Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın canım aynayı elime alıp o deliği ilk defa gördüğümde minicikti ve bu ne ,buraya nasıl girecek demiştim ama egzersiz yaptıkça baya genişlediğini görüyorum. bu da beni rahatlatıyor.

sen her gün egzersizini yap bak sonunda daha ne inanılmaz şeylerle karşılaşıcaksın:62::62: kızlar ben kaçar benim koca bebeği yatırcam bensiz uyumuyor hçkalın

buraya gelincemi yendin ben son bir iki haftadır rastlıyorum sana geldikten bir hafta kadar sonra yendin heralde, bi doktor yardımı almışmıydın, buraya gelmeden evvel parmak egzersizini yapabiliyormuydun

yillardir parmak egzersizi yapiyorum.seneler önce doktorum bana p.. benzeyen 6.ti tane vermisti boy.boy.onlari yapamadim cünkü sertti,soguk parmak gibi deyil.gecen sene ayni doktora tekrar gittim. bana dediki o.sana verdiklerimin silikonlusu cikti, daha yumusak, daha kolay yapabilirsin dedi onlari verdi,cem.kece.nin kitabini önerdi.hem kitabi hemde silikonu hemen aldim. onlari yapmaya basladim kisa sürede hepsine alistim.bu arada gecen sene ekimden beri cinsel 1.terapiste gidiyordum ayni zamanda jnolok,ve pskolok.hem konusuyorduk hem muane ediyordu.bazen o p.. e benzeyen silikonlari yanimda götürüyordum terapistim yapiyordu cünkü bizim bu vajide 2.tane önemli sey var 1]kendin yapabilmen 2]kendini baskasina brakabilmen.gözümle kafama laf gecirdim bunun olabilecegine, onlarda anladi sonunda.kitapdan ve sizlerden cesaret aldim.gecen hafta bugün basardim.1.haftalik gelinim.:3:

öncelikle hepinize kolaylık versin Rabbim inş en kısa zamanda başarırsınız.kızmazsanız bir sorum olacak evlenmeden önce acaba vajinusmus olur muyum diye aklınızdan geçirmişmiydiniz?ben daha bekarım ama zaman zaman aklıma geliyo ya böyle bişey yaşarsam diye.

canım şimdiden evhamlanmak nekadar doğru bilmiyorum .ben aslına bakarsan vajinismusum ben diyordum evlenmeden önce. okumuştum ne olduğunu.vkorkudan dolayı vajinin p... girişine izin vermemsi diye.bende korkuyodum çok ben öyleyim diyordum.ama ben sanıyodumk ki herkes gbi ilk gece korkusu bu yaşanıyo ve geçiyo sanıyordumm.eğer sende korkun ciddi derecedeyse bence nişanlılık döneminde yardım al sağlık kurluşundan nasıl yardımcı olurlar ne yaparlar bilmiyorum ama ben keşke diyorum kendime daha önce korkularımı gidermek için ondan bundan dinleyeceğime işin uzmanıyla görüşseydim diyorum...bu benim fikrimm tabii

süperssssssiiiiinnnn yaaaaa.....:nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol gülsecim Allah sizden razı olsun sizi ve burayı bulmasaydım inan bana hala ölece beklerdim sürekli doktor lafı ediyordum eşimde doktora gitmek çözüm değil kafanda bitirceksin olayı diye götürmüyordu şimdi oda bende mutluyuz ve umutluyuz haftasonu için :61::61:

Hoşgeldin biraz bahsetsene kendinden kaç aydır evlisin, bu konuda neler yapabiliyorsun mesela
egzersiz yapabiliyormusun
ben 7 aylık evliyim egzersiz yapmadım ama buradaki başaranları okuyunca neden bende yapmayayım diyorum yaza kadar eşim mühlet verdi yoksa doktora gitcez dr ulusoya inşallah gerek kalmaz

sen her gün egzersizini yap bak sonunda daha ne inanılmaz şeylerle karşılaşıcaksın:62::62: kızlar ben kaçar benim koca bebeği yatırcam bensiz uyumuyor hçkalın

iyi geceler canım.......
canım çap hesabını boşver gözkararı yap sen egzersizini hedef p... boyutu biliyosun:1::1:.aparatla deniyosun sen sanırım
klasik mumla başla kalınlaştırark devam et tatlımm:34::34:

