- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #47.221
herkese günaydınlarrrrrr....
dicektimmmm ama aşağıda kimse yok .... topikte bi ben varımmmm....herkes uykuda.....
neysemmmm gününüz aydın......gönlünüz şen olsunnnn şekerlerimmmmm.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydınlarrrrrr....
dicektimmmm ama aşağıda kimse yok .... topikte bi ben varımmmm....herkes uykuda.....
neysemmmm gününüz aydın......gönlünüz şen olsunnnn şekerlerimmmmm.....
canım kımse yok daha sıcak yataktan cıkamayan üşengeç karılar kalkın uleynnn
![]()
günaydın kızlar hani daha kimse uyanmamıs
kız ne işin var bu saatte burda yatıp uyusana yaw delii
günaydın cimcimeler![]()
len alısmısız sabahın köründe kalkmaya yatakta dönmekten basım döndü
6 haftalık evliyim ve bende aynı sorunla uğraşıyorum. Günlerim ağlamakla geçiyor.
Eşim anlayışlı, sonucu başarısız olsa bile denemelerimede izin veriyor fakat hep hüsranla bitiyor.
Kaç kez denediysem başarısız kaldım.
Şakalı takılmaları bile bana aşırı dokunur oldu, psikolojim altüst. kendimi çok eksik hissediyorum.
Bana bu konuda fikir verin nasıl yapacağım.![]()
6 haftalık evliyim ve bende aynı sorunla uğraşıyorum. Günlerim ağlamakla geçiyor.
Eşim anlayışlı, sonucu başarısız olsa bile denemelerimede izin veriyor fakat hep hüsranla bitiyor.
Şakalı takılmaları bile bana aşırı dokunur oldu, psikolojim altüst. kendimi çok eksik hissediyorum.
canım hosgeldin . bence dogru yerdesin . arkadasların hepsi senin gibi aglayarak geliyor gülerek gidiyor . sen de eminim basaranlardan olacaksın. yeter ki inan ve egzersizlerini düzenli yap gerisi gelecektir emin ol. hadi simdi sil gözyaşlarını6 haftalık evliyim ve bende aynı sorunla uğraşıyorum. Günlerim ağlamakla geçiyor.
kız kociş olsa bile yine kalkardım işe göndermek için şekerimkociş yok tabi olsaydı uyanırmıydın sen hiçsen gel çalış bizim yerimize o zaman biz senin yerine uyuruz
![]()
hoşgeldin canım bak sen daha çok yenisin yeni evlisin burda kaç yıllık arkadaşlarımız bile başardı sen de düzenli egsersizlerle aşabilirsin bu sorunu.doktora falan gittin mi hiç ya da denemeler dışında herhangi bi parmak egsersizi falan herhangi bişey yaptın mı?
kız kociş olsa bile yine kalkardım işe göndermek için şekerimama pazar gününü affetmezdim cıkarmazdım yataktan :76::76: