Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım neyin var neden moralsizsinn önce bir kafanı dağıt bakalım sevdiğin bişeyi yap moralli egzersiz daha iyi sonuç veriyor.niye sıktın canını? :9::9:

grip oldum bi de dün tetenoz aşımı oldum bu arada kızlar ömürlük tetanozlarınızı mutlaka yaptırın ben 2009 dan ber yaptrırıyorum seneye martta bitecek inş, aşı ateş yapabilir demişti hemşire, ama asıl dün ve önceki günlerde istediğim yolu alamamış olmam canımı sıktı, ama denicem gene de birazdan duş alıcam, duşta falan denemeyi düşünüyorum, ilgin için çok teşekkürler tatlım:16:

tabi olur bitanecim bende öle yaptım hem uzunluğu açısından ne kadar alabildiğine bakıyorsun.bide aşama aşama yap ben ilk bi kat pamuk sardım baktım o kolay oldu iki kat sardım oda kolay girince inceden kalına pamuk sardım en son kalınlıkta biraz zorlandı ama bu akşam Allah nasip ederse o kalınlık üzerinde uğraşcam valla her egzersiz sonrası seccedeye eğilip dua ediyorum hepimiz için bakalım bu gece eşime yaptırcam egzersizi hem yönünü hemde iyice orayı keşfetsin diye :1::1:

çok iyi olur nazlım, eşin çok mutlu olur, ben eşime ilk yaptırdığımda yüzündeki ifadeyi unutamıyorum, bi de gerçek bişey olsa sevincinden ağlıcak sanırım:1:

kızmakta haklısın pazar günü oraya ilk defa girmiş biri olarak galiba biraz şımarıklık ediyorum, birazdan duşta kalem denicem, yarına veya akşamına bişiler rapor ederim:2:

uff benim bulundğum yerde öle gezecek bir pazarda yokki çıkp dolaşayımm :52::52:

nazlıcım harikasınnnn tatlımmm.aynen bu moralle devammm

sağol tatlım sizin desteğiniz benim epey bi yol almamı sağladı :61: aman pazardanda sıkılmaya başladım yavaş yavaş en kısa zamanda iş bulmak istiyorum sıkıldım artık istanbulda :59::59:

grip oldum bi de dün tetenoz aşımı oldum bu arada kızlar ömürlük tetanozlarınızı mutlaka yaptırın ben 2009 dan ber yaptrırıyorum seneye martta bitecek inş, aşı ateş yapabilir demişti hemşire, ama asıl dün ve önceki günlerde istediğim yolu alamamış olmam canımı sıktı, ama denicem gene de birazdan duş alıcam, duşta falan denemeyi düşünüyorum, ilgin için çok teşekkürler tatlım:16:

tatlım bazen teklemeler olabilir normaldir.kafan rahat değildir,bişeye takmışındır .sen duşunu al bir güzel keyiflen şöle müzik aç öle dene .bu defa daha iyi olacak inşallah hadi allahım yardımcın olsunn:71::71:

çok iyi olur nazlım, eşin çok mutlu olur, ben eşime ilk yaptırdığımda yüzündeki ifadeyi unutamıyorum, bi de gerçek bişey olsa sevincinden ağlıcak sanırım:1:

ilk başta yapamam ben dedi sen egzersizlerini yap kendin dedi sonra dedim yönünü falan gör oaraya bak iyice dedi oda evet o açıdan iyi olur dedi bakalım gece yorgun gelmezse yapıcaz.dün gece ben yaptığım aparatı gösterdim ooo kulak çöpünden nereye gelmiş benim bitanem dedi bide bu kadar kafana takma kıyamam diyo bende öle deme dedim başarıcam pazara olcak dedim bakalım inş.olurda kurtulur bu esaretten canım

HOŞBULDUM.. ben yenenlerdenim hamileyim düşük riskim var yatyorum 15 gün falan oldu .. sizlere bi bakıyım dedim sıkıldım..

ayyy canımmm aman dikkat et kendine.hayırlı olsun geçmiş olsun biraz karıştı ama iki haberde bana yenii:17:dikkat et kendine dinlen inşallah bişe olmaz ilk aylar hep böle oluyor sanırım çok duydum ama düşüren duymadım şükür:71::71:

ilk başta yapamam ben dedi sen egzersizlerini yap kendin dedi sonra dedim yönünü falan gör oaraya bak iyice dedi oda evet o açıdan iyi olur dedi bakalım gece yorgun gelmezse yapıcaz.dün gece ben yaptığım aparatı gösterdim ooo kulak çöpünden nereye gelmiş benim bitanem dedi bide bu kadar kafana takma kıyamam diyo bende öle deme dedim başarıcam pazara olcak dedim bakalım inş.olurda kurtulur bu esaretten canım

