Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canımm dualarımızdasınnn. :16:

bol şanslar. Rabbim kolaylıklar versin ..

çok güzel haberlerle gelirsin inşallah :71::71:

ben geldim ve yaptım hatta birle yetinmedim 3 kulak çöpünü sardım yaptım git gel yaptım bekledim çevirdim birazcık hissettim hatta ilk başta tuvalet pozisyonunda yaptım nasıl girdi anlamadım bile 3 leyince yastık koydum belime öle yaptım fazlamı git gel yaptım bilmiyorum ama hala orda bişi varmış gibi geliyor :) nedendir acaba? ayy sevinçden kıpkırmızı oldum içimde bişiler oldu bide akıntıyla karışık kırmızı geldi çok az birazcık dinleneyim tekrar yapıcam

kızlar hepinize merhaba
iki gün önce hem mumla denedim hem eşimle ikiside yarıya kadar girdi ama sanki bir duvar var orada devamını getiremedim iki gündür de evde değildim deneyemedim o duvarı nasıl aşacağım
sizde de oldumu benzer şeyler....

aynen b ende de olmuştu o duvar sandığımız şey meğerse kaslarımızmış kastığından ilerisi gelemiyor. ama yavaş yavaş geveşiyor egzersizlerde mesela gitgel yapmaya çalışınca oraya kadar bide sürekli nefes alıp verip ıkınınca açılıo.. ben sürekli rahatım rahatım diyorsum ilerisine açılmaya başlıyordu orda biraz bekleyin devamıda gelecektir mutlaka

ay canım ya iki günüm var ama vajide bi ağrı bi sızı varki, bide adetten önce benim hep egzersizlerim acırdı o yüzden hiçbişe yapmıcam, adet araya girince ara acaba çokmu uzar sence

yok canım merak etme benımde ılkı oldu ıkıncıyı deneyemeden adet olmustum. 2.ye bende tedırgın olmustum ama hıc korktugum gıbı olmadı hem dahada ozlemıs oldugun ıcın ıslaklık daha yogun oluyor ne kadar ıslaklık o kadar kolay ok

ben geldim ve yaptım hatta birle yetinmedim 3 kulak çöpünü sardım yaptım git gel yaptım bekledim çevirdim birazcık hissettim hatta ilk başta tuvalet pozisyonunda yaptım nasıl girdi anlamadım bile 3 leyince yastık koydum belime öle yaptım fazlamı git gel yaptım bilmiyorum ama hala orda bişi varmış gibi geliyor :) nedendir acaba? ayy sevinçden kıpkırmızı oldum içimde bişiler oldu bide akıntıyla karışık kırmızı geldi çok az birazcık dinleneyim tekrar yapıcam

ayyy canımmm çoook sevindiiim süpersiinnn :nazar::nazar::nazar:
:66::66::66:

çok güzel başlamışsınn. ilk olunca o his olması normal geçer merak etme tebri,k ederimm balımm:71:

aynen b ende de olmuştu o duvar sandığımız şey meğerse kaslarımızmış kastığından ilerisi gelemiyor. ama yavaş yavaş geveşiyor egzersizlerde mesela gitgel yapmaya çalışınca oraya kadar bide sürekli nefes alıp verip ıkınınca açılıo.. ben sürekli rahatım rahatım diyorsum ilerisine açılmaya başlıyordu orda biraz bekleyin devamıda gelecektir mutlaka

inşallah
zaten o duvar dediğim şeyi zorlayınca acıdı bende daha da gerildim tabi
teşekkürler.

ay canım ya iki günüm var ama vajide bi ağrı bi sızı varki, bide adetten önce benim hep egzersizlerim acırdı o yüzden hiçbişe yapmıcam, adet araya girince ara acaba çokmu uzar sence

evet adet öncesi hassas olabiliyor vaji.

yok kız ne olacak hemde iki kere yapmışın korkma bi kere olduysa adet sonrasıda devam edersin aynen

