- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #46.941
bence parmakla başla. ya söylemesi gerçekten itici gelio haklısın ama sanırım bunun yolu parmaktan geçiyo.
ben daha 2 aylık evliyken filan bi psikiyatra gittim. anlattım derdimi baya konuştuk. eşimle aramda başka herhangi bi sorun olmadığını, onun bana hep destek olduğunu filan söyledim. bana " ozaman senin işin çok kolay 2-3 seansta halledersin" dedi. ben baya umutlandım. sonra bana hemen parmak egzersizi ödevi verdi. bunları yap gel bidaha dedi.
parmak okadar itici geldi ki bana denemedim bile. bi daha da gitmedim zaten o doktora. insan şöyle düşünüo " ya parmakla olur mu bu iş. madem psikolojik bi rahatsızlık telkinle filan olmalı bunun tedaviisi. parmak marmak olmaz öyle şey" ozamandan bu zamana 5-6 ay geçti. hiç denemedim parmak egzersizi. takii burayı bulup, parmak egzersizi yaparak başaranları görene kadar. gerçekten zor diilmiş. aslında bu da bi telkinmiş. dokunamadığın yere parmak giriyo !!! biri giriyosa ikisi de girer!! e iki parmak girerse şu mum da girer belki!!? e orası baya esniosa, hatta çocuk bile çıkıosa ben neyden korkuyorum ki ozaman!!??
işte böyle telkin edio insan kendi beynini.
parmak egzersizinden irite olmamalıi tiksinmemeliymiş. keşke doktorun dediğini zamanında yapsaydım diyorum. şimdi bebek beklio bile olabilirdim :)
yine de hayırlısı herşeyin
sonumuz güzel olsun inşallah hepimizin :)
evet haklısın parmaktan geçiyo sanırım. ben de hep erteledim egzersizi aynaya bile bakamıyoken kulak çubuğunu başardım hatta inanamadım kendime yanlış yere yapmışımdır oılmaz die düşündüm, üstelik git gel bile yapmıştım çubukla. gördüğüm şeye bile zor inandım.
parmak şimdi zor geliyo ama onuda inş. yapabilirim. biraz yavaş ilerleyebilirim ama ucunda zafer varsa beklemeye değerr.....
Son düzenleme: