezken yavas yavas hırsla basaranlara ımrenerek denedım yılmadan ve sonunda pe.. denemesinde basardım baslarda 1 ay kadar rahat yapamadım o an zevk yoktu sadece vajınısmusu yenmıs olmanın verdıgı zevk vardı yenelı 3 ay olacak ve suan normal ve saglıklı bır sekılde ılıskıye gırebılıyorum cok sukur ben panık atağım hem hem kalp sorunum var cok korkak bırıyım ben basardıysam sız coktan yaparsınız ama ılıskıye gırmeden once bılıncaltınıza yer edın once o bolgeyı rahat bırakın ve acın acın acın bu 2 3 dakıka suruyor eger bunu yapmazsanız cok acı cekersınız ben jınekoloji muayenesınde cok acı cekıyordum onuda yenelı 1 hafta oldu dıyorumkı kendıme once ac ac esne ıyıce nefes al ver dıyorum ve doktora hazırım dıyorum sonra muayene edıyor hazır olmadan muayene etse kasılıyorum dahada beter oluyor once gozunuzu kapatıp hazırlamayı unutmayın kendınızı...
nerdesin kız zilli sen gittin kudurmuyoz bak usturuplu oturuyozmasllah canım iyi olmana sevindim. sen yeni arkadaslardansın galiba?
ay çok güldüm vallahi mikelebekkk senin yüsündennn dün gece ödüm pohumaa karıştııı dedin yaaa iboyu izledim rüyamdaaa vuruldum bende o tarz bişi gördüm dün gece ödüm pohuma karıştıı![]()
hadi tatlım tam gaz devam
olalalaa öalışkan talebem çok sevindim inanki azminden dolayı seni kutluyorum iişte bu kadar basit cnmcm şimdi muma pamuk sarıp p... Boyutuna getir streçle sar ve prezervatif geçir. Jelle. öncesinde tek parmak 2 parmak yap esnesin sonra aparatla yap aparatlada rahat olunca p... Geçebilirsin halay yakındır cnmcm haftasonuna tamamdır bu iş olalaa
cnm bende kokulu prez. Mantar yaptı o tip şeyler kullanmayın derim normalini al cnmcm. Yapcaksın yok öle beynin oyunlarına yenilmek cnmcm
canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
Melek olmana az kaldı inanki ben sana güveniiyorum tamamdır bu iş..
canım paylaşımın için teşekkürler allahım bir daha sıkıntı yaşatmasın mutluluklar....
nerdesin kız zilli sen gittin kudurmuyoz bak usturuplu oturuyoz
ay çok güldüm vallahi migünaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
günaydınlar cancağızlarımmmmmmm
![]()
günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnn ben face i açmaz oldum yaaa
o değilde ben bi yandan bankaları giriyorum bi yandan buraya bakıyorum bi yanlış yapıcam ama hadi hayırlısı..........
aman dikkat et iş daha önemli akşam bakarsın buraya ...
naber fıstıkım nasılsınnnn? Kısssss hava çok güselllll.....insanın içi kıpırdıyorrrrrrrrrrrr....
aynen valla gribimde geçti
ooohhhh ne güsellll geçmiş olsunnnn....tatlım....sahnelere geri dönnneeersinnnn artıkkkk....![]()
evet açılın ben geliyorum ama regli olucam gerçi
Moralim o kadar bozuk ki benim ki gene yaptı yapacağını bıktım vallahi yabi insana bu kadar eziyet edilmez ki
benimde regl yeni bitti..sırada kuaföre gitmek var![]()