Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bugünkü desteğinizle ve Rabbimin inayetiyle duşta iki parmağımı iki boğuma kadar alabildim hemde öyle küs müs değil yan yana, eşimle de akşam çalışıcam inş, tekrardan yeşerdi umutlarım hepinize teşekkürler

ya nazlı ben kalemi hazırladım ama olmadı yanıma bile almadım, çok sert geliyor bana, içeri canlı bişiler almam gerek gibi hissediyorum, sankibir engel çıktığında parmağımla müdahale edebiliyor gibi geliyor bakam akşam eşim gelince niler yapabilcem, bir de kızlar tavsiyem, egz. yaparken sürekli iyi şeyler söyleyin ona, kızınca o da küsüyor, ağzını bıçak açmıyor:1:

kızlar bugünkü desteğinizle ve Rabbimin inayetiyle duşta iki parmağımı iki boğuma kadar alabildim hemde öyle küs müs değil yan yana, eşimle de akşam çalışıcam inş, tekrardan yeşerdi umutlarım hepinize teşekkürler

:71::71:tebrikler canım benim bak gördün mü geri dönüş olmadı gece koçişlerimizede yaptıralım onların eline bırakalım kendimizi :9::9:

acıyorum ya bizimkilere, dışarda çalışıyorlar eve geliyorlar çalışıyorlar, emek sömürüsü yapıyoruz resmen:1:

canım tabi hangisinde rahatsan onu yap ilk başta kalem benide korkuttu ama sonra o daha kolay girdi kulak çöpleriyle boşa uğraşmışım hem uzunluk olarakta ne kadar alabildiğime bakıyorum.pamuklayınca sert olmuyor aslında...evet eşlerimize işkence yapıyoruz ama en azından son egzersizleri onlara yaptırırsak kendimizi pe...hazırlamamız daha iyi olur çünkü o gün idare onlarda olucak:61::61:

maşallah!!!!!!! ya ben iki parmak nasıl yapılıyor aklım basmıyor bir kere pozisyon olarak nasıl oluyor .hiç mi yanma acı falan olmuyor kısssss

maşallah!!!!!!! ya ben iki parmak nasıl yapılıyor aklım basmıyor bir kere pozisyon olarak nasıl oluyor .hiç mi yanma acı falan olmuyor kısssss

a.. hissi tamamen kafa meselesi, önceki gün a.. sızlayan, dün girmeyen yer bugün ikisini de aldı, duşta aynayı koydum tek parmak nasıl olduğunu beynime gösterdim bak açılıyo diye sonra iki parmağıda jelledim sürekli fısıldadım kendime oluyor oraya daha p.. gircek bu ne ki diye konuştum sürekli, bir de parmaklarımı hiç çekmedim durduğumda hareket ettirmeye parmaklarımı açmaya çalıştım, ıkındım arada ama bu defa işe yaradımı emin değilim, aklımı çevredeki seslere vermeye çalıştım, oluyor ama gerçekten beyinle ilgili, beynimiz resmen oyun oynuyor bize

ben diğer ziyareçi arkadaşlarıda aramızda görmek istiyorum. arkadaşlar böyle bir sorununuz varsa gelin konuşalım birbirimzie sorup öğrenelim öyle sessiz sessiz okumayın ben onu nerdeyese 6 7 ay yaptım

aynı zamanda okumaktan çok yazmak, paylaşmak çok daha fazla işe yarıyor, burası başka bi yer gerçekten en yakınlarınızla konuşamadıklarınızı konuşup, rahatayabildiğiniz bir yerdesiniz, çalıların arkasına saklanmayın

aynı zamanda okumaktan çok yazmak, paylaşmak çok daha fazla işe yarıyor, burası başka bi yer gerçekten en yakınlarınızla konuşamadıklarınızı konuşup, rahatayabildiğiniz bir yerdesiniz, çalıların arkasına saklanmayın

ya burası olmasaydı ben hala yerimde sayıp duruyordum eşime sürekli dr gidelim diyordum burada derdimi söyledim derman buldum inş.sonucuda güzel olucak :61:

bide burda herkes sizin gibi aynı dertten muzdırap sağolsun herkez yardımcı olmanın peşinde allah hepinizden razı olsun valla bana yardım edenlere bugün cuma hürmetine hep dua ettim bebiş isteyen kk dekilere allahım hayırlı evlat ver die benim gibi vajililere tez zamanda şifa ver die :2::2:

Back
X