• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim gibi yap cnm. Bak benim koca bu hafta akşamları evde yoktu. Ben egzersizlerimi yaptım bitirdim. Yarın da genel tekrar yapıcam kendi kendime sınav öncesi :) eşle egzersiz diil direk olaya giricem sonra :d:d :1::1::1: Ben de eşimle egzersiz yapamam. Sen boş ver eşini, egzersizlerini yalnız yap tatlım:8::8:

herkese iyigeceler yarın akşam penis denemesi yapcam bu sefer kesin

ammaaaaaaaaaa yazmışsınız canlarım yaaaaaaa....gözlerim şaşı olucakkkkk yahu....
maşallaaaaaaaahhhhhhh bu yeni gelen ark.tebrik üstüne tebrik ediyorummmmmm
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu yakınlarda bolca halay çekicez gibime geliyooooo maşallaaaaaahhhhh....

tüüütttüüüü kırkbirkere maşalllaaaahhhhh:nazar::nazar::nazar:

ark.lar kulak çubuğu deneyim dedim tekrar zorlandım biraz. yarısı anca oldu başa dönmüş gibi oldum. kastım sanırım...
bol jelde sürdüm. neden böyle oldum. çok moralim bozuldu:(

cnm kendiğini kasmışsındır hiç telaş etme , biraz uzaklaş sonra dene,olmadı yarın dene
ama hiç acale etmeeee rahat hissettiğinde olucaktır....

cnm kendiğini kasmışsındır hiç telaş etme , biraz uzaklaş sonra dene,olmadı yarın dene
ama hiç acale etmeeee rahat hissettiğinde olucaktır....

bi kaç gün deneyemicem ailemde olucaz h.sonu. ara verince zorlanmam inş. moralim bozulduu..kastım sanırımmm. pffff...

bi kaç gün deneyemicem ailemde olucaz h.sonu. ara verince zorlanmam inş. moralim bozulduu..kastım sanırımmm. pffff...

azimli ol tatlımmmmm....endişe en büyük düşmannnnn...asla geri gitme yoktur...geri gitme ihtimalinden korktuğundan kasılma vardır.egz bunları yenmene yardımcı olacaktır sabır gösterir üzerine gidersennnn
kazanan sen olursunnnn..

offf kıslarr valla çok beceriklisiniz bi senedir uğraş uğraş bi parmağı sokamıyrm ben anlaşılan egz. yapamadan yenebilirsem yencem regl bitti ama kocam hasta uyuyr fosur fosur p...s denemeside yapamıyrz yarına Allah kerim artık...

yavrum moralini bozma lütfen. bak kastım diosun ya işte ondan olmamıştır. madem bikaç gün deniyemicen, bu arada kendini çok iyi motive et. moral depola. tekrar müsait olduğunda tekrar başla ve her defasında ilerleyerek gidicene eminim. yeterki önce kararlı ol, kendini motive et, azimli ol yavrum.
tek yapmaman gereken umutsuzluğa kapılmak...
eminim herşey çok çoook iyi olucak :) sen de İNAN ...:34::34::34::9::9::9::9:

evet onda rahatım yarısı kadarını alabılıyrm ama tamamını beceremedım bi türlü egz. yapabılseydım şimdiye çözülmüştü ama bi türlü becereiyrm yaaa

canım benim bende vajinusmustum ve asla olmıycak diye düşünmüştüm ama oldu eşinin anlayışı ve senin rahat olman lazım herşey kafanda bitiyo bunu unutma sormak istediğin varsa sor bende bu zamanları zor geçirdim

evet onda rahatım yarısı kadarını alabılıyrm ama tamamını beceremedım bi türlü egz. yapabılseydım şimdiye çözülmüştü ama bi türlü becereiyrm yaaa

hmmmmm....nefes kegel ve ıkınmayla deneyip yapamadıysan tatlımmmmmm..kasılman çok demektir...
buda biran önce ....mıyorummm , ......muyor.... gibi sözleri bırakıp egz.başlamalısın ....
fazla düşünmeden al eline ve yap....tek şeye odaklan sonuca olunca emin ol çok mutlu olucaksın...
senin seviyene gelmek için kızlar neler yapıyor bakkkk çok zor ama başlayana kadar...başlayınca olucakkk..
bu kadar mı diceksinnnnn...

