Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahan da ondan istiyom öyle bi yeğenim olsun:emir_bebek:siparişi verdim gerisi size kalmış artık:9::9:

siparişi aldım fabrika seri üretime geçer geçmez başlayacaz çalışmalara :9::9::9:

kıslarrrrr hemen yazıp çıkmak zorundayımmm şimdi başıma gelebilirlerrrr ....anlatıcak çokkk şeylerim varrrrr.......regl olmadım 3 haftalık hamileymişim...........

ayyyyyyy inanmıyorummmmmmm kızzzzz kuduruk naciyeeeee nasıl yakaladın bebişi....allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin vajiyi yendikten sonra olsa daha iyi olurdu ama yapcak bişey yok takdiri ilahi :nazar:

liste çokmu doğru olmuş :) 1aşamadakiler daha çalışkan :17:

fırından çıkabilseler dahada başarılı olacaklar gibime geliyor
:8:

Merhaba kızlar, nasılsınız?

merhaba derinimmmm iiiim ben sen nasılsın bebişim ? bittimi sınavlar yoksun ne zamandır ?

herkese selamlar..
kızlar nasılsınız? ne var ne yok??
benim güzel haberlerim var, dün gece nihayet pe.. hepsini alabildim :) ama hiç hareket ettiremedim..
orda baskı ve sıkışma hissettim. sizin de böyle mi olmuştu??
gel git yapamadık ilişki de olmadı ama hepsi girdi.. şimdi tekrar olmaz diye korkuyorum. bide reglim başlıycak. eğer bugün başlamazsa bu gece tekrar deniycez..
bana azıcık tavsiye verin kızlar.. şimdi ne yapmam lazım??

oyyyyyyyyy spedyyyyyy gonzalesimmmmmmmm çok sevindimmmmmmmm 1 kere olmuş bi daha olur merak etme tebrik ederimmmmmm canım benim :71::71::71::71::71::64::64::64::64::62::62::62::62:

cnm sen olayı halletmişsin aslında. regl olmazsan bu gün mutlaka dene derim. jeli bol kullan. olmucak mı acaba diye düşünme. p... girince kendini rahatlat, nefes al ver. eşini sen yönlendir hareketlenmesi için. ama hemen çıkarma, git gel olmasa bile mümkün olduğunca kalsın p... içerde. sonra illaki olucak gerisi de. sadece olmucak mı diye düşünme yeter. :9::9:

meraba canım iyiyiz sen nasılsın yoktun epeydir herşey yolundadır inşallah

ooooo canım başarmışsın işte daha ne istiyosun ilk olduğunda biz de gelgit yapamadıkki önemli olan hepsi girmiş.zaten gelgit hemen olmuyo zamanla olucak bişey.çoooook sevindim canım sen haketmiştin bunu.bi daha olmuycak diye düşünme sakın sen de biliyosun olucağını zaten.onu düşünme sen şimdi başarının tadını çıkar tatlım:66::65::65::65:
:64::64::64::64::64::64::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92:

cnm benim cok sevindim baskı normal zamanla geçiyor cnm bide sırtüstü yat bacaklarını karnına dogru çek ozaman vaji iyice acılıyor ve baskı olmuyor olalalaaaaaa regli gerginliğinden de baskı olmustur gitgel zamanla olcak bebişim ayyyyyyyyy cokkk sevindim mübarek yerde yendin allahım sana şükürler olsun buarada özümde hamiş miş :))))))) darısı bize hadi kızlar halaya :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

TATLIM KORKMA GERİSİ GELİR ARTIK TEBRİK EDERİM AYYYYYYYYYYY ÇOKS EVİNDİM :nazar::nazar: ALLAH BAŞKA SIKINTI GÖSTERMESİN OLA OLA :74::74::74::74::74::74::74::74:

canım tebrıkler . bir kere oldusya devamı gelır canım korkma hıc. :64::64::64::64::64::64::64:

teşekkür ederim canlarım ama ben şaşkınım şimdi benim oldu mu yani??
ben hiçbişey anlamadım ki :26::26::26:
ben kendimi başarmış gibi göremiyorum. daha ilişkiyi yaşayamadık. bende birçok arkadaşım gibi sonuna kadar ilişkiyi yaşamak istiyorum. sonra içim rahatlıycak oldu diycem.
şimdiden sevineyimmi yani? :26::26::26:
bide ben tekrar girmicek diye çok korkuyorum yaa :(

