Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yokkkkk cnmmmm nerdeeeeee....vajiyi yendimmmmm daha yeni , keşke olsammmm tatlımmmm

geçmiş olsunnn tatlımmm bende vajiyle ilgili sandımmmm...tüp bebek artıkkk çok başarılı sonuçlar

veriyorrrr ...allah gönlüne göre versinnnn inş...hemencikkkk bebişin hatta bebişlerin olabilirrrr....

gülse hanım tebrik ederim negüzel yenmişsiniz darısı başıma.bişey soracağım.yendikten sonra birlikte olurken afedersiniz p...sin ne kadarını almamız gerekiyor sade baş kısmı yeterlimi yarıya kadar mı...düzgün bir birleşme için ne kadar ilerlemek gerekiyor?

gülsecim bişi sorucam ben şimdi kaleme bi kat pamuk sardım yaptım.yarın onu tekrarlayacağım ama kalemin başkısmından başalayıp sona doğru pamuğu kalınlaştırsam git gide kalın olsa sence iyi olurmu?kalemi sonuna kadar sokarım en azından aşama aşama girer ve açılması daha iyi olur diye düşünüyorum.

gerçi nası rahat etçeksen öyle yap tatlım ama...bence hepsi aynı olsunnn p.....e geçince zorlanmazsın diye
düşünüyorummm ama tüm bunların en önemli amacı senin oraya bir şeyi kabul edebilmendir...
bi fark yok ama eşit olursa gerçeğe daha yakın olmaz mı? aparatlar hep öle ...
kıssss maşalllaaaaaaaaahhhhh sana tütüüüüttttüüüüüüü yafffffyuuuuummmm bravooooo yaaaa

venüsüm sanada sorayım ben kaleme pamuk sarıp yaptım ya o kaleme pamuğu inceden kalına doğru sarsam ve yavaş yavaş sonuna kadar alsam nasıl olur birden yol almış olurmuyum?hani en azından genişliğe alışır diye düşündüm.

yokkkkk cnmmmm nerdeeeeee....vajiyi yendimmmmm daha yeni , keşke olsammmm tatlımmmm

geçmiş olsunnn tatlımmm bende vajiyle ilgili sandımmmm...tüp bebek artıkkk çok başarılı sonuçlar

veriyorrrr ...allah gönlüne göre versinnnn inş...hemencikkkk bebişin hatta bebişlerin olabilirrrr....

Amin inşallah olsun eşinde problem yoksa kısa zamanda olur hem yenmişsin azıcık tadını çıkar ayrıca hayırlı olsun canım

gerçi nası rahat etçeksen öyle yap tatlım ama...bence hepsi aynı olsunnn p.....e geçince zorlanmazsın diye
düşünüyorummm ama tüm bunların en önemli amacı senin oraya bir şeyi kabul edebilmendir...
bi fark yok ama eşit olursa gerçeğe daha yakın olmaz mı? aparatlar hep öle ...
kıssss maşalllaaaaaaaaahhhhh sana tütüüüüttttüüüüüüü yafffffyuuuuummmm bravooooo yaaaa

sağolasın gülsecim ya valla bende kendime şaşıyorum kalem birazcık korkutucu gelmişti ama o hepsinden kolay girdi anlamadım bile sonuna kadar soktum bide artık hep kalem çalışcam kulak çöpü kısa kalıyor yetmiyor vajiye :9::9::9:

gülse hanım tebrik ederim negüzel yenmişsiniz darısı başıma.bişey soracağım.yendikten sonra birlikte olurken afedersiniz p...sin ne kadarını almamız gerekiyor sade baş kısmı yeterlimi yarıya kadar mı...düzgün bir birleşme için ne kadar ilerlemek gerekiyor?

saolllll cnm benimmmm ....ben kendimden örnek veriyimmm ben ilkin hepsini aldımmm ama git gel
hemen yapamadımmm sonraki denemelerde oda oldu şükürrr.....en sağlıklısı rahat olduğumuzda oluyor
zati o zaman o gideceği yeri biliyooo..ama ilklerde ne kadar girdi girdimiki yok bu olmadı derken
insan heyecanlanıyooo işteee...o da gayet normalll...:1:

sağolasın gülsecim ya valla bende kendime şaşıyorum kalem birazcık korkutucu gelmişti ama o hepsinden kolay girdi anlamadım bile sonuna kadar soktum bide artık hep kalem çalışcam kulak çöpü kısa kalıyor yetmiyor vajiye :9::9::9:

vaşşşş kısımmmm beeeee...süpersiniz ne diyim sizlere allah nazarlardan korusunnnnn...

