Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktor bana majezik vermişti ama hiç bi işe yaramadı canım ama kekik çayını mutlaka deniycem sağol tatlım:71:

Canım kekik çayı içemiyorum ben midemi kaldırıyor...
Ama papatya çayını içerim...
Teşekkürler...

ŞİFA OLSUN.

not: kekik çay gibi demlenirse tadı güzel olur. kaynatırsan acı olur derin.içine limon damlatırsanda tadı hafifler.

kızlar bende bu ara kocişe karşı ilgi kalmadı bunalımdan zevk mevk yok varmı öle bildiğiniz bi ilaç alım diyorum belki vajiyi yenmeyede yardımcı olur ayy ne bilim işte avutuyorum kendimi çok moralim bozuk ya :84::84::84::84:

off bi kurtulamadık şu sancılardan ya evlenince geçer dediler geçmedi,şimdi doğum yapınca geçer diyolar ama inanmıyorum artık:19:benim de ilk günü çok kötü geçiyo herşeyi denedim ama bi fayda etmedi Allah kolaylık versin bayanlara valla kadın olmaz çok zor

ADET SANCSI ÇEKEN ARKADAŞLARIM DİKKAT !

ADET OLACAĞINIZ DÖNEM YAKLAŞINCA HERGÜN KEKİK ÇAYI İÇİN VE ADET DÖNEMİNDE DEVAM EDİN. SIFIR SANCI.
ADA ÇAYI
PAPATYA ÇAYI
bende en tesirli olan kekik çayıydı . Birde adetin ilk günü bir majezik yuttum mu bomba gibi oluyorum. sancı mancı kalmıyor.
inşallah sizde de işe yarar.
:40:

doktor bana majezik vermişti ama hiç bi işe yaramadı canım ama kekik çayını mutlaka deniycem sağol tatlım:71:

Canım kekik çayı içemiyorum ben midemi kaldırıyor...
Ama papatya çayını içerim...
Teşekkürler...

normal çay dışında hiçbirini içemiyorum ben :25: nerdeyse her ay iğne vuruluyorum acilde patronlar bile anlıyo artık çizelgemi biliyolar nerdeyse :26:

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
:emir_bebek:
2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
3- Bahar07
:49:
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu :49:
5- G_y :49:
6- Zerr :49:
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
8- Yasmin3561 :49:
Erkek
9- Füsuncuk
10- Narcicegi16 :49:
11- Bocuss
12- Selmatem :49:
13- Ada_439
14- Nazlı1982
:49: 01/10/2011
15- Elisaist
:49: 19/10/2011
16- Gulcn :49:
17- Gülcel
18- Yaseminimmm
:49: 30/09/2011
19-
İzmit_1982 :49:
20- Sevcihan :49:
21- Zehranurum :emir_bebek:Erkek

18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
:71:

biz ne zman bu listede olucaz acaba...? :59:

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
Erkek
9- Füsuncuk
11- Bocuss
13- Ada_439
14- Nazlı1982
15- Elisaist
17- Gülcel
18- Yaseminimmm
19-
22- Ozum34

19 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

gece raporumu bekliyorum nazlı, ben iki parmak aşamasındayım dün çalıştım gene, tek parmağı kendime artık çok rahat yapıyorum ama eşimin parmağının hepsini alamıyorum henüz bir kere tam alabildim ah onu da rahat rahat bi alabilsem, bir de aklıma takılan bişi var millet uyansın sorucam

slm canım dün 3 te kaldım işte bugünde grip oldum ama yine tekrarlıycam birazcık kendimi toparlayayım kalkıcam.dışarıda çıkamadım eldiven ve jel alıcaktım artık evde olan aparatlarla devam edicem bugün evde pre.... var ama parmağa bol gelmezmi bide kayganlaştırıcılı bi tuaf geliyor elime artık bi şekilde egzersize devam bugünde inş.sende 2 parmağa geçmişindir.

kızlar bende bu ara kocişe karşı ilgi kalmadı bunalımdan zevk mevk yok varmı öle bildiğiniz bi ilaç alım diyorum belki vajiyi yenmeyede yardımcı olur ayy ne bilim işte avutuyorum kendimi çok moralim bozuk ya :84::84::84::84:

bulursan banada özelden mesaj at anacım
önce vaji gitti şimdide arzularım :2::5::14:
deli olcam deli
ben aşkımı çok seviyorum ama onu memnun edemiyorum. herşeyini zevkle yapıyorum ama iş vajide tıkanıyor. Allah yardımcımız olsun. Allah derman versin bizlere.