çok şükür eşlerimiz anlayışlı, ama bakma sen onun öyle dediğine çok istiyorlar, eşim canım sıkıldığında rahat ol ben seninle böyle bir ömür yaşarım diyor, ama biliyorum enaz benim kadar istiyor

çok şükür eşlerimiz anlayışlı, ama bakma sen onun öyle dediğine çok istiyorlar, eşim canım sıkıldığında rahat ol ben seninle böyle bir ömür yaşarım diyor, ama biliyorum enaz benim kadar istiyor

öyle tabi canım istemezmi ama sırf biz kafamıza takmayalım üzülmeyelim diye öyle diyorlar.kaç senedir bunun özlemi var eşlerimizde ki bende evlenmeden önce hep hayal ederdim ama sonuç hüsran :59: ama artık zamanımı boşa geçirmek istemiyorum evliliğim ilk ayları daha daha fazla beklemek yok diyorum

1 mayıs benimde doğum günüm canımmmmm:52::52::52::52::52:

2side benim doğum günüm ve ogün çift hediye isticem inşallah biterse ogüne kadar
venüsüm akşamda deneyeyim ödevimi yazıcam ben nefes almayı bilmiyorum gögüsten veriyorum bide ıkınma yok çünkü benim enyakın arkadaŞım vajıydı 3ay yapamamıştı ve ıkınamıyorum demişti :26: yıllarca kabızlık çeken ben bunları duyunca bidaha ıkınamadım
oyüzden burayı bekarlar okumasın ve ben kardeşime bile sadece yapamadık dedim ayrıntılı anlatmadım ki onun da kafasına bi kelime takılıp büyümesin ay bi aileye bitane yeter :63:

2side benim doğum günüm ve ogün çift hediye isticem inşallah biterse ogüne kadar
venüsüm akşamda deneyeyim ödevimi yazıcam ben nefes almayı bilmiyorum gögüsten veriyorum bide ıkınma yok çünkü benim enyakın arkadaŞım vajıydı 3ay yapamamıştı ve ıkınamıyorum demişti :26: yıllarca kabızlık çeken ben bunları duyunca bidaha ıkınamadım
oyüzden burayı bekarlar okumasın ve ben kardeşime bile sadece yapamadık dedim ayrıntılı anlatmadım ki onun da kafasına bi kelime takılıp büyümesin ay bi aileye bitane yeter :63:

sana katılıp katılmamak kararsızım canım ya, bende evlenene kadar ne var bunda olur elbette der, o anı büyütmedim kafamda olcak bitcek dedim, sonrasına odaklandım hep ama öyle olmadı, insan evlenmeden oranın ne kadar genişleyebildiğini vs. biraz anotomisini öğrenmeliymiş sonra sonu mazaallah benim gibi olur

sana katılıp katılmamak kararsızım canım ya, bende evlenene kadar ne var bunda olur elbette der, o anı büyütmedim kafamda olcak bitcek dedim, sonrasına odaklandım hep ama öyle olmadı, insan evlenmeden oranın ne kadar genişleyebildiğini vs. biraz anotomisini öğrenmeliymiş sonra sonu mazaallah benim gibi olur

canım ben de geçen yazmıştım kan gelicek öğrenmişiz ama nerden ne gelecek bakmamışız bikere bile ama ben hasta olacağımı ögrenmiş ve bi yıl öncesi beklerdim ama bu çok başka olumsuz bi düşünce bi söz acabalara sürükleyebiliyor ki bence biz buranın genişleyeceğini de bilsek bunu yaşardık çünkü bebek ordan oluyor ve p.... oraya girecek yeri orası ve ben lisede elektrik okumuştum fiş ve piriz olayı ama sonuç ne :52::52::52::52: kocaman sıfır bukonuda çoğu kadın cahil ve hayatta bazı konularda cahil olmak bazen gerçekten daha iyi

internet kesilince girememiştim malesef :25: bende özledim sizi canım :16:

buarada nazlı nasıl acaba gerçekten iyidir inşallah :26:

canım hoşgeldin bu arada bende nazlıyı ve minik fasulyemizi merak ediyorum:50:

Back
X