çok seviniyorummmmmmmm böyle olun caaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

ya canım gittim ama bir işime yaramadı bende kendim halletmeye çalışıyorum sen nasılsın

olsun sende aparatlarda var bırakma sakın tamam mı ben ara verdim misafirim var o zaman yapamıyorum da adet olmak üzereyim acırda iyice korkarım diyede üstüne gitmedim ama öncesinde beyaz mum ve p.... denedim yarısına kadar oldu bende herkesin bahsettiği o duvara tosladım inşallah olacak sen ne durumdasın

olsun sende aparatlarda var bırakma sakın tamam mı ben ara verdim misafirim var o zaman yapamıyorum da adet olmak üzereyim acırda iyice korkarım diyede üstüne gitmedim ama öncesinde beyaz mum ve p.... denedim yarısına kadar oldu bende herkesin bahsettiği o duvara tosladım inşallah olacak sen ne durumdasın

doktor bana 4 aparat vermişti ilk 3 ü sorunsuz hala 4 aparatı asla alamıyorum nedendir bilmiyorum

sağolasın venüstencim :61: inşlaallah haftasonuna çifter çifter halaylar çekilir burada o kadar çok istiyorum ki herkes yensin koçişlerimizin ve bizlerin yüzü gülsün :61:

olur olur bebişimmmm hiç merak etme ilerde bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksınız :62::61:

venusten simdi yatiyorum gribim cok oksuruyorum esimde yemek hazırlıyo sagolsun bu gece p...s denemesi yapmak istiyordum oncesinde mum yaparim diye dusunmustum ama ben aparat deneyemiycem galiba aparat hic yapmadim simdiye kadar kendi 2 parmagim ve es 2 parmagiyla cok rahatim yine de mum yapmam sart mi itici geliyo ne yapayim sence...? Bide p....si 2cm kadar alabiliyodum...

ooooo balım senin iş bitmiş ben 2 parmak ve makas yaptım sonra 1 eş parmağı yaptım doktor 2 eş parmağı yapıp p...se geçin dedi biz eve geldik denedik oldu şok oldum ama biz egsersiz yapıyorus diye başladık şok oldum olunca hazır hissediyosan kendini yap derim olmazsada hiç üzülme 2 eş parmağı yap he bu arada ben kendi 2 parmağımı p...si alacağım posiyonda alttan yukarı doğru yapıp p...se geçmiştim istersen sende o şekilde dene birde çiş yaparmış gibi oturup git gel yapıyosan çok daha raha olur p...s denemeniz...bu aşamadan sonra benim gözümde başardın sen bebişimmm :54:

bende neden oluyor :(((((((((((:25:

canım kastığın için oluyor ben yeneli 1 yıl olcak kastığım zaman bazen kötü bi gün geçirmiş oluyorum farketmeden kasıyorum anam diyom noluyo 10 yıllık evlide olsan kasınca acı hissedersin psikolojik tamamen canım :21:

venüsüm sanada sorayım ben kaleme pamuk sarıp yaptım ya o kaleme pamuğu inceden kalına doğru sarsam ve yavaş yavaş sonuna kadar alsam nasıl olur birden yol almış olurmuyum?hani en azından genişliğe alışır diye düşündüm.

tabiki olur bebişim neden olmasın... bak böyle düşünün yeni keşifler yapın deneyin her yola başvurun kendinize güvenin çok daha rahat gececk herşey :66:

aylinim 4. aparatta sorun ne peki kasıyormusun ? gözündemi büyüyo ? 4. aparat p...s büyüklüğündemi ? hiç aparat görmedim bilmiyorum boyutlarını ondan sordum :44:

sanırım kasma var 4.aparat penis büyüklüğünde hemen hemen ay utandım şimdiiii kaç haftadır aynı yerde takıldım kaldımm

saolllll cnm benimmmm ....ben kendimden örnek veriyimmm ben ilkin hepsini aldımmm ama git gel
hemen yapamadımmm sonraki denemelerde oda oldu şükürrr.....en sağlıklısı rahat olduğumuzda oluyor
zati o zaman o gideceği yeri biliyooo..ama ilklerde ne kadar girdi girdimiki yok bu olmadı derken
insan heyecanlanıyooo işteee...o da gayet normalll...:1:

negüzel yaa çok sevindim sizin adınıza...peki egzersizler bitip p...sle denemeye geçince hangi pozisyonu öneriyorsunuz.yüzyüzemi yoksabizlerin üstte olduğumu arkamız dönükkenmi herkes birşey söylüyor.en uygunu hangisi acabaa?

doktor bana 4 aparat vermişti ilk 3 ü sorunsuz hala 4 aparatı asla alamıyorum nedendir bilmiyorum

ben başarılı olamadığım için karışmak istemem ama p... geçsene eşinde destek verirse sanki daha kolay olabilir gibi ama birde aparat büyükse gözünde korkuyordur daha küçüğü ile devam etsen hiç bırakmasan

sen dr memnun kalmadığın içinde moralin bozulmuş olabilir kolay değil güvenin sarsıldı

valla canım sizin sayenizde gaz vermeseniz ben hiç başlamazdım bile sağolun hakkınızı helal edin:61:

tatlımmmmm benimmmmm yaaaaa....allaaaaaahhhhhh yardımcımız olsuuuuunnnn önce vajiiiii
sonraaaa bebiiişşşşş rabbimmm hep yanımızdaaaaa mutlu günlerrrr dahada yakındaaaaa...
haydeeeee .....halaylarrrrr yakınnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X