Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gunaydın kızlar annemle babamı umreye uğurladıkk :(:(:(zor olcak biraz....... hafta sonu p...s denemelerine devam ettim kociişiim çok mutlu azmimi görünce iyi ki seninle evlenmişim dedi..onu mutlu etmek için her gün çalışıyorum ama p..ste kaldım başını hallediyorm 2-3 cm sonra olmuyo ıkınıyorum nefes alıp beriyorum girmiyor .doktor fobim var gitmedim yani ne olduğumu ne olacağımı bilmiyorum ...sizlerin sayesinde bu noktaya geldi hepinize teşekkr ederim bazen sesssizce okudum bazen hırs yaptım bu noktoya geldim..çalışmak yetiyo gerçekten öpyürom herkesii..p...s aşamasında olanlar yada bitirenler tavsiyeleriniz neler arkdşler bu noktada yardım bekliyorum..:74::74:

günaydın...
bende aynı durumdayım cuma akşamı 2 cm kadar aldım pazar yine denedik ama yok yine aynı yerde takılıyo aslında parmağımla baktığımda biliyorum daha ileri devam ettiğini ama çok kasıyorum heralde :59:

kimsecikler yokmuuuuu??
hadi biri gelsin de bana gelişmeleri haber versin :)
kimler başardıı?? kelebekcim, venüstencimm hamilemisinizz??
özüüm naaptın bacım başarmışsındır inşallahh..
nazlıcaan naaptın canım sende bebişinde çok iyisinizdir inşallah..
ranaa, serenn kızlaarrr umarım hepiniz için herşey yolunda gidiyodur..
hadi gelin yaa..

bebişimmmmm hoşgeldinnnnn nerelerdesin yawww spedy gonzalesim :9: yenen bir sürü arkadaş var yeni gelenler var :nazar: bende bebiş yok ama telebekte her an herşey olabilir :32: anacım biz geliyoz burdayız da sen yoksun sen ne zaman döncen evine :34:

nazlı yok,sera yok,rana yok,bocus yok,aypar yok,pando yok,ecrin yok:43:
canlarım iyisinizdir umarım merakta bırakmayın bizi arada ses verin:16:

Nazlı gelmes oldu inşallah kötü bi durum yoktur herşey yolundadır ama hiç bu kadar uzun süre uğramamazlık etmezdi :25:
Sera yı bende çok merak ediyorum acaba yendi de kutlamamı yapıyor ama bize haber verirdi mutlaka :17:
Rana buralarda yaw :1:
Bocuss un üyeliği silinmiş sanırım ama gelmediği için otomatikmi silindi yoksa kendimi kapattı anlamadım henüz inşallah yine gelir buralara :24:
Aypar geçen gün on line oldu ama yazmadı sanırım müsait olamıyor bu aralar :30:
Ecrininde misafirleri var çok özledim minnoşumu :27:

Özüm kuduruğu hamişmi ? regl oldumu ? kaynanası pazar gittimi ? :16:
Bu arada yine yenen arkadaşlar sırra kadem bastı uğramaz oldular sözüm meclisten dışarı onlar kendini biliyor :22: hayır madem niyetiniz yok kimseye yardımcı olmayacaksınız burada boş yere bende yenince herkese yardım etcem demeyin kendinizi kandırıyorsunuz bizi değil :35:

günaydın millet :66::66::66::66::66:

gunaydın kızlar annemle babamı umreye uğurladıkk :(:(:(zor olcak biraz....... hafta sonu p...s denemelerine devam ettim kociişiim çok mutlu azmimi görünce iyi ki seninle evlenmişim dedi..onu mutlu etmek için her gün çalışıyorum ama p..ste kaldım başını hallediyorm 2-3 cm sonra olmuyo ıkınıyorum nefes alıp beriyorum girmiyor .doktor fobim var gitmedim yani ne olduğumu ne olacağımı bilmiyorum ...sizlerin sayesinde bu noktaya geldi hepinize teşekkr ederim bazen sesssizce okudum bazen hırs yaptım bu noktoya geldim..çalışmak yetiyo gerçekten öpyürom herkesii..p...s aşamasında olanlar yada bitirenler tavsiyeleriniz neler arkdşler bu noktada yardım bekliyorum..:74::74:

