- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #49.061
abooooooooooo duyduklarıma ınanamıyoruuuuuuuuum

pando cuum tebrık ededrım canımmmmm

kızlar özüm yenmıymıy dı kıııııııı:44::44::44::44::44::44: tebrık ederım ozüm cüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm cnm sadece merak ettim ondan sordum aslında ben ilişki sırasında hiç korkmuyorum öle bacağımı falan kapatmıyorum ama neden olmuyo anlamadım sanki taşa bastırıyoruzDD
tebrik ederim canım maşallah ya
süpersin an ve an yakınsın artıkın başarıya![]()
aynen bizim de öyle oluyordu canım bakalım 2 gecede eşime vercem aparatı o egzersizleri yaptırsın yönünü ve girceği yeri tamamen görsün diye inş.haftasonu bitsin bu iş![]()
canım ilk yaptığında böle uyuştu mu ayakların neler hissettin yazar mısın...
jasminin çok tşk ederim canım ya inanamıyorum valla kendime tökezlemek istemiyorum kaybedecek zamanım yok 4 bucuk aydır yeter diyorum kendi kendime 5 ay olmadan bitsin gayri![]()
bitecek canıım kendine güven. bak buraya kadar geldin bu kadar kısa zamanda ne kaldı ki başarıya
maşallah diyeliim
sen azmini cesaretini yitirme çok yakında başarıcaksın Allahın izni ile..![]()
abooooooooooo duyduklarıma ınanamıyoruuuuuuuuumpando cuum tebrık ededrım canımmmmm
kızlar özüm yenmıymıy dı kıııııııı:44::44::44::44::44::44: tebrık ederım ozüm cüm
![]()
tmm cnm sadece merak ettim ondan sordum aslında ben ilişki sırasında hiç korkmuyorum öle bacağımı falan kapatmıyorum ama neden olmuyo anlamadım sanki taşa bastırıyoruzDD
yok kırmızı gelmedi sanırım yavaş yavaş esneme olduğu için olmadı.bende buradan cesaretlenip başladım.ben bu kadar ilerleyeceğimi hiç bilmezdim ama nefes ve ıkınmak çok işe yarıyor.sen kırmızıyı acıyı ağrıyı hiç düşünme inan kendini rahat bırakırsan hiç bişi olmuyor.bazen aparat içimdeyken kaslarımı sıkıyorum bilerek ve aparat yavaş yavaş çıkıyor oradanönemli olan senin kaslarında gevşek ol hiç bişi hissetmiyorsun (bu arada kan,acı,ağrı kelimelerini motivasyon için kullanmıyormuşuz canım lügattan çıkardık onları
)
nazlıcım sevindim senin adına,ne güzel en kısa zamanda yenersin inşallah. şu apartın kendi kendine çıkması kasmadan mı oluyor? bende mesela mumu tam sonuna kadar alıyorum,elimi çekince kendi kendine çıkıyor yavaş yavaş çok ilginç
ya ben kalın mumun etrafına hergün bitane arttırarak kağıt havlu sarıp kalınlaştırarark deniyorum alabiliyorum sonuna kadar.p...... boyutuna geldi herhalde sanırım. ama p..... bu akşam denedik gene yapamadım. bilmiyorum ya napmam lazım. ben egzersizi yarı yatar pozisyonda dizlerimi kırıp açıp yapıyorum. ama ilişki sırasında öyle yapamıyorum bacaklarım kapanıyor istemeden.bacaklarımı düz uzatıp yapıyorum,ondan mı olmuyor yani pozisyonla mı alakalı acaba. heyecanlanmamak için ne yapmaılyım tavsiye verin.
nazlıcım sevindim senin adına,ne güzel en kısa zamanda yenersin inşallah. şu apartın kendi kendine çıkması kasmadan mı oluyor? bende mesela mumu tam sonuna kadar alıyorum,elimi çekince kendi kendine çıkıyor yavaş yavaş çok ilginç
ya ben kalın mumun etrafına hergün bitane arttırarak kağıt havlu sarıp kalınlaştırarark deniyorum alabiliyorum sonuna kadar.p...... boyutuna geldi herhalde sanırım. ama p..... bu akşam denedik gene yapamadım. bilmiyorum ya napmam lazım. ben egzersizi yarı yatar pozisyonda dizlerimi kırıp açıp yapıyorum. ama ilişki sırasında öyle yapamıyorum bacaklarım kapanıyor istemeden.bacaklarımı düz uzatıp yapıyorum,ondan mı olmuyor yani pozisyonla mı alakalı acaba. heyecanlanmamak için ne yapmaılyım tavsiye verin.
sağol canımcımiş hep beraber atlatalım bu işi canım...kasmaktan oluyor canım dene bak sende kendini rahat bıraktığında için de kalıyor ama sıktığında yavaş yavaş çıkıyor.sende bayağı ilerlemişsin tebrik ederim
ben egzersizlerimi yatar biçimde yapıyorum yani ilişkiye hazırmış gibi bacakarını açman lazım canım ne kadar açarsan o kadar iyi pozisyonla alakalıdır muhtemelen son egzersizlerini eşinle yap belki eşinde görürse daha iyi olur ben öyle yapıcam en azından kendini bide onun eline teslim etmek açısından iyi olur.
bacaklarını düz uzatıp zor olur canım :44:
bacaklarını karnına doğru çekebilsen öle çok rahat oluyor bele de yastık inanki bak. aparatı yapmışsın onuda yaparsın mutlaka ..
arada pozisyon değiştirin. çok korkuyorsan kontrol sende olsun eşine güvenemiyorsan . sen ilerlet olur illaki.
ne biliyim niye heyecen yapıyosam ,p... boyutunda birşeyin girebileceğini anladım artık ama ilişki esnasında heyecanlanıyorum gene.bide mumun başlangıç kısmı daha ince ya rahat oluyor oyüzden,ama p.... tam tersi ilk kısmı zor olan o yüzden belki panikliyorum.
mutlaka yaparım dimi,yapmama gibi bir ihtimal olamaz yaniya egzersiz yaparken dediğin gibi yapıyorum ama ilişki esnansında tamamen o teslimiyeti sağlayamıyorum.bunun üzerinde çalışmam lazım.
hayatimi degistiren insanlar... Oldu bende basardim sonunda... burdaki herbir kelimenin basarımda parcasi var... Cepten yazıyorum suan yarın detayları vericem... Opuyorum hepinizi çok seviyorum ama en cok kocami ve ben onun kadiniyim artik inanamiyorum...
hayatimi degistiren insanlar... Oldu bende basardim sonunda... burdaki herbir kelimenin basarımda parcasi var... Cepten yazıyorum suan yarın detayları vericem... Opuyorum hepinizi çok seviyorum ama en cok kocami ve ben onun kadiniyim artik inanamiyorum...
canım bak bacaklarını koltukta en rahat açarsın ben öyle yapıyodum bi bacağın koltuğun tepesinde olsun diğeri yerde istesende kasamıyorsun o zaman bebişim![]()
yaparsın taabikii![]()
evet o teslimiyeti bende sağlayamazdım . o yüzden hep kontrol bende oldu. üst pozisyonda denemiştim öle daha rahat olduğunu sonradan fakettim..
o an gelince hemen tırsak oluyoruz ama eşine güven cnm. güvenin gelince rahatlıyorsun sana biraz masaj yapsın bacaklarına falan iyi geliyor inanki..