• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben bu akşam mum denemesine geçicem. yanlız bulabildiğim mum biraz kocuman :D :1::1::1:
sarıp sarmalayıp büyütmeye fazla gerek kalmıcak heralde :) zaten buda başarılı olursa oldu bitti saydım herşeyi :):64:

canım mum eğer çok kalınsa yapmam diyosan arkadaşlar bıcakla inceltiyordu bu gidişle marangoz yada heykeltraş çıkarcas bu syafadan :60::60::60:hadi bakalım inşallah bebişim taze gelinimiz olsun bu hafta bitmeden :nazar:

iii akşamlar balımmmmm ben mumya oldum sen nasılsın ? kocişle aran nasıl düzeldimi :13:bu akşam kociş beni böyle görünce beni terk eder heralde :1::1::1::1:

ıyılık canım nolsun bende nette takılıyom bırazdan dızı baslayacak...ıyıyız cok sukur dunden berı duzeldı aramız:34:
okudum kız delı o nasıl maske oyle pısırpı koysaydın barı adam senden soguyacak:60:[/QUOTE]

ama her bişeye iyi geliyomuş merak ettim bakalım nasıl olcak gerçi baya kurudu sarı bi surat oldu komik oldum :60::60::60::60:koca gün bu sarı kafalara baka baka sonunda bende sarı kafa oldum :90::90::90::90::90::90::90:

bak siz saat 21:00 da burdan benim sırtıma vura vura içeri gönderin bak kesin diyorum ben halledip gelcem :64:
ahada gelyor terlik eşli parmak yap yada mumla yap bebişim. terlik geliyor hadi bakalım koşşşşşş egz...
ıyı aksamlar guzellıkler nasılsınız?kız emıne neler yazmıssın oyle okurken ıcım acıdı bazı cumlelerde bızı gördüm herkes aynı celıskılerı yasamıs
slm cnm hg. iyiyiz sen?
peki penise nezaman geçeyim ben, hadi geçeyim artııık iki parmağı bazen sonuna kadar bazende ilk boğuma kadar alabiliyorum ama içim gıcıklanıyo bi hoş oluyorum ama bitürlü normale dönemiyorum o yüzden artık penise geçsem diyorum

kızlar ben bu akşam mum denemesine geçicem. yanlız bulabildiğim mum biraz kocuman :D :1::1::1:
sarıp sarmalayıp büyütmeye fazla gerek kalmıcak heralde :) zaten buda başarılı olursa oldu bitti saydım herşeyi :):64:
p... boyutunda olsun kız fazalada abartma anam bu yeni kızlar pek azimli maşallah tütütüt kız önc tek parmak yap sonra 2 sonra mum okey esnet iyice cok rahat olur jel unutma streçle prez. geçir jelle öle yap muck ....güveniyorum saana haftasonuna bitcek bu iş.

iyi gidio şimdilik. muma geçicem bu akşam .. bakalımm nolcak???

canım mum parmaktan daha kolay emın ol demıstı dersın mumdan sonra bı kac gune oluyor zaten hadı bakalım kolay gelsın masallah sana daha cok yenısın ama cok hızlı ılerlıyorsun:nazar:
bu arada ben buyuk mumu yaparken vajıye sankı buz sokmus gıbı oluyordu kalın mum cok soguk oluyor yada ben sogugum:52:

canım mum eğer çok kalınsa yapmam diyosan arkadaşlar bıcakla inceltiyordu bu gidişle marangoz yada heykeltraş çıkarcas bu syafadan :60::60::60:hadi bakalım inşallah bebişim taze gelinimiz olsun bu hafta bitmeden :nazar:

inşallah cnm :) evet jiletle inceltmek mantıklı, bi böyle deniyim, baktım olmuo fazla zorlamam inceltirim biraz :) saol tatlım ipuçları için :):9::9::9:

kızlar ben kaçar kocişe poğaca yapcam kelebekciğimin tarifinden bakalım nasıl olcak :) umarım becerebilirim hepinizi kocaman öpüyorum iyi akşamlaaaaaaaaarrrrr

canım mum parmaktan daha kolay emın ol demıstı dersın mumdan sonra bı kac gune oluyor zaten hadı bakalım kolay gelsın masallah sana daha cok yenısın ama cok hızlı ılerlıyorsun:nazar:
bu arada ben buyuk mumu yaparken vajıye sankı buz sokmus gıbı oluyordu kalın mum cok soguk oluyor yada ben sogugum:52:

biraz büyütüyorum gözümde ama söylediklerinize güveniyorum. onun için kolay olcak inşallah :):9::9:

