• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaptınmı kız poaçayı [/QUOTE]

yok bebeeemmm yapmadım dün kociş nöbete götürmeyim dedi bende bugün o yokken yapcam inş. margarini falan çıkarttım hazırladım:56::56::56::56:

ıyı aksamlar guzellıkler nasılsınız?kız emıne neler yazmıssın oyle okurken ıcım acıdı bazı cumlelerde bızı gördüm herkes aynı celıskılerı yasamıs

çabuk egz. terlik geliyo kaçmak yooooook
B]

kız buna terlik kar etmeyecek artık ben kızılcığımı parlatmaya başlayayım en iyisi :52::52::52::52:

TAMAM BAK SÖZ SAAT 21:00 DA EGZERSİZE GİDİCEM ÇAY İÇİYORUM KEYİF YAPIYORUM AZ, YA BUGÜN PENİS DENEMESİ YAPSAM NE GÜZEL OLUR HİÇ CESARETİM YOK, NASIL İŞ BU ARKADAŞ YAV

bebişim egzersiz yaparken p...s yapma etkilenirsin sonra bol bol p....sle oynaşcan zaten azcık sabır :60::60::60::60:

ıyı aksamlar guzellıkler nasılsınız?kız emıne neler yazmıssın oyle okurken ıcım acıdı bazı cumlelerde bızı gördüm herkes aynı celıskılerı yasamıs

iii akşamlar balımmmmm ben mumya oldum sen nasılsın ? kocişle aran nasıl düzeldimi :13:bu akşam kociş beni böyle görünce beni terk eder heralde :1::1::1::1:

merhaba canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sen nsılsın? bende okurken aynı şeyleri hissetmiştim o kadar canımın yandığını hissettim ki eşim için canım sevgilim için başaracağım inşallah

Söylenmesi gereken veya yapılması gereken hiçbir şeyi yapmadım. Her zamanki gibi hayatında önemli olan bir gününde içine ettim. Her sene hep böyle oldu.
.
.
.
.
.

Eğer beni gerçekten istemediğine kesin kararını verdiysen diyebileceğim şuki gerçekten sevdim seni yanında olmam gereken yerlerde olamadım. Eğerki sorarsan yinede sen olsan bu halde kalmak istermisin diye kalmanı isterdim. Yaptığımız yapacağımız daha o kadar çok şey varki , eksik kalan ve bizi bekleyen hepsini seninle tatmak isterim.. neyse ömründen ömür aldığım için affet beni unutma yanımda olmasan da seviyor ve seni düşünüyor olacağım…

eminecim öyle güzel anlatmışsınki hissettiklerini. burayı bulamamış olsaydım sanırım bi 4-5 yıl sonra ben de buna benzer satırlar yazıo olurdum. şimdi bile neler neler geçio aklımdan...
ama inşallah hepimiz için herşey çook güzel olucak. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

kızlar ben bu akşam mum denemesine geçicem. yanlız bulabildiğim mum biraz kocuman :D :1::1::1:
sarıp sarmalayıp büyütmeye fazla gerek kalmıcak heralde :) zaten buda başarılı olursa oldu bitti saydım herşeyi :):64:

iii akşamlar balımmmmm ben mumya oldum sen nasılsın ? kocişle aran nasıl düzeldimi :13:bu akşam kociş beni böyle görünce beni terk eder heralde :1::1::1::1:[/QUOTE]

ıyılık canım nolsun bende nette takılıyom bırazdan dızı baslayacak...ıyıyız cok sukur dunden berı duzeldı aramız:34:
okudum kız delı o nasıl maske oyle pısırpı koysaydın barı adam senden soguyacak:60:

peki penise nezaman geçeyim ben, hadi geçeyim artııık iki parmağı bazen sonuna kadar bazende ilk boğuma kadar alabiliyorum ama içim gıcıklanıyo bi hoş oluyorum ama bitürlü normale dönemiyorum o yüzden artık penise geçsem diyorum

bebişim ne zamanki 2 parmak egzersizini hoplaya zıplaya gerginlik yapmadan havada karada yapacan ondan sonra eş parmağı dene yabancı bi cisme alışsın sonra sen zaten kendinden emin olacaksın zıp zıp zıplayıp koşa koşa kauşacan p....sine :69: bu akşam güzelce yap egzersini eğlenerek güzel şeyler düşünerek yap bizede haber ver bebişim ok ?

eminecim öyle güzel anlatmışsınki hissettiklerini. burayı bulamamış olsaydım sanırım bi 4-5 yıl sonra ben de buna benzer satırlar yazıo olurdum. şimdi bile neler neler geçio aklımdan...
ama inşallah hepimiz için herşey çook güzel olucak. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Allah büyük canım inşallah bizde başaracağız. nasıl gidiyor egzersizler

merhaba canım iyi diyelim iyi olalım inşallah sen nsılsın? bende okurken aynı şeyleri hissetmiştim o kadar canımın yandığını hissettim ki eşim için canım sevgilim için başaracağım inşallah

ınsallah canım yaa zaten onları mutlu gormek bızıde mutlu edıyor, oldugu zaman esının yuzundekı mutluluk tarıf edılemez derecede guzel oluyor. ınsallah herkes yasar bu guzel duyguyu

Back
X