ya ne kadar ilerledim diye merak ediyorum o yüzden :10: hayır aparatla yapmıyorum,mumla yapıyorum.şuan p... boyutunda mumu alabiliyorum rahatça. en son p.... denememizde de tam girer gibi oldu, bakalım artık bir an önce başarmak istiyorum :79:

sağol gülsecim Allah sizden razı olsun sizi ve burayı bulmasaydım inan bana hala ölece beklerdim sürekli doktor lafı ediyordum eşimde doktora gitmek çözüm değil kafanda bitirceksin olayı diye götürmüyordu şimdi oda bende mutluyuz ve umutluyuz haftasonu için :61::61:

rabbim mutluluğunuzu bozmasınnn tatlımmmm bu senin kendi başarınnn görüceksinnn güsellll

günler çok yakındaaaa...azmini hiç yitirme cnmmmm...çok seviniyorummmm bu hafta sonu

topikteeee şenlikkkk varrrrr....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben 7 aylık evliyim egzersiz yapmadım ama buradaki başaranları okuyunca neden bende yapmayayım diyorum yaza kadar eşim mühlet verdi yoksa doktora gitcez dr ulusoya inşallah gerek kalmaz

canım bende burayı buluncaya kadar araştırmadığım doktor kalmadı.hatta terpiste bile gittim parmak egzersizi verince bıraktım.sonra burda gördüm ki herkes egzersizler sayesinde yeniyor bende denedim ve başardım.sende bizden biri olabilirsin biraz azim ve istekle.egzersizler bu işin en güzel çözüm yolu.bak şu an egzersiz yapan arkadaşlar var ve nekadar kolay olduğunu söylüyorlar.yapman gereken bir an önce egzersizlere başlamk.nasıl yapacağın konuusnda yardımcı oluruz,sen yeterki yapacağım de:34:

arkadaşlar bir sorum olacak size yeni yeni okuyorum sizin yazdıklarını şuan aynayla bakıyorum ve bende delik yok ancak çok fazla ıkındığım zaman delik görünüyo sizin de öylemi çok acayip geldi bana egzersizlere nasıl başlamalıyım çok heyecenlanıyorum dokununca falan..:D

yillardir parmak egzersizi yapiyorum.seneler önce doktorum bana p.. benzeyen 6.ti tane vermisti boy.boy.onlari yapamadim cünkü sertti,soguk parmak gibi deyil.gecen sene ayni doktora tekrar gittim. bana dediki o.sana verdiklerimin silikonlusu cikti, daha yumusak, daha kolay yapabilirsin dedi onlari verdi,cem.kece.nin kitabini önerdi.hem kitabi hemde silikonu hemen aldim. onlari yapmaya basladim kisa sürede hepsine alistim.bu arada gecen sene ekimden beri cinsel 1.terapiste gidiyordum ayni zamanda jnolok,ve pskolok.hem konusuyorduk hem muane ediyordu.bazen o p.. e benzeyen silikonlari yanimda götürüyordum terapistim yapiyordu cünkü bizim bu vajide 2.tane önemli sey var 1]kendin yapabilmen 2]kendini baskasina brakabilmen.gözümle kafama laf gecirdim bunun olabilecegine, onlarda anladi sonunda.kitapdan ve sizlerden cesaret aldim.gecen hafta bugün basardim.1.haftalik gelinim.:3:

aa o zaman bende son egzersizimi eşime yaptırayım pazar günü denemeden önce o egzersiz yaptırsın dediğin gibi başkasının yapmasınada alışmış olurum

canım şimdiden evhamlanmak nekadar doğru bilmiyorum .ben aslına bakarsan vajinismusum ben diyordum evlenmeden önce. okumuştum ne olduğunu.vkorkudan dolayı vajinin p... girişine izin vermemsi diye.bende korkuyodum çok ben öyleyim diyordum.ama ben sanıyodumk ki herkes gbi ilk gece korkusu bu yaşanıyo ve geçiyo sanıyordumm.eğer sende korkun ciddi derecedeyse bence nişanlılık döneminde yardım al sağlık kurluşundan nasıl yardımcı olurlar ne yaparlar bilmiyorum ama ben keşke diyorum kendime daha önce korkularımı gidermek için ondan bundan dinleyeceğime işin uzmanıyla görüşseydim diyorum...bu benim fikrimm tabii

ciddi boyutta bi korkum yok diye düşünüyorum.sevdiğimle evlenmek ona güvenmek rahatlatıyo içimi.ama bi tarafımda düşünüyo işte böyle şeyleri niye bilmiyorummm.nişanlıyım ama şu anda utanırım zaten görüşmeye bekliyip görüyüm inş görüşmeme hiç gerek kalmaz.Allah tan hayırlısı...

