Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın...............
kızlar süper bi duygu kocam sanki bakarken konuşuyo benle bakışları değişti...
ben ona bitti dimi aşkım dedm olunca diyoki hayır daha yeni başlıyo... :69:
kaç pozisyon denedik varya biraz giriyo dayanamıyorum çekiyoruz 1,5 saat falan uğraştık yarıya kadar giriyo gerisi gelmiyo ama en sonunda oldu sonuna kadar alttaydım ben sonra git geller falan hepsi oldu acı yok sadece çişim gelmiş gibi hissediyodum bi yandan ıkınma bi yandan nefes
takılan yerde nefes alıp verdim nefesi verirken içeri doğru kayıyo ne anlatayım başka...
süper hissediyorum..........:62::62::62::62::66::66::66::66:
öpüyorum hepinizi kahveler hazır canım...... buyur gel...:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canımm benimmm :16::16:

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin. :nazar::nazar::nazar:

çook sevindiik yaa. :62::62: :62::62: bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallah senin için :71::71::71:
:64::64::64::64::64::64::64:

günaydın...............
kaç pozisyon denedik varya biraz giriyo dayanamıyorum çekiyoruz 1,5 saat falan uğraştık yarıya kadar giriyo gerisi gelmiyo ama en sonunda oldu sonuna kadar alttaydım ben sonra git geller falan hepsi oldu acı yok sadece çişim gelmiş gibi hissediyodum bi yandan ıkınma bi yandan nefes
takılan yerde nefes alıp verdim nefesi verirken içeri doğru kayıyo ne anlatayım başka...
öpüyorum hepinizi kahveler hazır canım...... buyur gel...:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

çok ama çok sevindim, kırkımız karışsın yaw, sıralanalım şööle nazilli bardağı gibi

kııız bizim ziller şimdi karışık aşağıdakilerin zili diye bize basıyorlar aşağı komşuda kalabalık sürekli geleni gideni oluyo sabah sabah da üstüste öle ısrarcı bastı ki uyandım hemen koştum noluyo diyee.

ama ne gelen var ne gideen :47: :9: uykum da gitti :9::9::9:

hay Allah olan sana olmuş ben de uykum bölününce çok kızarım:27:

günaydınn dün akşam mum denemem çok kötü değildi sadece 3 cm alabildim acıda olmadı biraz ağrım vardı dün ama sanırım üşüttüm bu akşam 4 cm denicem hergün kademe kademe yapmaya karar verdim birden yüklenince ağar gelio bünyeme:60:

günaydınn dün akşam mum denemem çok kötü değildi sadece 3 cm alabildim acıda olmadı biraz ağrım vardı dün ama sanırım üşüttüm bu akşam 4 cm denicem hergün kademe kademe yapmaya karar verdim birden yüklenince ağar gelio bünyeme:60:

evet canım bende ilk iki parmaktan sonra birden yüklendim olmadı sakin sakin o vakti gelince açılıyor zaten:1:

günaydın...............

tebrik ederim cnm :9::9::9: çokçok ii anlıyabiliyorum neler hissettiğini:) neden acabaaa? :40::40::40:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
bne de kahve isterim ona göre :D:34:

evet canım bende ilk iki parmaktan sonra birden yüklendim olmadı sakin sakin o vakti gelince açılıyor zaten:1:

ben parmak yapamıorum içim bi tuhaf oluyo egzersizlerdende soğumak istemiyorum dün arkadaşlarada yazdım özelden sağolsunlar cvp yazdılar ama kademe kademe yapmaya karar verdim birden yüklenince ağar geldi sanırım eşimde acele etme kendine zarar vermeden yavaş yavaş yap diyo sağolsun acele etmiyo :54:

günaydın...............

canım çoookk sevindim ben kahvemi bolll sütlü isterim bebişim :65::65:

günaydın canım :3:

evet haklısın çok zorlayınca kasların zorlanmıştır benmde bi kere öle olmuştu . 3 cm de iyi devamıda geliir çok güzel gidion maşallah canım :nazar:

günaydın canım :3:

evet haklısın çok zorlayınca kasların zorlanmıştır benmde bi kere öle olmuştu . 3 cm de iyi devamıda geliir çok güzel gidion maşallah canım :nazar:

sağol bebeğim pek iyi deil ama 3 cm alabildim zorlasam belki olucaktı ama zorlamak istemedim geç olsun napalım artık mayısa kadar zamanım var mayısa kadar allah nasip ederse taze gelin olmak istiyorum bende:43::43:

sağol bebeğim pek iyi deil ama 3 cm alabildim zorlasam belki olucaktı ama zorlamak istemedim geç olsun napalım artık mayısa kadar zamanım var mayısa kadar allah nasip ederse taze gelin olmak istiyorum bende:43::43:

oo mayısa daha çook var kızz oluur bence o zamana kalmaz bile.

sen şimdi yeni başladın ya kaslar alışınca hemen gerisi çok çabuk gelir Allahın izni ile canım :70:

yeterki aksatmadan devam et hergün balım :71::71::71:

slm kızlar.bende ilk 3ay vajinusmustum.bırakın 3cm içime almayı.tenime değdiyi anda eşimi yitiodum.ama sonra yendim.ilk zamanlar zaten hepsini alamazsınızzz.gidip gelmelerde öyle bildiniz gibi olmaz.ben vajiyi yendikten 1yıl sonra rahat ilişkiye girebildim.çevremdeki herkeste öyle.hemen içinize alamazsınız,pozisyon değiştiremezsini,z bunlar çok normal

slm kızlar.bende ilk 3ay vajinusmustum.bırakın 3cm içime almayı.tenime değdiyi anda eşimi yitiodum.ama sonra yendim.ilk zamanlar zaten hepsini alamazsınızzz.gidip gelmelerde öyle bildiniz gibi olmaz.ben vajiyi yendikten 1yıl sonra rahat ilişkiye girebildim.çevremdeki herkeste öyle.hemen içinize alamazsınız,pozisyon değiştiremezsini,z bunlar çok normal

günaydın meleklerim

evet çok haklısınız.

egzersizlemi yendiniz yapa yapa mı.

bizde egzersizle denediğimizden sonrasında alışması kolay oluyor aslında :44:. bir haftada alışanlarda oldu kendimize bağlı sanırım

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr efsane geri döndüüü:60::60::60::60::60: laptopum geldiiii ...başaranlarıı tbrk ediorummmm..darısı dier arkadaşların başına inşallah....

Back
X