Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende yapamıyordum ama çalışmadan beklemek sonuç vermiyor tatllı ilk önce deliğini aynada gör incele üşengeçliğimizden olmuyor yokssa ben yaptıysam herkes yapar..şimdi p..s aşamasındayım arkdşlrn desteğiyle yenicem inş..sadece deliği görmemle hevesim geldi sen de dene umarım bir an önce başlarsın zaman geçiyor ben 6.ayındayım keşke önceden başlasaydım diyorum:34:

deliknekadar çok küçük değil mi

doktor parmak egzersizi verdi 2 hafta denedim ve yapamadım...yani başlangıc değil dokunamıyorum bile:( birde hemşireyim yani ben düşünün.hastalara kadın doğum dersinde yaptığım bişey:( ama iş kendine gelince olmuyor çok üzgünüm...ağlıyorum yani şuan dayanamıyorum bebek istiyorum hemde cok...benim ilk gece cok kanamam oldu ardından 2 gün düzenliydi ilişkim ama yırtık oluşmuş ve dikiş atıldı o acıyı tarifleyemem size sonra bunlar geldi zaten başıma:(:(

buakşamcesaretimi toplayıp doktorun verdiği kayganlaştırıcı ile denicem yarın sizinle paylaşıcam
tamam cnm dene ama aklından delik küçük fikrini çıkar ordan bebek çıkıyor netten vajina yaz googla ve görsellerden fotoları incele bak orda p... girerken vajinin aldıgı şekil ve bebek cıkarken aldıgı şekil filan var cnmcm ....
yapamıyorum o kadar doktora gittim ama olmuyor çünkü ben o egzersizleri yapamıyorum yakında cıldırıcam:)çacuğum olsun istiyorum hemde cokkkkkkkkkkkkkkkk
:58:
cnm öncelikle hoşigeldin yapamayacaım diye bişey yok bizde sizin gibiydik ama azmedince oluyor ve yeniliyor cnmcm yeterki hırs yap egz.düzenli yap. şimdi sen aynayla hiç baktınmı inceledinmi cnmcm ?? ne tip dr. gtitin neler uyguladılar?
bende yapamıyordum ama çalışmadan beklemek sonuç vermiyor tatllı ilk önce deliğini aynada gör incele üşengeçliğimizden olmuyor yokssa ben yaptıysam herkes yapar..şimdi p..s aşamasındayım arkdşlrn desteğiyle yenicem inş..sadece deliği görmemle hevesim geldi sen de dene umarım bir an önce başlarsın zaman geçiyor ben 6.ayındayım keşke önceden başlasaydım diyorum:34:

deliknekadar çok küçük değil mi
yukarıda yazdım cnm delik ufak filan deil
bzide öle düşünüyorduk ama egz.esneyince şimdi cup diye kendi giriyor venüsümünde dedği gibi ön sevişme sırasında kadın uyarıldıgında vaji uzayıp esniyor p... almaya hazır hale geliyor gözle bakınca küçük gibi görnmesi normal bebeğin kafasının cıkacagı kadar acık dursa orası koca delik düşünsene her türlü mikropa acık olurdu tabiki kapalı olacak erkeklerde sürekli kal.... gezseydi düşünseeene ne komik olurdu aynı onun gibi işi yokken kapanıyor işi varken açılıyor vajide sen merak etme tatlım...:8::8::8::8:

doktor parmak egzersizi verdi 2 hafta denedim ve yapamadım...yani başlangıc değil dokunamıyorum bile:( birde hemşireyim yani ben düşünün.hastalara kadın doğum dersinde yaptığım bişey:( ama iş kendine gelince olmuyor çok üzgünüm...ağlıyorum yani şuan dayanamıyorum bebek istiyorum hemde cok...benim ilk gece cok kanamam oldu ardından 2 gün düzenliydi ilişkim ama yırtık oluşmuş ve dikiş atıldı o acıyı tarifleyemem size sonra bunlar geldi zaten başıma:(:(

üzülme tatlımmm..hepimizin sorunu aynıydı...hiç üzülme geçicekkk ...dr. doğru telkinleri verdimi bilmiyorumm ama zor kısmı geçmişsinnn gerisi kolay tatlımmm biraz motive olmaya ihtiyacın var..
burda yanlız değilsin bunu hiç unutmaaaa...egz yapmaya karar ver bu yeterlii...gerçekten karar ver ama, çocuğunu düşün olucak ...kendine güven yanlız değilsinnnn...

cnm öncelikle hoşigeldin yapamayacaım diye bişey yok bizde sizin gibiydik ama azmedince oluyor ve yeniliyor cnmcm yeterki hırs yap egz.düzenli yap. şimdi sen aynayla hiç baktınmı inceledinmi cnmcm ?? ne tip dr. gtitin neler uyguladılar?

doktor(cinsel eğitim doktoru-ceyda güvenç) parmak egzersizi verdi 2 hafta denedim ve yapamadım...yani başlangıc değil dokunamıyorum bile:( birde hemşireyim yani ben düşünün.hastalara kadın doğum dersinde yaptığım bişey:( ama iş kendine gelince olmuyor çok üzgünüm...ağlıyorum yani şuan dayanamıyorum bebek istiyorum hemde cok...benim ilk gece cok kanamam oldu ardından 2 gün düzenliydi ilişkim ama yırtık oluşmuş ve dikiş atıldı o acıyı tarifleyemem size sonra bunlar geldi zaten başıma:(:(

cnmcm başına gelenlere üzüldüm ancak yırtıldı falan yazmıssınya onu düzeltirsen seviniriz çünkü egz.yapan ark. sonra yırtılırmı diye endişeye kapılıyor cnmcm ... seninki biyolojik bir sorun cnm ozmaan tedavi oluysan dr. en son ne dedi ilişkiye girmene engel bir durummu var su anda yoksa sadece korktugun içinmi cnmcm

tamam cnm dene ama aklından delik küçük fikrini çıkar ordan bebek çıkıyor netten vajina yaz googla ve görsellerden fotoları incele bak orda p... girerken vajinin aldıgı şekil ve bebek cıkarken aldıgı şekil filan var cnmcm ....

bzide öle düşünüyorduk ama egz.esneyince şimdi cup diye kendi giriyor venüsümünde dedği gibi ön sevişme sırasında kadın uyarıldıgında vaji uzayıp esniyor p... almaya hazır hale geliyor gözle bakınca küçük gibi görnmesi normal bebeğin kafasının cıkacagı kadar acık dursa orası koca delik düşünsene her türlü mikropa acık olurdu tabiki kapalı olacak erkeklerde sürekli kal.... gezseydi düşünseeene ne komik olurdu aynı onun gibi işi yokken kapanıyor işi varken açılıyor vajide sen merak etme tatlım...:8::8::8::8:

beniçokrahatlatıryorsunuz çok teşekkür ederim anlatımınız çok yardım severce
bende bunun bilincindeyimhatta doktor çok küçük diyince ayıpladım onu nasıl yani delik kocaman durumaz sonuçta sadece çektiğim acı beni bu duruma getirdi beni anlıyorsunuzdur

slm kıslarr herkes bomba gb maşallah ben rapor verıyım valla parmakla cok ugrasıyrm ama olmuyr hep p.s denemesi devam biraz giriyr fakat insan tamamı girse anlar dimi..

bende bunun bilincindeyimhatta doktor çok küçük diyince ayıpladım onu nasıl yani delik kocaman durumaz sonuçta sadece çektiğim acı beni bu duruma getirdi beni anlıyorsunuzdur

cnm valla hepımızınkı mınnacık bişey doktorda bana aynayla göstermstı ufacık bı delık görünce asla buraya bısey gıremez dıyrsun ama gıryr yanıı

ıyyyy sokamam ben parmağımı eşimzorla yapsınoda acılı ufffffffffffffff

ozmana cnm şöyle yap ılık duş al . eşin sana masaj yapsın gevşe sonra jeli sık. ön sevişmeyi uzun tutun belinin altına da yastık koy bacaklarını karnına dogru çek ve aç. o poz. vaji iyice açılıyor. nefes alı ver sürekli ve ıkın .. nefes alıp verince vaji açılıyor takıldıgın yerde dur bekle sakinleş yine nefes alıp ver gerçekten ıkınınca ve kendni kasmayınca olacak.

cnmcm başına gelenlere üzüldüm ancak yırtıldı falan yazmıssınya onu düzeltirsen seviniriz çünkü egz.yapan ark. sonra yırtılırmı diye endişeye kapılıyor cnmcm ... seninki biyolojik bir sorun cnm ozmaan tedavi oluysan dr. en son ne dedi ilişkiye girmene engel bir durummu var su anda yoksa sadece korktugun içinmi cnmcm

bu 100 insandan 1 nin başına gelen bir durum cok fazla biyolojik kökenli değil.ayrıca evet yırtıldı yani 3 dikiş atıldı,yalan değil yani ama dediğim gibi herkesin başına gelen bir durum değilmiş...başta 3 hafta cinsellik yasaktı ardındanda denemelerin hepsi hüsranla sonuçlandı bir korku oluştu bende yine yaparsam yine dikiş atılırsa die ardından cinsel eğitim uzmanı bir doktora gittim o da sekonder vajinismus olduğumu söledi...sekonder vajinismus :benim gibi vakalarda,zor doğumlardan sonra meydana gelen bir durum yani....sonrada bir daha hiç başarılı olmadım 5,5 aylık ewliyim...

canım burdaki sayfaları oku, inan çok faydası oluyor sen aynadan bakma egzersizinden önce egzersiz yerine burayı en 1 saat oku hergün,inan bir kaç gün sende de başlıcak bişiler değişmeye, buranın aurasında mı keramet yoksa bu sorunu aşan arkadaşların nefesleri mi kuvvetli anlamadım ama anladığım bişi var burası bu sorun için ideal bir yer

slm kıslarr herkes bomba gb maşallah ben rapor verıyım valla parmakla cok ugrasıyrm ama olmuyr hep p.s denemesi devam biraz giriyr fakat insan tamamı girse anlar dimi..

ben anlamamıştım canım eşime inandım oldu diyince ama tabi vajinin yarısından sonra açılan bi yer var orasını anlaman lazım başardın mı kıs yoksa

ozmana cnm şöyle yap ılık duş al . eşin sana masaj yapsın gevşe sonra jeli sık. ön sevişmeyi uzun tutun belinin altına da yastık koy bacaklarını karnına dogru çek ve aç. o poz. vaji iyice açılıyor. nefes alı ver sürekli ve ıkın .. nefes alıp verince vaji açılıyor takıldıgın yerde dur bekle sakinleş yine nefes alıp ver gerçekten ıkınınca ve kendni kasmayınca olacak.

bir şey öğrenmek istiyorum aynaya baktığımda deliğinüstünde bir et parçası var o beni endişelendiriyor olamamsı gerektiğini düşünüyorum onu aldırmak mı gerekiyor acaba tam deliğin üstünde delik çok aşağıda kalıyor sankigirişin engeli gibi bana acı veren onun yırtılması zaten

cnm hosgeldin. eşin tamamı girince anlar cnmcm hangi poz.yapıyorsunuz?

tabiki anlıyoruz seni cnmcm ama kafandan acıyacak duygusunu sil dr. etkisindede kalmışın bende aynı şeyi yaşadım dedimya dr. banda aynı şeyi söledi diye ama yeneli 2.5 ay oldu bikez egz. dahil p... acı olmadı kızlık gittiğini bile hissetmedim. dr. kalsa acil ameliyat demişti tamamen ticari malesef bu rahatszlık cok kullanılıyor. cnmcm. sen şimdi rahat ol dediklerimi yap. olmazsada üzülme egz.çözücez bunu cnmcm...forumu okudunmu cnm yenen ark. nerden nereye geldiler cogumuz bende dahil aynaylabile bakamıyoduk düşün sen neden yapamayasınki. biraz cesaret.

ben anlamamıştım canım eşime inandım oldu diyince ama tabi vajinin yarısından sonra açılan bi yer var orasını anlaman lazım başardın mı kıs yoksa

yok sanmam da baya bı kısmını alıyrm ama tamamı dgl ayyy cok komıgız bız yaa hadı dıyrm ben anlamıyrm sen nasıl anlamıyrsun dıyrm kocama delüü edıyr benıı ama bı yere kadr gıdyr sonrasında kasılıymr hıssedyrm

Back
X