canım benim bende vajinusmustum ve asla olmıycak diye düşünmüştüm ama oldu eşinin anlayışı ve senin rahat olman lazım herşey kafanda bitiyo bunu unutma sormak istediğin varsa sor bende bu zamanları zor geçirdim

evet cnm sagolasın 2 seneden fazladır ugrasıyrm ılk zamanlar cok kötüydüm hiç olmasına imkan yoktu şimdi geldiğim duru çok çok iyi zamanla olacak diy umut ediyrm ama böyle umut ederekte seneler geçiyor işte eşim çok anlayışlı sağolsun ama bu vaji.de hep böyle eşi anlayışlı olanların başına geliyor sanırsam sen egzersizlemi yendin?

hmmmmm....nefes kegel ve ıkınmayla deneyip yapamadıysan tatlımmmmmm..kasılman çok demektir...
buda biran önce ....mıyorummm , ......muyor.... gibi sözleri bırakıp egz.başlamalısın ....
fazla düşünmeden al eline ve yap....tek şeye odaklan sonuca olunca emin ol çok mutlu olucaksın...
senin seviyene gelmek için kızlar neler yapıyor bakkkk çok zor ama başlayana kadar...başlayınca olucakkk..
bu kadar mı diceksinnnnn...

aslında fazla kasılmıyrm da sadece ittiremiyrm rahatlıyr sakınlesıp nefes alıp verdıkce kendını cekıyr aslında farkındayım da zorlamıyrm 1 parmak 2 boguma yaklasıyr o kadar oluyr işte

evet cnm sagolasın 2 seneden fazladır ugrasıyrm ılk zamanlar cok kötüydüm hiç olmasına imkan yoktu şimdi geldiğim duru çok çok iyi zamanla olacak diy umut ediyrm ama böyle umut ederekte seneler geçiyor işte eşim çok anlayışlı sağolsun ama bu vaji.de hep böyle eşi anlayışlı olanların başına geliyor sanırsam sen egzersizlemi yendin?

canım biz dr a gittik dr um beni psikolojik olarak çok rahatlattı ve kayganlaştırıcı krem bebek yağı vs gibi şeyler kullanmamızı önerdi ve yatağa olcak diye girmeyin dedi sadece o an için belli noktalardan zevk almanıza bakın dedi bunun tedavisi sadece sende bunu unutma dedi ve ben kas gevşetci falanda içmiştim bu arada ama oldu şuan bebek için uğraşıyorum eşimin bile zorla girdiği o yere drlar hiç acımadan giriyor ve sen vajinusmus geçirmişin geçirmemişin umurlarında bile değil bebişimiz olmadı aşılama yaptırdık şuan bekliyorum sonucumu dört gözle hiç canını sıkma vazelin gibi bişiy sürün herşey sende tatlım ben ilk günlerimizi ağlayrak geçirdim şuan düşünüyorumda değmezmiş ama şu bi gerçek hala birlikte olurken ilk girerken acı veriyo bana

canım biz dr a gittik dr um beni psikolojik olarak çok rahatlattı ve kayganlaştırıcı krem bebek yağı vs gibi şeyler kullanmamızı önerdi ve yatağa olcak diye girmeyin dedi sadece o an için belli noktalardan zevk almanıza bakın dedi bunun tedavisi sadece sende bunu unutma dedi ve ben kas gevşetci falanda içmiştim bu arada ama oldu şuan bebek için uğraşıyorum eşimin bile zorla girdiği o yere drlar hiç acımadan giriyor ve sen vajinusmus geçirmişin geçirmemişin umurlarında bile değil bebişimiz olmadı aşılama yaptırdık şuan bekliyorum sonucumu dört gözle hiç canını sıkma vazelin gibi bişiy sürün herşey sende tatlım ben ilk günlerimizi ağlayrak geçirdim şuan düşünüyorumda değmezmiş ama şu bi gerçek hala birlikte olurken ilk girerken acı veriyo bana

cnm bende gittim dr aher türlü yöntemi biiyorm hepsini kullandım kullanıyrmda çözüm olmadı henüz ama yaklaştım inşallah bende çok istiyrm bebiş Allah sanada herkesede nasip etsin en kısa zamanda

sahara eşin girmeye çalışmasın tatlım ilk önce parmağıyla denesin seni çok iyi anlıyorum herkes bişiyler olduğunu sanırken aslında olmuyo anlıyorum seni bunu bizde yaşadık yatağa ağlayarak girerdim ama eşimin anlayışı bunu yenmemede yetti üzülme sakın olmuyo die dua edicem senin için bu duyguyu yaşamış biri olarak kas gevşetici bi iğne bile yaptırabilirsin krem sürün parmağınızla deneyin emin ol olcak canım

Back
X