• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sahara eşin girmeye çalışmasın tatlım ilk önce parmağıyla denesin seni çok iyi anlıyorum herkes bişiyler olduğunu sanırken aslında olmuyo anlıyorum seni bunu bizde yaşadık yatağa ağlayarak girerdim ama eşimin anlayışı bunu yenmemede yetti üzülme sakın olmuyo die dua edicem senin için bu duyguyu yaşamış biri olarak kas gevşetici bi iğne bile yaptırabilirsin krem sürün parmağınızla deneyin emin ol olcak canım

sağol hayatım kayganlastırıcı kullanıyrm bende senın için dua edicem rabbim gönlüne göre versin tez vakitte hayırlı,saglıklı,sıhhatlı bır evlat sahıbı olasın ınsallahhh...

Herkese günaydın. Öncelikle cumanız Mübarek olsun. Rabbim sizleri ( cümlemizi ) duaları kabul olunan kullarından eylesin bu sıkıntıyı çeken herkesi ( bende olmak üzere ) bu dertten kurtarsın İnşALLAH.

bİ de ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmiyor ben çok geri kaldım kaç gündür egzersizde yapamıyorum moralim çok bozuk bi mumda takılı kaldım ilerleyemiyorum :(((((

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimm:60::60::60::60::60: kıslar suan annemdeimmm laptopumuuu babama getiridm tamireeeee götür dieee ..annemden giriorum suan laptopum gelene kadar giremicem kıslarrrrr yaaa:43::43::43: bilgeden sonra yenen varmıı geçmişee hiç bakmadım

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimm:60::60::60::60::60: kıslar suan annemdeimmm laptopumuuu babama getiridm tamireeeee götür dieee ..annemden giriorum suan laptopum gelene kadar giremicem kıslarrrrr yaaa:43::43::43: bilgeden sonra yenen varmıı geçmişee hiç bakmadım

günaydın meleklerim ız öcüm var mı bir gelişme oldun mu regli

günaydınnnnnn bugün cuma yaşasın... her açıdan mübarek bir gün....... :72:
çanakkale şehitlerimizi de analım onlar içinde dua edin kızlar....

sen çok yaşa aklımdaydı güya :69:
canım ya seni hergörüşümde gülümsüyorum bi anne soyadın eksik gerçekten dicem aynı hatayı bende yapmıştım 100 tane isim denedim kabul etmeyince direk isim soyisim yazmıştım

kız git sağlık ocağına bedava kan testi yapıyolar ssk an yok mu yaptırsana kafan rahatlasın eğer stresten olamıyosan kesin sonucu görünce olursun... yok hamileysen onu da görür bebişi stresten uzak tutmuş olursun ilk aydan bari :emir_bebek:

doğru söylüorsunnnnn:26: ssk mız varrr aç karnınamı yapılıoo bu tahlil ben yemek yedimmmm:26:

Back
X