Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam fıstıklar,
nasılsınız???
hepinizi çok özledim yaa, biz bu gidişle evimize zor gidicez. evimizi özlediim :(
zaten reglimde başladı, bidaha bişey deneyemedik..
uff canım sıkıldı burda, bide regl başladı iyice bunalıma girdim.
kocişe dedim beni dışarı çıkar patlıcam burda, şimdi biraz gezinmeye çıkıyoruz..
internete girmeye de fırsat bulamıyorum, dışarıdan gelince fırsat olursa girerim tekrar.
hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın..

özümmmmmmmmmmmmmmtebrıkler canım darısı ınsallah bızlere cok sevındım ınsallah vajıyıde halledersın bu sevıncle o zaman super olur:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
selam fıstıklar,
nasılsınız???
hepinizi çok özledim yaa, biz bu gidişle evimize zor gidicez. evimizi özlediim :(
zaten reglimde başladı, bidaha bişey deneyemedik..
uff canım sıkıldı burda, bide regl başladı iyice bunalıma girdim.
kocişe dedim beni dışarı çıkar patlıcam burda, şimdi biraz gezinmeye çıkıyoruz..
internete girmeye de fırsat bulamıyorum, dışarıdan gelince fırsat olursa girerim tekrar.
hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın..

pandoooo anammm sen daha eve dönmedinmiiii 1 aymı kalcan kıs ordaaaa nereleri gezdin anlat bakammmm ne var ne yookkk...kıs bu ay sonuu mahmut efendi cemaatiyle gelecek ümre ziyaretineee orda olursan görürsün belkiiiiiiii:60:

özümmmmmmmmmmmmmmtebrıkler canım darısı ınsallah bızlere cok sevındım ınsallah vajıyıde halledersın bu sevıncle o zaman super olur:nazar::nazar::nazar:

saoll canımmmmmm...Rabbim en tez zamandaaaa sanada nasip eder inşallahhh..... meryem süresinii bol bol okuyun okuyamazsanız kayınvalidenize annenize size niyet okutturun.....

pando ve seremi sızlerıde tebrık edıyorum arkadaslar Rabbım baska dert vermesın darısı ınsallah dıger arkadasların basına:64::64::65::65:

Son düzenleme:
bence de çok şanslısın cnm, ertelemeden, yılmadan, azimle ve istekle çalışırsan çözümü çok kolay ve kısa :) :9::9: senin de halayını çekeriz burda inşallah :):1::1::1:

evet cnm çok tşkler.burdaki arkadaşların yardımıyla bayağı yol aldım.parmak egzersizleri pe...s başı denemeleri derken yarıya kadar alabiliyorum artık p....si...
bakalım eşim düzgün bir birleşme için sonuna kadar yani testislere kadar almalısın diyor.bakalım ne olacak...

günaydın...............
kızlar süper bi duygu kocam sanki bakarken konuşuyo benle bakışları değişti...
ben ona bitti dimi aşkım dedm olunca diyoki hayır daha yeni başlıyo... :69:
kaç pozisyon denedik varya biraz giriyo dayanamıyorum çekiyoruz 1,5 saat falan uğraştık yarıya kadar giriyo gerisi gelmiyo ama en sonunda oldu sonuna kadar alttaydım ben sonra git geller falan hepsi oldu acı yok sadece çişim gelmiş gibi hissediyodum bi yandan ıkınma bi yandan nefes
takılan yerde nefes alıp verdim nefesi verirken içeri doğru kayıyo ne anlatayım başka...
süper hissediyorum..........:62::62::62::62::66::66::66::66:
öpüyorum hepinizi kahveler hazır canım...... buyur gel...:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tebrikler cnm darısı başımıza inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar bu aralar eşimle kavgalarımız artmaya başladı dünden beri konuşmuyoruz hiç böyle uzatmamıştık ne o adım atıyo ne de ben bişey yapmak istiyorum. herşey çok güzel giderken biranda bişiler oluyo herşey tersine dönüyo. sabrım kalmadı artık çok kötüyüm

Back
X