- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #49.041
maşallaaaaaaahhhhhh talımmmm sanaaa.a........
tşkler gülsecim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallaaaaaaahhhhhh talımmmm sanaaa.a........
canım başla vakit kaybetme benimde 3 gün oldu bayağı bir ilerliyorsun egzersizleri yaparsan şuan şamdan mumundan az daha kalın aparat sokabiliyorum bakalım bu akşam pe...boyutuna yakın kalınlık deniycem inş.hepimiz yenicez bunu![]()
püffffff ne güsellll olur heeeeee....yeni geldimmmm yemeğimi yedimmmmm ....mis kokulu
bi kahve olsaaaaaa...iiiiii olurdu şekerimmmm yaaaa...
tşkler gülsecimbu gecede bir aşama atlasam oldu bu iş diycem
![]()
Eki Görüntüle 167876
uleynnnnnn varyaaaa sizi gidi tembel tenekeler kahveyide bana bıraktınız heeeee siz o vajiyi bi yeninde bakın ben size neler yapacam tabi kaçıp gitmesseniz![]()
yaa gercekten 3 günde o kadar ilerledin mi maşallah sana inş en kısa zamanda yenersin bence yeneceksin keşke bende o aşamaya gelsem kendime güvenim gelir....
Eki Görüntüle 167876
uleynnnnnn varyaaaa sizi gidi tembel tenekeler kahveyide bana bıraktınız heeeee siz o vajiyi bi yeninde bakın ben size neler yapacam tabi kaçıp gitmesseniz![]()
olcekkkk tabiiiii azıcık kaldı tatlımmmmm....sen bu azimleeee en kısa sürede çözeceksinn...sonraaaa
yupppppppiiiii dicezzzzz hep birlikteeeee
![]()
hadi ya benim adet dönemime 3-4 gün kaldı tühh yaa bayada vajinamı inceliyodum keşif yapıyorum inş olur ama şimdide denemeyi düşünüyorum çok kararlıyım yenicem... ayrıca çok teşekkür ederimm...
kız gülse ne msnde varsın ne burda varsın ne haltlar karıştırıyon sen acaba![]()
ben geldim ödevimi yaptımda geldimve çok güzel geçti pe...kalınlığından az bir incelikte aparatı aldım içime zorlanmadımda çok şükür
yaklaşık 8,5 cm uzunluğunda alabilyorum ama biraz daha ittirince popişimde basınç hissediyorum gaz var gibi oluyo ama bişi yok tuaf bi his gece koçiş gelincede yapıcaz egzersiz belki biraz daha kalınlaştırırım
pek bi heyecanlandım ayyy
![]()
ya nasıl alabildin bravo sana kaç gün oldu başlayalı çok merak ettimm...
canım bugün egzersizde 4.günüm 4 .kez yaptım.ama ben dk uzun tutuyorum yarım saatten fazla egzersiz yapıyorum kendime öyle kota koydum.
gercekten mi ya burda kendime güvenim geldi çok tşk ederim yarım değil 1 saattte çalışırım yeterki olsun peki ilk girdiğinde kan geldi mi merak ettim..
ben geldim ödevimi yaptımda geldimve çok güzel geçti pe...kalınlığından az bir incelikte aparatı aldım içime zorlanmadımda çok şükür
yaklaşık 8,5 cm uzunluğunda alabilyorum ama biraz daha ittirince popişimde basınç hissediyorum gaz var gibi oluyo ama bişi yok tuaf bi his gece koçiş gelincede yapıcaz egzersiz belki biraz daha kalınlaştırırım
pek bi heyecanlandım ayyy
![]()
yok kırmızı gelmedi sanırım yavaş yavaş esneme olduğu için olmadı.bende buradan cesaretlenip başladım.ben bu kadar ilerleyeceğimi hiç bilmezdim ama nefes ve ıkınmak çok işe yarıyor.sen kırmızıyı acıyı ağrıyı hiç düşünme inan kendini rahat bırakırsan hiç bişi olmuyor.bazen aparat içimdeyken kaslarımı sıkıyorum bilerek ve aparat yavaş yavaş çıkıyor oradanönemli olan senin kaslarında gevşek ol hiç bişi hissetmiyorsun (bu arada kan,acı,ağrı kelimelerini motivasyon için kullanmıyormuşuz canım lügattan çıkardık onları
)