günaydın meleklerimmmmmmmmmm ben geldim

benı soran yok muuuuuuu:19::19::19:

oy tatlım sen bu aralar girmeye başladın ya artık ondan yazmadım:54:

bebişimmmmm hoşgeldinnnnn nerelerdesin yawww spedy gonzalesim :9: yenen bir sürü arkadaş var yeni gelenler var :nazar: bende bebiş yok ama telebekte her an herşey olabilir :32: anacım biz geliyoz burdayız da sen yoksun sen ne zaman döncen evine :34:

Nazlı gelmes oldu inşallah kötü bi durum yoktur herşey yolundadır ama hiç bu kadar uzun süre uğramamazlık etmezdi :25:
Sera yı bende çok merak ediyorum acaba yendi de kutlamamı yapıyor ama bize haber verirdi mutlaka :17:
Rana buralarda yaw :1:
Bocuss un üyeliği silinmiş sanırım ama gelmediği için otomatikmi silindi yoksa kendimi kapattı anlamadım henüz inşallah yine gelir buralara :24:
Aypar geçen gün on line oldu ama yazmadı sanırım müsait olamıyor bu aralar :30:
Ecrininde misafirleri var çok özledim minnoşumu :27:

Özüm kuduruğu hamişmi ? regl oldumu ? kaynanası pazar gittimi ? :16:
Bu arada yine yenen arkadaşlar sırra kadem bastı uğramaz oldular sözüm meclisten dışarı onlar kendini biliyor :22: hayır madem niyetiniz yok kimseye yardımcı olmayacaksınız burada boş yere bende yenince herkese yardım etcem demeyin kendinizi kandırıyorsunuz bizi değil :35:

günaydın millet :66::66::66::66::66:

günaydın şekerim:71:bocusun üyeliği niye silinmiş yaaa ben çok seviyorum kendisini de yorumlarını da:16:ranayı birkaç gündür göremedim ben de ondan yazdım merak ettiğimden

günaydın kızlar :71:

günaydın cicim :71:

günaydın canım geçmiş olsun annen nasıl oldu

zilli zarife de olur :9::9::9:

günaydın bebişim annen ameliyat olmuş geçen sayfa kaydı soramadım hayırdır ? acil şifalar dilerim :71:

herkesciklereeeee günaydınlarrrrr...iyi haftalar kıslaaaarrr....

günaydın hemşo...p.tesiden nefret ediyommmm çok işim var uykusuzummmmm :94:

günaydın canlarım......ne kaaa özledim sizi anlatamam.....

günaydın naciye :62::62::62::62::62: anam gelmiyosunuzki sayfaya özleyeceniz tabi :16:

günaydın şekerim:71:bocusun üyeliği niye silinmiş yaaa ben çok seviyorum kendisini de yorumlarını da:16:ranayı birkaç gündür göremedim ben de ondan yazdım merak ettiğimden

günaydın balımmmm...ayyy ben finklerken gördüm üyeliği iptal gibiydi ama bi daaa bulaamdım gördüğüm yeri çok gezince kafa kalmıyo bende :48:rana nın netinde problem vardı sanırım msndede düşüp duruyordu belki o sebeptendir gelir bu gün bi ifadesini alırız belkide yorgun düşmüştür :73:

günaydın cicim :71:

günaydın canım geçmiş olsun annen nasıl oldu

zilli zarife de olur :9::9::9:

günaydın bebişim annen ameliyat olmuş geçen sayfa kaydı soramadım hayırdır ? acil şifalar dilerim :71:

günaydın hemşo...p.tesiden nefret ediyommmm çok işim var uykusuzummmmm :94:

günaydın naciye :62::62::62::62::62: anam gelmiyosunuzki sayfaya özleyeceniz tabi :16:

çok sağol venüstenciğim bitanem

Back
X