herkese selamlar..
kızlar nasılsınız? ne var ne yok??
benim güzel haberlerim var, dün gece nihayet pe.. hepsini alabildim :) ama hiç hareket ettiremedim..
orda baskı ve sıkışma hissettim. sizin de böyle mi olmuştu??
gel git yapamadık ilişki de olmadı ama hepsi girdi.. şimdi tekrar olmaz diye korkuyorum. bide reglim başlıycak. eğer bugün başlamazsa bu gece tekrar deniycez..
bana azıcık tavsiye verin kızlar.. şimdi ne yapmam lazım??
yenen arkadaşların hiçbiri sanırım ilk defada git gel yapmamıştır o zamanla olacak akşam kesinlikle yine dene bence
sağol canım ama başaramadım ki daha ben :59::59::59:
sadece hepsi girdi ama devamını getiremedim.. kendimi rahat bırakamadığım için orda sıkışıklık hissettim ve eşime geri çıkarttırdım. bide böyle bir hisse alışık olmadığımız için sanırım çok acayip hissettim kendimi. aa bu arada benden kırmızı gelmedi. en korktuğum üstüne birsürü senaryo yazdığım şey olmadı. ve olmıycak büyük ihtimalle :))
ya inşallah reglim bir süre daha başlamaz da devamını getirebilirim..
tabi dua ettim canım, burdaki bütün arkadaşlarımız için dua ettim..inşallah sen, ben bütün arkadaşlarımız en kısa zamanda kurtuluruz bu dertten..
yaaa başarmışsın sen neden bu başaranlar inanamıyo :5: ama böyle bişey galiba kim başardıysa ya olmadı galiba diye yazıyo bi daha olur mu acaba diye yazıyo sen bu gece kesinlikle boş geçme :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

inşallah bizlerde senin gibi başarabiliriz
sen yokken burda arkadaşların dilinden düşmedin canım ben yeniyim ama hep senden bahsettiler sen haketmişsin sen bunu çoktan..........
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::46::46::46::46::46::46::46::46:

tatlım ben seni bu işi bitirmiş olarak görüyorum. baksana hepsini alabilmişsin maşallah. kasmanın sebebide her zaman dile getirdiğin kırmızı olayı. bak bi kere girdi bi dahakine daha rahat gireceğine inanıyorum. hem artık daha rahat olursun kırmızı gelmnediğini gördün sonuçta :) bende sana kendimden bahsedeyim azıcık. sen yokken bende kulak çubuğu denedim girdiğinde şok oldum bi kaç gün sonra dudak kaleminide denedim oda oldu araya regl girmişti. bakalım bugün ne yapcam ama inşallah egzersizlerle bende pe...... içime alabildiğim günleri görürüm.

kız süslü kokona kuaförden çıkmazsın,egsersizlerini dudak kalemiyle yaparsın başardığın zaman ne yapıcaksın çok merak ediyorum valla:12:sen de görüceksin tabi ki o günleri bak reglin de bitmiş hiç vakit kaybetmeden başla egsersizlere canım kaldığın yerden tam gaz devam:10:

kız süslü kokona kuaförden çıkmazsın,egsersizlerini dudak kalemiyle yaparsın başardığın zaman ne yapıcaksın çok merak ediyorum valla:12:sen de görüceksin tabi ki o günleri bak reglin de bitmiş hiç vakit kaybetmeden başla egsersizlere canım kaldığın yerden tam gaz devam:10:

hemşom bu başarınca dudak kalemiyle vajiyi boyamaya kalkarsa hiç şaşırmam :13:

ben kendimi başarmış gibi göremiyorum. daha ilişkiyi yaşayamadık. bende birçok arkadaşım gibi sonuna kadar ilişkiyi yaşamak istiyorum. sonra içim rahatlıycak oldu diycem.

çıkar o düşünceyi kafandaaaann :) bi kere olmuş bidaha da olucakkk. git gel de olucak, he bişey olucak işte :)):9::9::9::8::8::8::8:

Ben hiçbişey anlamadım ki :26::26::26:
Ben kendimi başarmış gibi göremiyorum. Daha ilişkiyi yaşayamadık. Bende birçok arkadaşım gibi sonuna kadar ilişkiyi yaşamak istiyorum. Sonra içim rahatlıycak oldu diycem.
Bide ben tekrar girmicek diye çok korkuyorum yaa :(

tatlım ilkinde bende aynısını hissettim ama bitti tatlım kolay olduğu için ianamıyoruz gerçekten bitanem

sevin tabi bebişim sen hala şoktasın bence ben hala inanamıyorum çok normal kaç aydır bekliyoruz olunca da inanamıyoruz tabi.hem bi daha olmuycak deme yaw sen kıdemlisin burda tabi ki olucak bi daha.hemen ilişki moduna girilmiyo tabi tatlım onun da zamanı var bugün hepsini alırsın yarın içinde oynatmaya başlarsın sonra gelgitler falan al sana ilişki:9:sen başarmışsın da haberin yok şekerim:65:

off bi kurtulamadık şu sancılardan ya evlenince geçer dediler geçmedi,şimdi doğum yapınca geçer diyolar ama inanmıyorum artık:19:benim de ilk günü çok kötü geçiyo herşeyi denedim ama bi fayda etmedi Allah kolaylık versin bayanlara valla kadın olmaz çok zor

