• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saol tetlım :)
şu vajiyi bi yeneyim. sırada bi korkum daha var yenicek :D araba kullanmak :26::26::26::26:

ayyyy ben ehliyetimi alalııı 4 yıl oldu bendede tık yokkkkk....dalga konusuyum o konudada...
bu hafta sonu trafikteyimmmm inşşş.....otomatik aldık kullanayım diyeeeeee
nerde anammmm ...bi telaş bi telaşşşş...benimde hedefim biran önce alışmakkkk..hamile kalmadan
nasipse onuda halledeceğimmmmm....:1::1:yoksa arabam elden gitçekkkkk kociş düz vites istiyooo..

ayyyy ben ehliyetimi alalııı 4 yıl oldu bendede tık yokkkkk....dalga konusuyum o konudada...
bu hafta sonu trafikteyimmmm inşşş.....otomatik aldık kullanayım diyeeeeee
nerde anammmm ...bi telaş bi telaşşşş...benimde hedefim biran önce alışmakkkk..hamile kalmadan
nasipse onuda halledeceğimmmmm....:1::1:yoksa arabam elden gitçekkkkk kociş düz vites istiyooo..

benim içime doğuyodu zaten.vajiyi yenersem eğer bi gün, direksiyonu da hallederim kesin die düşünüyodum. bi azim geldi bana bu aralar :nazar::nazar::nazar: ikisini de aradan çıkarıcam bu gidişle... heyyttt tutmayın beniiiiii:87::87::87::87::87::124::124::124::118::118:

bu arada. aman cnm arabanı kaptırma. ya vajiyi yenmişsin bunu mu yenemicennn :)))

Son düzenleme:
evet cnm bende 3.5 yıllık evliyim yeneli 2.5 ay oldu bende yeni evli gibi hissediyorum kendimi alışmana sevindim sık yaptıkça cok rahat oluyor ben günaşırı yaptım hep ve bir ayda alısmıstım... :71::71::71::71:[/

bizde her akşam yapıyoruz , hafta sonuda yine alıştırmalar devam edicek :66::66::66::66::66::66:

:64::64::64::64::64::64::64::64:MAŞALLAHHHHHH:64::64::64::64::64:

valla benim kocişe kalsa saat başı olsun istiyo ben biraz yoruluyorum ama hem evde çalış hem işde ne yapalım bugune kadar hiç sesini çıkartmadı bana şimdide ben öyleyim zamanla herşey yoluna girer bugunlerde unutulur gider

öyle tabiii ya...geçicek inşşş.....unutmayızda bence acı bi gülümsemeyle niye bu kadar korkmuşuz
allaaa alllaaa diyeceğimiz kesin be tatlımmm..hayat bu kadar zorken niye bu kadar kendimizi üzmüş
yıpratmışızzzzz dicez....ne kolaydı oysa diyeeeee ....

öyle tabiii ya...geçicek inşşş.....unutmayızda bence acı bi gülümsemeyle niye bu kadar korkmuşuz
allaaa alllaaa diyeceğimiz kesin be tatlımmm..hayat bu kadar zorken niye bu kadar kendimizi üzmüş
yıpratmışızzzzz dicez....ne kolaydı oysa diyeeeee ....

evet canım haklısın keşke bunlar hiç yaşanmasaydı ama ne yapalım kader kısmet böyleymiş Allah daha kötülerini göstermesin Allah herkesin yardımcısı olsun

herkese hayırlı cumalar canlarım bugün kociş evde pek giremiyorum ama özümden haber alan olursa lütfen bana özel mesaj atsın çok merak ediyorum.:71:

kızlaaar orda mısınız???

mum egzersizimi anlatıyorum şimdiii...

dediğim gibi mum biraz büyüktü ama jiletlemeden denemek istedim önce.
bi kat pecete sardım, üstüne steç filf sardım , üstünede prez.
sonra boll boll jell.
sonra aldım elime aynayı
önce tek parmak
sonra bi kaç kez iki parmak
sonra mumu aldım elime, "ay bu çok büyük kesin girmez oraya" dedim içimden
denedim yinede ama içimden "yok yok jiletle inceltiym ben bunu biraz" diye düşünüyorum tabi. korkağız ya kolayını arıyoruz.
sonra içimden bi sess, " hop hop nereye inceltiyon mumu, kocanınkinide mi incelticen sanki" dedi :D
ben o sesi dinledim.
derin nefes, biraz ıkınma ve valla da oldu :1::1::1:
inanamadım sonra, çıkardım bidaha denedim, bi daha bidaha :)
oldu oldu bidaha oldu :)
ya ne diyim ben şimdi. dicek bişi yok oturup ağlim ben en iyisi.
ya da şimdi diil haftasonu bi gelsin:) esas olaydan sonra ağlarım , mutluluktan :))
sizin sayenizde bu aşamaya geldim ben. ilk defa kendimi bu kadar kararlı ve azimli hissettim
çok öpüyorum tatlişkolarım :))):9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::48::48::48::48::48::48::48::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

canım benım ben sana demıstım mum daha kolay dıye masallah azımlısın bu ıs olacak ınsallah:65:

saol cnm :) sizin bu desteğiniz ve bana olan güveniniz varken ben yapamazsam zaten kendimden şüphe ederim :26::26:

evet canım buradakı motıvasyonu hıc bır dr veremez emın ol cok sukur burayı bulmusuz Allah razı olsun burdakı arkadaslardan bende onların destegıtle yendım. hayırlı haberını yakın zamanda alacagız ınsallah egzersızlerını hıc aksatma zaten bu azımle aksatmazsında

Back
X