ıyılık canım nolsun bende nette takılıyom bırazdan dızı baslayacak...ıyıyız cok sukur dunden berı duzeldı aramız:34:
okudum kız delı o nasıl maske oyle pısırpı koysaydın barı adam senden soguyacak:60:

ama her bişeye iyi geliyomuş merak ettim bakalım nasıl olcak gerçi baya kurudu sarı bi surat oldu komik oldum :60::60::60::60:koca gün bu sarı kafalara baka baka sonunda bende sarı kafa oldum :90::90::90::90::90::90::90:[/QUOTE]

un beyazlatıyor mu gercekten ben zaten peynır gıbı beyazım bunu yapsam hayalet gıbı olurum desene:60:

:60::60::60::60::60::60::60:

okudum kız delı o nasıl maske oyle pısırpı koysaydın barı adam senden soguyacak:60:

ama her bişeye iyi geliyomuş merak ettim bakalım nasıl olcak gerçi baya kurudu sarı bi surat oldu komik oldum :60::60::60::60:koca gün bu sarı kafalara baka baka sonunda bende sarı kafa oldum :90::90::90::90::90::90::90:[/QUOTE]

kız kaç saat durcan öle maskeyle çok tutma :60::60::60::60::60::60:kocişin gelemden çıkar kız adamcık korkmasın :8::8::8::30::30::30::30::52::52::52::32::32::32::32:

AMA BEN EŞ PARMAĞINI ALIYORUM İKİ PARMAK
ozmaan p.. boyutunda mum yap şekerim onla yap sen tam terliklisin ozmaan kız bu kadar gelmişin sonuna niye tembellik yapıyosun aaaaa valla topuklu ayakkabı gelorrr hadi kalk hemen egz.....
kızlar ben kaçar kocişe poğaca yapcam kelebekciğimin tarifinden bakalım nasıl olcak :) umarım becerebilirim hepinizi kocaman öpüyorum iyi akşamlaaaaaaaaarrrrr
olur olur merak etme ...
biraz büyütüyorum gözümde ama söylediklerinize güveniyorum. onun için kolay olcak inşallah :):9::9:

olur bebişim merak etme sen rahat ol p... boyutunda olsun yeter mum fazlasını traşla :9::9::9::9:

tabıkı kolay olacak canım benım emın ol bu asamaya gelmıssın artık gerısı corap söküğü olcak. parmak eklemlı olunca hareketlı oluyor buda ınsanı tedırgın edıyor mum sert gırmesı daha kolay bıde sadece gırısı hıssedıyorsun gerısını hıc anlamıyorsun

soğuk olsun daha iyi ateşini alır kimdi geçen burda yazan mumu eritmiş hatun alev alev yanıyo hatunlar :60::60::60::60:

soğuk olsun daha iyi ateşini alır kimdi geçen burda yazan mumu eritmiş hatun alev alev yanıyo hatunlar :60::60::60::60:

git gel yapabiliyomusun peki ?

O HATUN BENDİM ŞEKERİM MUM YAMULMUŞTU SICAKTAN ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR, Bİ HALLETSEYDİM ŞU İŞİMİ OZAMAN SİZE BURDAN NELER ANLATICAM NELER:66:
GİT GEL YAPIYODUM AMA EGZERSİZLER AKSAYINCA İKİ PARMAĞI BİR BOĞUMA KADAR ALIYORUM AMA GİT GEL YAPIYORUM

Back
X