Aynen öyle canım, sözde evlenince geçiyordu :(

Venüsüm iyiyim canım, sınavlar yok şimdilik 3 hafta sonra başlıyor, ama dersler baya yoğun, program da kötü :(

pandoo'cum çok tebrik ederim canım, Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

hemşom bu başarınca dudak kalemiyle vajiyi boyamaya kalkarsa hiç şaşırmam :13:

kızlar allah iyiliğinizi versin şuan evde deli gibi kahkaha ata ata gülüyorum. haklısınız valla geçenlerde gözüme dudak kaleminden sonra max faktörün maskaraları varya hani ince olarak başlıo ortaya doğru kalınlaşıyo onuda denicem. allık fırçasınıda denicem diodum kociş gülmekten çatlamıştı.:1::1::1::1::1::1:

valla beklenir bu kokoştan fönsüz makyajsız başarmam abiii mümkünatı yok:37:getirin kuaförü ayağıma hemencik başarayım:60::60:

ahhhh bi yeneyim şu durumu ne fönler bozdurcam kocişe :1::1::1::1:bu arada 4 nisanda sınavlar başlıo okulum şehir dışında hızlanmam lazımmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10:kızlar dua edin banaaa vizeler öncesi halledeyim şu işi:92::92::92:

yenen arkadaşların hiçbiri sanırım ilk defada git gel yapmamıştır o zamanla olacak akşam kesinlikle yine dene bence

yaaa başarmışsın sen neden bu başaranlar inanamıyo :5: ama böyle bişey galiba kim başardıysa ya olmadı galiba diye yazıyo bi daha olur mu acaba diye yazıyo sen bu gece kesinlikle boş geçme :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

inşallah bizlerde senin gibi başarabiliriz
sen yokken burda arkadaşların dilinden düşmedin canım ben yeniyim ama hep senden bahsettiler sen haketmişsin sen bunu çoktan..........
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::46::46::46::46::46::46::46::46:

sağol canım vallahi inanamıyorum.bakalım tekrar deneyebilirsek tekrar olduğunda inanıcam :)
sağolsunlar canım arkadaşlarım benim, bende onları çok seviyorum..
Rabbim hepimize kurtulmayı nasip etsin arkadaşım. Allah yardımcımız olsun..

çıkar o düşünceyi kafandaaaann :) bi kere olmuş bidaha da olucakkk. git gel de olucak, he bişey olucak işte :)):9::9::9::8::8::8::8:

ya inşallah olur gerçekten, teşekkür ederim canım..

tatlım ilkinde bende aynısını hissettim ama bitti tatlım kolay olduğu için ianamıyoruz gerçekten bitanem

gerçekten belki de o yüzden inanamıyoruz. senin nasıl oldu canım? sonrasında bir problem çıkmadı inşallah. tekrar denediğinde ayni şekilde içeri alabildin mi?

sevin tabi bebişim sen hala şoktasın bence ben hala inanamıyorum çok normal kaç aydır bekliyoruz olunca da inanamıyoruz tabi.hem bi daha olmuycak deme yaw sen kıdemlisin burda tabi ki olucak bi daha.hemen ilişki moduna girilmiyo tabi tatlım onun da zamanı var bugün hepsini alırsın yarın içinde oynatmaya başlarsın sonra gelgitler falan al sana ilişki:9:sen başarmışsın da haberin yok şekerim:65:

sağol canım benim vallahi şoktayım. ben kendi kendime başardım bile diyemiyorum. ancak gelgitli bir ilişki yaşadıktan sonra herşey normal diycem kendime :)
inşallah devamı da kolaylıkla gelir canım ya çok sağol. Allah yardımcımız olsun hepimizin..

kızlar allah iyiliğinizi versin şuan evde deli gibi kahkaha ata ata gülüyorum. haklısınız valla geçenlerde gözüme dudak kaleminden sonra max faktörün maskaraları varya hani ince olarak başlıo ortaya doğru kalınlaşıyo onuda denicem. allık fırçasınıda denicem diodum kociş gülmekten çatlamıştı.:1::1::1::1::1::1:

boşa konuşmuyoruz bebişim biz tabiri caizse malımızı tanıyoruz:9::9::9:dene anacım sen dene hepsini geçir vajiden ama arada onu da götür kuaföre çok alıngan çok hassas biliyosun:60:

Back
X