iyi geceler canım.......

ya ne kadar ilerledim diye merak ediyorum o yüzden :10: hayır aparatla yapmıyorum,mumla yapıyorum.şuan p... boyutunda mumu alabiliyorum rahatça. en son p.... denememizde de tam girer gibi oldu, bakalım artık bir an önce başarmak istiyorum :79:

canım sen başarmışın bu işi haberin yok.p.. denemsi yap bakalım bikaçkez daha kocişin bilir olup olmadığını.hadi halay çekicez daha:66::66:

ciddi boyutta bi korkum yok diye düşünüyorum.sevdiğimle evlenmek ona güvenmek rahatlatıyo içimi.ama bi tarafımda düşünüyo işte böyle şeyleri niye bilmiyorummm.nişanlıyım ama şu anda utanırım zaten görüşmeye bekliyip görüyüm inş görüşmeme hiç gerek kalmaz.Allah tan hayırlısı...

o zaman hiç kendini boşa sıkma canımm.inşallah herşey güzel olur:71:

arkadaşlar bir sorum olacak size yeni yeni okuyorum sizin yazdıklarını şuan aynayla bakıyorum ve bende delik yok ancak çok fazla ıkındığım zaman delik görünüyo sizin de öylemi çok acayip geldi bana egzersizlere nasıl başlamalıyım çok heyecenlanıyorum dokununca falan..:D

canım o gördüğün şey delikk,bizdede oldu olmazmı.dokununca heycan olur kasılma olur.bunları yavaş yavaş aşacaskın canım.parmağınla oaraya dokunmalısın.deliğin etrafında gezindir parmağı tatlım.sonra ilk egzersiz başlangıcı serçe parmağı ilk boğum olacak.yavaş olmalısın .parmağı sokarken nefes alıp vererek rahatlamya çalışcaksın canım.kasılma olduğu anda bekle nefes al kasılman hafifleyince birazdaha ilerlet.yapman gereken bu tatlım.ikinci boğuma kadar yapacaksın.sonra orta parmak ,iki parmak diye takip edecek..ben genel olarak bilgi verdim sen başla takıldığın yerde gel sor.hadi bakalım hayırlısı ile inşallah sende egzersizlerin üstesinden geleceksin:34::34:

inşşş.çok tşk ederim cvpların için.bu fikri aklıma getirmemeye çalışıyım en iyisi.

rica ederim tatlım.sen boşver onu nişanlılık günlerinin tadını çıkar:34:

inşallah canım,bakalım o günden sonra daha yapmadık,korkuyorum bi daha yapamazsam diye :61:

canım bikez yaptıktan sonra geriye dönüş olmaz endişelenme.p.. denemsinden önce bikaçkez aparatla yap sonra geç p... denemeye.olacak hiç merak etme.sonra gel halayını çekelim:34::66:

canım bikez yaptıktan sonra geriye dönüş olmaz endişelenme.p.. denemsinden önce bikaçkez aparatla yap sonra geç p... denemeye.olacak hiç merak etme.sonra gel halayını çekelim:34::66:[/QUOTE]

evet şimdiye kadar egzersizlerde geriye dönüş olmadı,p... denenesşnde de olmaz umarum.. ben çıkıyorum canım ii geceler herkese :16:

kizlar ben cikiyorum sizlere bayagi kendimden bahsettim (bu kiz 10sendir nasil becerememis, dersiniz diye beni, ayiplarsiniz diye gerekli gereksiz basi seyleri yazdim size. insallah kafanizi sisirmemisindir.insallah kader ve kelebek00 arkadaslarindan yine firca yemem.cok dikkatli yazmaya calistim, saka yapiyorum.kader kelebek00 sizleri cok seviyorum.sizler öyle yazinca neye ugradigimi sasirdim bende birseyler yazdim eger sucu.lisan ettimse affola sizleri kirdim yada ökfelendirdimse affedin.umarim beni araniza kabul edersiniz 1.de banlanma olayi varmis ben onu bilmiyordum.venüs arkadasim detayli anlatinca anladim:59:

Son düzenleme:
Back
X