deli olcam deli
ben aşkımı çok seviyorum ama onu memnun edemiyorum. herşeyini zevkle yapıyorum ama iş vajide tıkanıyor. Allah yardımcımız olsun. Allah derman versin bizlere.

aynen bende eşimin her işini zevkle yapıyorum tek kusurum vajide oraya gelince tıkanıp kalıyoruz.martım sen egzersiz yapıyormusun?hangi aşamadasın?

aynen bende eşimin her işini zevkle yapıyorum tek kusurum vajide oraya gelince tıkanıp kalıyoruz.martım sen egzersiz yapıyormusun?hangi aşamadasın?

vaji anatomisini yanlış bildiğimden egzersizleride yanlış yapıyormuşum. bugün öğrendim.
henüz yeni başlayacağım. kulak çabuğu diyorlar fakat ben ofiste suluboya fırçası buldum. sapıda uzun onunla deneyim diyorum.
Ya bir mucize olsada bu gece bir azgınlık gelse bana ve kocişle şu işi başarsam :86::86::86:

vaji anatomisini yanlış bildiğimden egzersizleride yanlış yapıyormuşum. bugün öğrendim.
henüz yeni başlayacağım. kulak çabuğu diyorlar fakat ben ofiste suluboya fırçası buldum. sapıda uzun onunla deneyim diyorum.
Ya bir mucize olsada bu gece bir azgınlık gelse bana ve kocişle şu işi başarsam :86::86::86:

bende dün başladım 1 kulak çöpünden başladım birden 3 e geçtim bakalım bugün onları tekrarlayıp kalem varsa evde düz onu deneyeceğim.bende bir heves gelsede yapsam diye bakıyorum valla geçen gece pek bi hevesliydim ama daha ilk şeyde koçiş gitti sonrada hevesi kalmadı onun heves gidince bendede kalmadı.bende dün başladım bakalım inş.bir an önce biter kurtulurum.yeni başlayanlar birbirimizden haberdar olalım gaza getirelim sağolsun buradaki melekler çok yardımcı oluyor.

bende dün başladım 1 kulak çöpünden başladım birden 3 e geçtim bakalım bugün onları tekrarlayıp kalem varsa evde düz onu deneyeceğim.bende bir heves gelsede yapsam diye bakıyorum valla geçen gece pek bi hevesliydim ama daha ilk şeyde koçiş gitti sonrada hevesi kalmadı onun heves gidince bendede kalmadı.bende dün başladım bakalım inş.bir an önce biter kurtulurum.yeni başlayanlar birbirimizden haberdar olalım gaza getirelim sağolsun buradaki melekler çok yardımcı oluyor.

aynen tatlım birbirimize yardımcı olalım bende kulak çubuklarıyla eğzersiz yapıorum 2 taneyle yapıorum bu akşam 3 denicem hafta sonuna kadarda mumla deneme yapıcam inşallah yeneriz bu hastalığı ya çocuk istiyorum ben yaaaaaaa:84::84::84:

kızlar isteksizlik normal vajide olunca akıl konsantre olunmuyor ama yenince herşey normale dönüyor bizlerdede oldu ayrıca femolub jel öenrmiştikya o istek artırıyor ondan kullnaırısnız merak etmeyin vajiyi yenin hepsi rayına oturuyor canlarım...
deli olcam deli

aynen tatlım birbirimize yardımcı olalım bende kulak çubuklarıyla eğzersiz yapıorum 2 taneyle yapıorum bu akşam 3 denicem hafta sonuna kadarda mumla deneme yapıcam inşallah yeneriz bu hastalığı ya çocuk istiyorum ben yaaaaaaa:84::84::84:

kuzucum bak ne güzel egzersizleri yapmaya başlamışınn kendini başardın sayy tatlımm.en zor kısmı atlatmışınn.böle devam ett başarıda bebişte yakın inşallahh:71:

1 le rahatsan hemen geç canım zaten 1 le yaparken açılmış oluyor ben 1 taneyle 5 dk falan yaptım baktım rahat hemen 3 ledim.bugünde onları tekrarlayıp hemen ardından kaleme geçicem yada kulak çöpünü 4 leyeceğim.artık hangisi rahat olursa nefeslerde zorlanıyorum panik yapıp nefs almayı unutuyorum ama şunu keşfettim ıkınınca açılıyor kendiliğinden giriyor.

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre
Erkek
9- Füsuncuk
11- Bocuss
13- Ada_439
14- Nazlı1982
15- Elisaist
17- Gülcel
18- Yaseminimmm
19-

18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

benimde bebegim dogdu arkadaşlar 7aylıkşimdi vede çok yaramaz:nazar::emir_bebek:

Back
X