evet aynı beni anlatmışsın canım.ben çıkarmıyorum zorlanınca o noktada durabiliyorum.ama sonra kendi kendine çıkıyor zaten.bakalım ne zaman olacak.başaramama gibi bir olasılığım var mı bu kadar emek harcadıktan sonra :59:
canım başarmamak diye bişey yok egz.güven kazanıyoruz cnmcm forumu okuduysan ben hiç başarmayan görmedim ki baştan sona 4000küsür sayfayı okudum ben 3 aya yakındırda burdayım hiç görmedim geri dönüş yok yani başlamış iş bitmiş demektir lütfen tatlım sakin ol. egz. da cok yap.ummadıgın bir andada bakmıssın olacak...
geçenlerde eczaneye ultrason jeli sordum, o eczanelerde olmaz dedi, medikallerde bulunur dedi, aynı şey femolub medical lubricent kayganlaştırıcı jel içinde geçerli mi?birazdan eczaneye gidicem zaten çekiniyorum üstüne bir de alamadan çıkmak istemiyorum
cnm femolubta zor bulunuyor eczanemizde.com adresinden aldık biçok ark.ertesi günde geliyor ister kartla ister nakit kapıda öde güvenli yani ben ordan aldım...
Anofel sendemi egzersizlere başlıycaksın yaaa biride beni dürtsün artık bende başlamak istiyorum :59:
slm cnm genel olarak şöyle bir yazı yazmak istiyorum defalarca her yeni gelen ark. yazdım öncelikle forumu okumanızı tavsiye ediyorum ama görüyorumki kimse okumuyor sürekli aynı sorular soruluyor. forumu okuyan ark. hemen azmedip egz.başlayıp yendiğini gözlemledim inanki benimde öyle oldu ... yanlış anlama sen okumadın demiyorum ama genel anlamda durum bu. çünkü forumda harika şeyler paylaşılıyor. ama bakıyorumki herkes okumadan hemen aynı sorular soruluyor bu da beni üzüyor açıkçası çünkü olkursanız motive olursunuz tüm yöntemler anlatılıyor. acırmı diye sürekli soruluyor allah aşkına 124 kişi yendi hepsinin hikayesi var hepside aynayla bakamıyordu. bizlerde aynı şeyleri aştık ve başardık sizin ne eksiğiniz var sizdeki de vaji bizdeki de kızıyorum çünkü ben 3.5 yıl boşuna çektim . kızıyorum çünkü siz ben gibi olmayın diye. kızıyorum çünkü motive olun. sirkelenin diye. kızıyorum çünkü bu salakça fikirleri beynimize sokan insanlara kızıyorum ve bunca yıl inandık... arkadaşlar kiminiz beni anlıyacak kiminiz belki bana kızacaksınız yendi kenidisi ondan böyle rahat konuşuyor diyeceksiniz ama öyle değil ben yazmaktan üşenmem burdaki eski ark. beni tanır defalarca da yazarım ama . bişeyleri anlamanız için forumu hikayelerimizi okumanız lazımki azim ve cesaret gelsin lütfen ama lütfen okuyun ve %100 çözümü olan bişey için boşa saniye geçirmeyin evet okadar basitmişki saniye diyorum her geçirdiğiniz bir saniyeye yazık yemin ederimki sivrisinek sokması bile daha acıtır insanın canını hepsi boş acı falan yok heleki egz. yapanlar biz vajililer diger insanlardan daha sanslıyız onlar ne oldugunu bilmdeden yapmış biz öyle değiliz biran önce egz.başlayın yok ben parmak yapamam yok ben igrenirim yok acır. bunlar hep vaji hsatalıgının oyunu eger egz.başlamassanız üzgünüm ama belki 10 yıl belki ömür boyu ilişkiye giremiyeceksiniz sonra herkes başlıycak çocuk niye yok diye içinden çıkılmaz hallere girmeden eşinizi seviyorsanız. öncelik egz. olsun bir haftada yenenler var onlar sizce korkmuyormuydu hayır kafalarına koydular ve yaptılar ... yine söylüyorum belki bu yazdıklarıma çogunuz tepki gösterceksiniz ama olsun ben yazıcam inş. akıllanıp biran önce başlarsınız lütfen ark. yenince haklıymısın kelebek diyeceksiniz ...
ee iki kez oldu yeter canım çıktı kızıııım, hamlamışım yapacam die yırttım kedimi bacaklarım tutmuyo yav
cnm bende hamlamıstım normal 1 kaç güne bişey kalmaz sonra bidaha olmuyor zati ....:9::9::9::9:
herkese iyi akşamlar nasılsınızzzzzz
ii tatlım sen nasılsın bebiş nasıl cnmcm
kızlar hepinize merhaba
iki gün önce hem mumla denedim hem eşimle ikiside yarıya kadar girdi ama sanki bir duvar var orada devamını getiremedim iki gündür de evde değildim deneyemedim o duvarı nasıl aşacağım
sizde de oldumu benzer şeyler....
cnm yukarıda uzunca bir yazı yazdım lütfen oku...

canlarım bıkac gun fazla gıremıcem yazılı okuyorum okumayınca benım kuzular mızmızlanıyorlar ondan kusura bakmayın hepınızı opuyorum:54:

ayyy canımmm çoook sevindiiim süpersiinnn :nazar::nazar::nazar:
:66::66::66:

çok güzel başlamışsınn. ilk olunca o his olması normal geçer merak etme tebri,k ederimm balımm:71:

çok tşk ederim iyimi gerçekten şimdi hangi aşamaya geçeyim kulak çöpüyle yine yapım arkasından neyle devam edicem küçük mummu alayım bide pürüzsüz olması için eldivenmi geçircem

merhabaaaa arkadaşlar bayadır nete giremiyodum hayattan sıkılmıştım offfff egzersiz egzersiz bi yap bi bırak iş güç derkennnn olduuuuuuuuuu:64::64::))) pazar günü yaptık darısı tüm vajililere inş. herkes yener şu illeti

Back
X