- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #49.021
kızmakta haklısın pazar günü oraya ilk defa girmiş biri olarak galiba biraz şımarıklık ediyorum, birazdan duşta kalem denicem, yarına veya akşamına bişiler rapor ederim:2:
maşallah bebişim çok güzel gidiyosun çok az kaldı azzz

2side benim doğum günüm ve ogün çift hediye isticem inşallah biterse ogüne kadar
venüsüm akşamda deneyeyim ödevimi yazıcam ben nefes almayı bilmiyorum gögüsten veriyorum bide ıkınma yok çünkü benim enyakın arkadaŞım vajıydı 3ay yapamamıştı ve ıkınamıyorum demişti :26: yıllarca kabızlık çeken ben bunları duyunca bidaha ıkınamadım
oyüzden burayı bekarlar okumasın ve ben kardeşime bile sadece yapamadık dedim ayrıntılı anlatmadım ki onun da kafasına bi kelime takılıp büyümesin ay bi aileye bitane yeter![]()
canım ıkınmada zamanla öğreniliyor merak etme ilk zamanlar yaptığımızı sanıp yapamıyoduk sonra kendiliğinden bi baktıkki her bişeyi öğrenmişiz hepsinin üstesinden gelmişiz napıyoruzzzzz geçmişte duyduğumuz tüm olumsuzlukları unutuyoruzzzzzzz

maşallah!!!!!!! ya ben iki parmak nasıl yapılıyor aklım basmıyor bir kere pozisyon olarak nasıl oluyor .hiç mi yanma acı falan olmuyor kısssss
canım klasik yatar posizyon dışında 2 posizyon önerebilirim bi tanesi çiş yaparmış gibi ama yarı ayakta diğeri ise bacağın biri koltuğun tepesinde öbürü aşağıda yerde bu şekilde mumda çok rahat oluyor istesende kasamıyorsun kendini cup giriyor içeri

valla ben 3 gün gizli okudum ayy kudurdum ben nie yazmıyorum die yazın kıs söz uçar yazı kalır![]()
ben 600 sayfayı okudum sonra üye olup yazmaya karar verdim

selamlar meleklerım nasılsınız 4-5 gundur gıremıyorum nete cok sukur yazılı vb ıvır zvır evrak ıslerını bıtırdım yenıden aranızdayım sgecmısı okumaya calısıyorum ucmussunuz kızlar nasıl yetıscem
selam bebişim nerelerdesin yawww sen özledik

venusummmmmmmm
verem raporu sabah girmeyen kalem şimdi tek yapışta girdi nazcımın dediği gibi kuaför işe yarıyo sanırsam :26:
kalem için rapor verem bakam mum da aynı oluyomu birazdan rapor veririm ay olmuyor derken tekrar deneyip olunca hemen haber vermek güzel oluyo
kızlar bide sorum şu mum da girince nasıl açtırcam gelgit mi ozor oluyo yoksa sağsol kıvırarak açılıomu napcam ben
bide midyecim seni yakalamışken vajıde 1sorun vardıya sende o bakarak anlaşılıyormu yoksa doktor mu anlamıştı senin canım tabiki yanlış hatırlamıyorsam![]()
bak gördünmü ruh halin ne kadar önemli hep yazıyorum baktınızki o gün havanızda deilsiniz sizi mutlu edecek kafanızı dağıtacak bi şey yapın sonrasında olucaktır diye