Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

rica ederim tatlım.sen boşver onu nişanlılık günlerinin tadını çıkar:34:

canım bikez yaptıktan sonra geriye dönüş olmaz endişelenme.p.. denemsinden önce bikaçkez aparatla yap sonra geç p... denemeye.olacak hiç merak etme.sonra gel halayını çekelim:34::66:

merhaba bende yıllardır bu sorunla ugraşıyorum banada yardımcı olurmusunuz geçen hafta ilk defa benim üste oldugum pozısyonda p..s tamamını alabıldım ama tekrar denemekten korkuyorum hıçbırşey anlamadım

merhaba bende yıllardır bu sorunla ugraşıyorum banada yardımcı olurmusunuz geçen hafta ilk defa benim üste oldugum pozısyonda p..s tamamını alabıldım ama tekrar denemekten korkuyorum hıçbırşey anlamadım

canım sanırım sadece p.. ile deniyodun , bende egerzsizden önce hep p.. ile deniyodum ve bende bikez yapmıştım ama sonrası olmadı çünkü ciddi anlamda korkum vardı.egzersizle yenebildim ancak.canımm sende egzersize başlasan iyi olur sanırım.egzersiz vajiyi esnetmeyi ve oradan bişeyin kolayca geçebildiğini görebilmeni sağlıyor.eğer ikinci denemeyi yapamaz kasarsan kendini egzersize başla derim tatlımm.

korkma hayatim sakin kayganlastirici,2.ki tarafta. yavas.yavas brak kendini] cok sey yapman gerekmiyor.yani baska birsey yapmana gerek yok.eger rahatsiz olmazsan esin.de sana yardimci olabilir.

canım sanırım sadece p.. ile deniyodun , bende egerzsizden önce hep p.. ile deniyodum ve bende bikez yapmıştım ama sonrası olmadı çünkü ciddi anlamda korkum vardı.egzersizle yenebildim ancak.canımm sende egzersize başlasan iyi olur sanırım.egzersiz vajiyi esnetmeyi ve oradan bişeyin kolayca geçebildiğini görebilmeni sağlıyor.eğer ikinci denemeyi yapamaz kasarsan kendini egzersize başla derim tatlımm.

ranasena arkadasin dedigi dogru.eger daha önce hic egzesiz yapmadiysan korkun varsa kafanda hala.??? bazi seylerin teredütü takili kaldigin yerler varsa,egzersiz sart benim diger yazdigim seyleri.de oku rabbim yardimcin olsun.

kııızzlaar kııızlaar :3::3:

üç gündür netim kesildi giremedim yaa çok zordu vaalla .:9:

sayfalar çok birikmiş sadece göz attıım

özüüüümmm tebriik ederiiim yaa dediydim sana sen kısa yoldan hepimizi solliicann diyee :60:

Rabbim sağlıkla kucağğına almayı nasip etsiin canım çok sevndm senin adına :70:.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

pandocumm çook tebrik ederiiim yaa başarmışsın ama şoka mı girdin sende noldu öle . çoook sevindiim inan kii. :71::71: bundan sonrasında inşallah sıkıntın olmasın hiiç :70:

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn

günaydın herekese
dün girmedim, girdim de yazmadm ne güzel, nazlı yol almış çok sevindim, ben iki gündür geri sayımdayım salya sümük ağlamaktayım, eşli iki parmak denemizden sonra ertesi günkü denemede a.. oldu sinirimden ağladım, dün doğrudan p... yaptık olmadı iki parmak yaptık olmadı, eşim aklın acele ediyor vaji istemiyor dedi, sinirimden ağlıyorum iki gündür, tek parmak çok kolay oluyor ama iki olmadı gitti ilk giriş çok dar kalıyor, napıcamı bilemedim, eşim ara ver bekle diyor, çok sıkıldım moralim bozuldu kızlar bir akıl verin bana, vajiye sürekli kızıyorum artık
haftasonuna yetişmicek benimki anladım artık:2::2::2::2:

günaydın herekese
dün girmedim, girdim de yazmadm ne güzel, nazlı yol almış çok sevindim, ben iki gündür geri sayımdayım salya sümük ağlamaktayım, eşli iki parmak denemizden sonra ertesi günkü denemede a.. oldu sinirimden ağladım, dün doğrudan p... yaptık olmadı iki parmak yaptık olmadı, eşim aklın acele ediyor vaji istemiyor dedi, sinirimden ağlıyorum iki gündür, tek parmak çok kolay oluyor ama iki olmadı gitti ilk giriş çok dar kalıyor, napıcamı bilemedim, eşim ara ver bekle diyor, çok sıkıldım moralim bozuldu kızlar bir akıl verin bana, vajiye sürekli kızıyorum artık

canım maşallah bak ne güzel ilerlemişsin niye kendini bu kadar yıpratıyosun bitanem demekki o an çok kastın heyecan yaptın ondan olmadı. lütfen moralini bozma. buradaki arkadaşlara çok tanık olduk p.....in yarıdan fazlasını alıp ertesi gün yapamayanda oldu ama inatla pe...... boyutunda aparatla denediler birkaç gün içinde başarı haberlerini okuduk. hadi sil gözyaşlarını. eşli iki parmak almak ne demek tatlım keşke bende o aşamada olabilseydim. benim içinde dualarını bekliorum ama lütfen ağlama kendine gel çünkü inanıyorumki senin çok az bi aşaman kaldı.

çok teşekkür ederim naz ama bilmiyorum bakalım, Allah yardımcımız olsun

rica ederim tatlım burada birbirimizi dinlemek birbirimize destek olmak için varız lütfen bırakma kendini ilk zamanlar aynada bile bakamazken dokunamazken ne aşamalara geldik buradaki arkadaşlarında desteğiyle. ben şuan eşime dokundurtmuyorum bile maşallah sen eşinin 2 parmağını almışsın yolun sonuna geldin canım gül biraz keyfin yerine gelsin moralin düzelsin egzersizlerinin başına geç daha çabuk hallet bu işi kendini üzerek moralini bozarak sadece zaman kaybı olur senin için sakın yılma şuan çıkmak zorundayım ama döndüğümde seni mutlu görmek istiyorum lütfeeeeeennnnnnnn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ggüüüüüüüüllllll biraz güzel bi müzik aç hareketli olsun kafanı topla hadi bakalım tatlım:21::21::21::21::21::21::21::21:

günaydın kızlarr...ayy çok ama çokkk özledim sizleri..başaran arkadaşalrı tebrik ediyorum..başarmayanlar umarım en kısa zamanda başarır.hepinize HAYIRLI CUMALAR.:16::16:

kızlar bugün için sizden dua bekliyorum eşim içinde benim içinde bugün sorunsuz ve çok güzel geçsin inşallah. bizim için yorucu birgün olacak hepinizi çok öpüyorum

günaydın herekese

günaydn tatlım..hiç sıkma kendini,hazır olduğun zamanlar dene.en kısa zamanda sende aşacaksın bu sorunu merak etme.bak ne güzel en azında ilerleyebilmişsin.ben tek parmak 2. boğuma kadar ielrledikten sonra pen...denemesine geçtim.çünkü ben pen.. değilde parmak egzersizinde kasıyordm kendimi.o yüzden direk pen... geçtim ve başardım cnm.senin de az yolun kalmış.için rahat olsun:71:

günaydn tatlım..hiç sıkma kendini,hazır olduğun zamanlar dene.en kısa zamanda sende aşacaksın bu sorunu merak etme.bak ne güzel en azında ilerleyebilmişsin.ben tek parmak 2. boğuma kadar ielrledikten sonra pen...denemesine geçtim.çünkü ben pen.. değilde parmak egzersizinde kasıyordm kendimi.o yüzden direk pen... geçtim ve başardım cnm.senin de az yolun kalmış.için rahat olsun:71:
çok saol umarım olur:2:

günaydın herekese

canım ya üzüldüğün şeye bak egsersizler böyle bişey işte bi gün oluyosa öbürgün olmayabiliyo sıkma sen canını.bi de bu haftasonu olmak zorunda değil ki sınır koyma kendine.tamam arkadaşlarla birlikte gaza gelip daha güzel ilerlemiş oluyosunuz ama herkesin psikolojisi bir değil ki canm.senin belki dün canın bişeye sıkıldı ya da aklında başka bişey vardı bi de insan kendine zaman koyunca mecbur hissediyo kendisini ve bi baskı oluşuyo üzerinde.bu sefer hiç yapamazsın elin ayağına dolaşır.sen rahat bırak kendini bu hafta olmasa da mutlaka olucak bigün.valla ben kasımdan beri bu topikteyim beni gelen solladı giden solladı 2,5 ayda anca başardım.ama bunun sebebi dış etkenlerdi herkesin bir olmuyo işte.bi de zaten hiç hırslı biri değilimdir öyle gaza da gelemem.sen biraz zaman ver kendine.olmadıysa bırak ertesi gün devam et moralini bozma.vajine de kızma hem iyi davran ona valla küserse karışmam sonra biliyosun pek bi nazlı:9:

Son düzenleme:
Back
X